valirom Postat Octombrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Ok, am inteles si va multumesc si pentru sfaturi. Sper ca garantia va acoperii aceste aspecte daca vor aparea. In cazul in care voi fi nemultumit, voi scrie aici. De unde fac rost de o punte fata completa de hillux cu rapoarte 4.88 ? Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 (editat) Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Astazi am primit jantele de la jighi... o frumusete... teapa e luata sa vedem daca mai recuperez ceva. [video=youtube;VjdXh86l-EA]https://www.youtube.com/watch?v=VjdXh86l-EA Editat Octombrie 30, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Chiar imi pare rau sa aud si asta.....:al Eu as fi luat jantele de mai jos, Mangels, ET -30, mai mult decat suficient : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90119-Vand-jante-Mangels-japoneze-mari-6x139-7-Nissan-Toyota-Mitsubishi Te inteleg ca-ti place mult masina asta, dar ea are totusi niste limitari si poate ca tu vrei cam prea mult de la ea..... Asteptam sa vedem si feed-back-ul cu amortizoarele pentru ca tot pe considerentul pretului eram cat p-aci sa fac si eu compromisul asta, dar cred ca mi-o luam tare de la Max sa fac asa o greseala ! :wink: De la Max nu auzisem nimic referitor la marca asta de suspensii, dar acum mi-e mai mult decat suficient...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Mos Craciun nu mai vine anul asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 (editat) Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Astazi am primit jantele de la jighi... o frumusete... teapa e luata sa vedem daca mai recuperez ceva. JAntEle sunt colorate cu carioca ?! Editat Noiembrie 4, 2015 de Astral NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Update... Am dus jantele la refacut... au fost sablate si vopsite electrostatic, au iesit ca noi si nu a fost scump deloc. Dupa bataia de joc facuta de Jighi.... aveam emotii si la vopsitoria noua, dar au iesit tzipla :) Azi am fost sa punem si anvelopele pe jante, le-am pus pe masina doar ca idee pentru ca nu puteam merge cu ele, atingeau in aripa la virare. Maine intram la schimbat suspensie etc in atelierul Dojo Motorsports. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Vad ca ai dat jos over-fenderele.....Daca-ti sunt de prisos, te-as scapa eu de ele !:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Le-am pus bine :) nu le vand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 E vineri seara, i-am facut cinste prietenului ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 E vineri seara, i-am facut cinste prietenului ! L-ai imbatat, nu gluma ! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Bea cam mult animalu' :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Bea cam mult animalu' :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Asta-i un topic pe car eil urmaresc de ceva vreme si-i chiar instructiv! Intrebare: credeti ca as putea monta niste 33/12.50/16 pe jante de 10Jx15 cu ET -44 pe o masina cu suspension lift de =5 cm sau trebuie sa o ridic mai mult?! Intentionez sa folosesc masina preponderent pe dtrada, nu sa flexez incrucisand puntile zi de zi! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Cand ai anvelope de 16 si jante de 15, trebuie sa o ridici mai mult, si sa ii pui cip. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Cand ai anvelope de 16 si jante de 15, trebuie sa o ridici mai mult, si sa ii pui cip. Scuze...atat anvelopele cat si jantele masoara 16 inch. Din eroare am "incurcat borcanele". Oricum, multumesc frumos pentru sfat! Extrem de util! Dupa ce am executat lucrarile respective, ce culoare vopsesc jantele si unde?! Multumesc anticipat! :grin: Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Salut, eu glumeam. Sunt incepator in modificarile acestea pentru offroad si nu sunt in masura sa dau sfaturi. Anvelopele intra sigur pe jantele respective pentru ca am prieten care are exact aceleasi dimensiuni. Pe masina nu stiu ce si cum dar cu un lift de suspensie de 5 cm ar trebui sa intre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Salut, eu glumeam. Sunt incepator in modificarile acestea pentru offroad si nu sunt in masura sa dau sfaturi. Anvelopele intra sigur pe jantele respective pentru ca am prieten care are exact aceleasi dimensiuni. Pe masina nu stiu ce si cum dar cu un lift de suspensie de 5 cm ar trebui sa intre. Nu-i bai, stiu de gluma! Anvelopele intra sigur pe jante, fara nicio problema. Singura mea nedumerire era in legatura cu ET-ul de -44. Mi-e teama ca o sa agate aripa la viraje maxime si un pic de flex si credeam ca are cineva aceeasi configuratie cu aripile nedecupate si masina inaltata 5 cm. Multumesc si spor la modificari! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Scuze...atat anvelopele cat si jantele masoara 16 inch. Din eroare am "incurcat borcanele". Oricum, multumesc frumos pentru sfat! Extrem de util! Dupa ce am executat lucrarile respective, ce culoare vopsesc jantele si unde?! Multumesc anticipat! :grin: Negre, la Jighi..... se stie !!!!!:ha::ha: Editat Noiembrie 8, 2015 de matake70 1 FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Ok, ma pregateam sa ma duc la Glina... dar pana acolo am avut putina treaba la circuit, si daca tot eram acolo... zic sa ma bag putin pe coclauri. Si m-am bagat de cateva sute bune de euro,ceva a cedat la puntea spate (probabil diferentialul) o sa incerc sa aflu si de ce... eu zic ca de la lsd... motiv pentru care dupa ce reparam ce e de reparat punem si un blocant arb. Oricum partea cu inclinarile laterale... combinate cu coborare... ceva de vis (m-am vazut rasturnat) Cand ma uit la poze parca sunt vesel... imediat ce ma veselesc ma uit si la portofel si imi trece :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Am uitat sa pun una before&after :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Zici ca-i alta masina ! Nu pot sa zic ca arata mai bine, dar cert arata mai fioroasa ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Frumoasa o sa fie la anu, cand ne ocupam si de partea vizuala, deocamdata facem doar partea tehnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Ti-ai pus 35'' pe ea? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 mda cu siguranta cu rotile acelea vei avea de bagat mana mai des in buzunar din pacate :( Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78 Anvelopele sunt 285/75/16, masurate au 84 cm. Cobra poti sa detaliezi un pic ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate