Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zgomot avans la Feroza !?!

Costti

Postări Recomandate

Buna seara. Sunt nou pe acest forum si totodata nou posesor de Feroza. nu sunt strain de ce inseamna masini in general si nici de ce poate si ce inseamna o Feroza, datorita faptului ca am condus mult timp o asemenea masina a unui var de-al meu,fapt care m-a si determinat sa-mi iau si eu una.

Problema e ca am nevoie putin de ajutorul vostru sa ma ajutati cu o parere,un sfat... Sesizez uneori,in timp ce merg cu masina, cam pe la 3-4000 de rotatii ca se aude un zgomat cam ca cel de avans la Dacie, un ciricait daca pot sa-l numesc asa. Acum va intreb daca aveti idee de la ce poate fi si cum as putea sa-l fac sa dispara,trebuie reglat ceva?? Nu se aude mereu,doar cand fac unele accelerari mai puternice si nici atunci tot timpul.

Multumesc anticipat.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Zgomot avans la Feroza !?!

Salutare, eu am avut asemenea zgomot exact de avans este. La mine a aparut in urma alimentari cu benzina din diverse sate cu combustibil prost.

Dupa ce am alimentat de 2 ori cu benzina de 100 de la OMV a disparut acel zgomot in ture.

Incerca sa consumi ce ai in rezervor si bata jumatate de rezervor de la OMV cea de 100 si mergi la proba.

Numai bine

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Re: Zgomot avans la Feroza !?!

Iti multumesc, si eu am luat in considerare varianta asta, doar ca mi s-a parut ciudat faptul ca am rulat vreo 400 km cu aceeasi benzina din rezervor si a aparut zgomotul acum, cand este rezervorul aproape gol...

Sper ca asta sa fie cauza, o zi faina tuturor !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare