Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Ruse pentru piese - Lada Niva

ubu

Postări Recomandate

Re: La Ruse pentru piese - Lada Niva

Nu exista doritori de repere originale cu holograma ?

Daca tot te duci,fa o intrebare acolo,cat costa un radiator de apa pentru Niva fabricatie 2009.Cica al meu e spart si trebuie schimbat:fr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot te duci,fa o intrebare acolo,cat costa un radiator de apa pentru Niva fabricatie 2009.Cica al meu e spart si trebuie schimbat:fr2

Liviu tu schimba masina:) lasa radiatorul :) daca tot e spart fa unul pe masura cum trebuie:)

Link spre comentariu

Liviu tu schimba masina:) lasa radiatorul :) daca tot e spart fa unul pe masura cum trebuie:)

Dezvolta subiectul. Trebuie sa coste mai putin decat unul nou(500lei) si sa imi si incapa cu tot cu cel de A/C:cn

Eventual facem un topic separat.

Link spre comentariu

Bulgarul imi face mie reduceri rotunjind cu minus. Se exprima de genul : "minim... atat"

Despre radiator a spus : "minim 50 euro"

Deci 50 sau 50 si ceva.

Ai trecut cumva azi pe la Autovit pe la tata? Mi-a zis de 50E pe radiator. Nu vreau sa fiu carcotas,dar care-i treaba cu piesele astea din Bulgaria,ca radiatorul spre ex.,este la jumatate de pret fata de ce gasesti la Cluj... Adica sunt piese luate din Rusia sau din Ucraina? Am gasit radiator Nissens,facut in Danemarca pe la 270 de lei. Ma intriga si diferentele de pret si fabricantul pieselor. Despre cele fabricate in Ucraina,nu am o parere tocmai buna.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare