Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scoala soferi categorrie B+E

RETI

Postări Recomandate

Re: Scoala soferii categorie B+E

Cine stei o scoala super rapida la categoria B+E in Bucuresti?

Daca ai B -ul iti trebuie BE care este in 2 variante

BE -curs -peste 3500kg pana in 4250

BE -scoala + examen peste 4250 kg ansamblul ( masina+ remorca greutatea maxima admisa)

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai B -ul iti trebuie BE care este in 2 variante

BE -curs -peste 3500kg pana in 4250

BE -scoala + examen peste 4250 kg ansamblul ( masina+ remorca greutatea maxima admisa)

Ca sa fim mai exacti, prima varianta este:

B96 - curs - ansamblu peste 3500Kg dar nu mai mult de 4250Kg

Se pare ca sunt inca putini care stiu de aceste noi reglementari (de prin 2012/2013 - vezi Ordinul 157/2012). Trebuie sa te zbati ca sa obtii un permis nou pe care sa fie trecut acest B96 pentru ca doar cu adeverinta de curs nu faci nimic in afara. Si chiar cu B96 trecut in permis cred ca poti avea unele probleme (in RO, probabil si in alte tari din UE) cu "organul" care nu a fost informat/scolarizat in sensul cunoasterii noilor reglementari UE si aplicarii lor corecte.

In Ploiesti am aflat cu greu ca este o singura scoala de soferi care face acest curs si iti da adeverinta (poate or mai fi si altele dar majoritatea nu au habar).

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Re: Scoala soferi categorrie B+E

Salut, o curiozitate in afara de cele 11 intrebari la test,obtinerea lui E de dupa B mai presupune si proba practica?-condus cu remorca,sau nu? ca nu am inteles din legislatie exact si info sunt impartite pe net-unii zic ca da, altii nu spun nimic.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Am facut si eu tot la firma mai sus mentionata,dar C,E. Stiu sigur ca aveau si BE.

MAi sus mentionata la Teo...mi zice ca in 45 de zile dau examenul.......pai la timpi astia te lasi ....

Cand a fost un grup si nu m-am dus din alte cauze .......rau am facut.....acuma regret .Dar mai caut poate gasesc o scola /un instructor mai dibaci.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

MAi sus mentionata la Teo...mi zice ca in 45 de zile dau examenul.......pai la timpi astia te lasi ....

Cand a fost un grup si nu m-am dus din alte cauze .......rau am facut.....acuma regret .Dar mai caut poate gasesc o scola /un instructor mai dibaci.

Ai PM!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare