bogdan_TM Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Va salut! Vreau sa vopsesc integral caroseria Samuraiului, iar prin cautarile mele am dat peste o culoare interesanta, dar nu stiu cum se numeste. De doua zile ma tot uit pe google si nimic... Poate ma puteti ajuta voi, cei care ati mai trecut pe-aici... Intre timp mai sap, poate totusi gasesc denumire si cod... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Re: Culoare pentru Samurai Billet Silver sau Anvil (asta mi se pare ceva mai inchis la culoare) http://www.jeep.com/en/limited-editions/wrangler-hardrock/ http://paintref.com/cgi-bin/colorcodedisplay.cgi?model=Jeep&con=o&year=2015&rows=50 LE: Cam naspa: Ala din poza, este editie aniversara din 2013, iar culoarea, este custom. Se numeste '10th Anniversary Edition-exclusive Anvil" http://www.autoblog.com/2012/11/28/2013-jeep-wrangler-rubicon-10th-anniversary-edition-la-2012/ Editat Septembrie 28, 2015 de Busu4x4 1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Culoare pentru Samurai Multumesc Busu4x4! Silver-ul mi se pare prea deschis, cred totusi ca este Anvil dar fiind fotografiat in showroom si luminat din plin, are o tenta mai deschisa. Desi e mai frumoasa culoarea asta deschisa decat un Anvil fotografiat la lumina naturala, cum e cel din poza de mai jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Culoare pentru Samurai Am editat postul de mai sus, pana sa vad ca ai scris si tu. Ideea este ca, culoarea asta custom, este Anvil cu putin albastru. Din ce am gasit si americanii erau cam disperati pe forumuri (in 2013) dupa culoarea asta si ce ziceau, este ca unele din culorile custom de la Jeep, apar apoi la comanda la ei. Cred ca cel mai simplu, ar fi sa printezi poza la o calitate cat mai buna si sa mergi cu ea la un magazin care prepara vopsele :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Re: Culoare pentru Samurai Daa ma gandeam eu ca nu e ceva standard...trebuia sa fie editie limitata :ang3 E buna ideea ta cu poza printata, dar daca peste cativa ani trebuie refacuta vopseaua de pe o aripa, spre exemplu, sigur nu o mai nimeresc :ha1 Am gasit totusi o varianta de culoare, foarte apropiata, la Audi. Si se numeste SUZUKA GREY. Editat Septembrie 28, 2015 de bogdan_TM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Culoare pentru Samurai Pai in momentul in care iti face vopseaua, iti notezi undeva codul, iar cand ai nevoie te duci cu codul respectov si iti mai face Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Culoare pentru Samurai O alta culoare deosebita, tot de la Jeep: WINTER CHILL PEARL -ar merge bine in combinatie cu jante si overfendere negre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Culoare pentru Samurai Producatorii, in general, ofera pentru un anumit model doar o gama limitata de culori care, de obicei, arata cel mai bine pe masina respectiva, chestia fiind probabil analizata/studiata de departamentele de marketing etc. E adevarat ca "gusturile nu se discuta", dar si sa dublez valoarea masinii doar pentru ca o anumita vopsea arata bine pe o ALTA masina, mie, unul, mi se pare o cheltuiala si o complicatie cam mare, ca sa nu mai amintesc de faptul ca never-ever nu-ti va iesi la fel de bine pe o masina veche si nici nu vei putea s-o acoperi integral astfel incat sa nu deschizi capota si sa vezi resturi minuscule, dar vizibile, din vechea vopsea...... Your money, your choice..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Re: Culoare pentru Samurai Cel mai bine te duci la un magazin care prepara vopsele si iei esantioanele la puricat,pana gasesti culoarea care-ti place.Daca erai din Bucuresti, nu ramaneai "nevopsit":grin: Dupa ce-ti gasesti nuanta,orienteaza-te spre un lac foarte bun,ca ar fi pacat de munca si de bani sa se zgarie la prima cracuta. Bafta la cautat!:h5 L.E: Nu are nicio treaba culoarea de pe Audi cu restul pozelor,crede-ma.:wink: Editat Septembrie 29, 2015 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Culoare pentru Samurai @ Astral: E clar ca nu vreau sa arunc cu banii, mai ales ca sunt lucruri mult mai importante de facut inaintea partii estetice... Si in nici un caz nu as duce masina la vopsit intr-o reprezentanta, gen Jeep sau Audi :ha1 Problema este ca are multa rugina la aripi, si din cate am discutat si cu tinichigiul, trebuie refacute aripile fata si aripile spate. Deci mai raman cu usile, capota si usa spate in culoarea originala... Ce e de facut in situatia asta? Sa vopsesc in culoarea originala partile inlocuite? Nu cred ca va iesi la fix nuanta incat sa nu se vada diferenta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Culoare pentru Samurai Da, as revopsi-o integral in culoarea originala ! La cate vad ca doresti sa-i faci, cred ca schimbarea culorii ar trebui sa fie ultima ta grija : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90072-Un-Samurai-in-Retezat&p=1028703&viewfull=1#post1028703 Bafta mare in tot ce ai de gand sa-i faci ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Coduri culori Salut, sper sa te ajute ;) http://www.emex.ro/cartela-culori-ral-vopsele.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Culoare pentru Samurai Salut! Linkul respectiv se refera la culorile RAL,adica industriale. Culorile si vopselele auto sunt alta mancare de peste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate