bogdan mihai Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 (editat) va salut dragi colegi am ceva probleme cu un injector nu mai functioneaza am cumparat duze noi marca zexell si vreau sa schimb ce nu functioneaza in parametri , am ceva timp de cand astept mesterul sa vina sa demonteze injectoarele dar se lasa asteptat de aceea am sa incerc sa le scot eu aveti ceva sfaturi sa imi dati sau la ce sa fiu atent ? la ce presiune trebuiesc reglate sa deschida ? as vrea sa schimb si lichidul de racire antigelul cam ce cantitate imi trebuie ? va multumesc Editat Septembrie 30, 2015 de bogdan mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Re: sfat demontare injectoare si schimbare antigel pajero 2.8 94' s-a rezolvat se scot relativ usor au fost schimbate duzele cele vechi nu functionau in parametri Editat Octombrie 1, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Re: sfat demontare injectoare si schimbare antigel pajero 2.8 94' La 2.5 am bagat in jur de 7,5 l , dar banuiesc la la 2.8 intra mai mult :) You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Octombrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Re: sfat demontare injectoare si schimbare antigel pajero 2.8 94' la 28 intra 10.5 litri lichid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabarea Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: sfat demontare injectoare si schimbare antigel pajero 2.8 94' 1. cum fac sa scot toata apa de pe instalatie? ca la mine la pajero 2.8 din '94, desfac busonul de jos pentru golire, iar la completare imi intra nici 5L de lichid, nicidecum 10.5L 2. ce culoare la antigel trebuie sa ii pun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Decembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: sfat demontare injectoare si schimbare antigel pajero 2.8 94' ramane apa in blocul motor daia nu iti intra cat trebuie de dat drumul la lichid ii dau pe jos in stanga radiatorului ( cum privesti spre motor) eu am bagat hepu roz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: sfat demontare injectoare si schimbare antigel pajero 2.8 94' Ai pe blocul motor un buson ( daca n-am tampit de tot... e pe carcasa termoflotului ... ? ... cred ... ) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate