Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78

valirom

Postări Recomandate

Re: O sa fim prieteni buni - Toyota KZJ78

Anvelopele sunt 285/75/16, masurate au 84 cm.

Cobra poti sa detaliezi un pic ?

Pe Galloper-ul lui si-a pus tot 35'' si apoi schimba planetare, puntii, etc... Acum e si chestie de noroc, bine ca nu erai pe coclauri...:wi

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai de asta nu mi-am luat 35, astea sunt 33 dar mai late un pic cam 11.2

Ele par mai mari probabil din cauza ca sunt pe jante cu 6 latime

Alea de la Insa Turbo sunt 34''

La virarea pe loc nu agata crampoanele in caroserie?

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Eu le-am masurat cu ruleta si a dat 84 cm. Le mai masor inca o data.

Acum sa vedem ce fac, exista posibilitatea sa trec la 4.88. Cu toate ca momentan nu as vrea, dar sa vedem.

Poate cu raport mai mare, o sa fie mai safe.

Link spre comentariu

Eu le-am masurat cu ruleta si a dat 84 cm. Le mai masor inca o data.

Acum sa vedem ce fac, exista posibilitatea sa trec la 4.88. Cu toate ca momentan nu as vrea, dar sa vedem.

Poate cu raport mai mare, o sa fie mai safe.

cu siguranta raportul mai mare va oferi ceva putine cheltuieli ..:) legat de sfaturi sincer nu pot da nu sunt foarte priceput dar ai putea rasfoi prin topicurile vechi si vei intelege si dupa aceea proba practica in teren ....de ce??? teoria nu este totuna cu practica ! cu respect si succes ! :h5

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nu te mai chinui sa le masori, rotile alea sunt 34-uri.

Nu stiu in ce masura le poti potrivi cu masina dar daca tie iti e bine atunci sigur nu e rau.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Hahahhahahha, rad de bucurie dar si usor isteric :) tocmai mi-am citit primul post, unde nu aveam in cap sa fac mare lucru anul asta la masina :)

Cu ajutorul lui Robert, rotile se vor imprieteni intre ele acum :)

Multam Robert si de ajutor si de sfaturi, cred ca o sa fie cu noroc pentru ca am calcat si intr-un mare rahat cand am plecat de la tine :)

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cu ocazia sarbatorilor, am gustat putin din ce inseamna offroad... e ceva foarte frumos, senzatiile sunt diferite rau de partea de viteza.

Am facut doua trasee, unul in zona Simon - Bran -Magura - Pestera si altul Simon - Cabana Diham - Paraul Rece.

Pe unul dintre trasee, in padure, am avut un copac cazut pe drum de care nu puteam sa trecem, am ramas uimit de faptul ca am reusit sa il rupem cu troliu (altfel nu puteam sa il tragem), in sectiune cred ca avea aproximativ 30 cm si nu era uscat. Intre timp am mai facut ceva trolieri si pot sa spun ca de troliu sunt foarte multumit.

Singurul lucru de care nu sunt multumit, este ca masina mi se pare prea inalta si prea ingusta.... aici probabil ca o sa trebuiasca sa mai compensez din niste flanse, asa sper sa mai dispara daca nu morcovul si iepurele... macar vanatorul la inclinarile laterale :)

Saptamana trecuta masina a mai facut o vizita la GTC, unde Alex mi-a facut niste reglaje la pompa de injectie, masina consuma 19% la drum lung, in oras 25% , iar in offroad lejer fara namoale si bataie de joc 30%. N-am apucat sa ii fac consumul dupa ultimele reglaje, dar primul semn bun este ca nu mai da fum. Probabil problema a aparut cand s-a umblat la pompa la Filaret.

Intre timp i-am facut si distributia la Cristi Blondu, aici trebuie sa mentionez faptul ca am fost foarte multumit (ca de obicei), multumit de faptul ca a durat foarte putin si a costat foarte putin.

Am taiat si traseul de evacuare, acum are montata o toba subtire, sub unul dintre praguri, aici mai este putin de lucru, nu sunt multumit de pozitie, mai trebuie ridicata un pic.

Mai avem de schimbat niste bucse, aici mai asteptam putin :) pretul mi se pare exagerat la niste bucse de tendon spate - 450 de lei bucata, oem ce e drept, dar totusi am stabilit cu Alex de la GTC ca nu este cazul si o sa cautam totusi ceva un pic mai omenesc dpdv financiar.

Si cateva poze

1555131869_image1(11).thumb.jpeg.1390ba575a86cb6617364d9488daf068.jpegimage4(1).jpeg.03ec0e25e35c992cc4beb2fbebb702d2.jpegimage5(1).jpeg.df48d6054ae61917811026d9f164cd47.jpeg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Mai revenim cu ceva poze, in weekend am fost la Calugareni, si dupa ce ne-am urcat putin pe coline, am admirat niste baieti parapantisti am hotarat sa o taiem de-a dreptul pe un camp... la un moment dat... ce sa vezi... mlastina... si am incercat, sufa fixa scurta, sufa fixa lunga, sufa cinetica.... Am fost tras de un Patrol, dar datorita faptului ca locul din care eram tras nu oferea prea multa aderenta nu am reusit sa-l scoatem pe prietenul Toyo, am apelat in cele din urma la vesnicul tractor. Per total ne-am distrat, si am mai descoperit niste limite ale masinii, am mai descoperit si faptul ca trebuie marit putin arsenalul de recuperare.

Inca ceva.... masina mea sta stramb de cand am cumparat-o de la Kherim, de ce.... inca nu stiu, dar sper sa aflu in curand :)

1798795259_image1(13).thumb.jpeg.f781b7169a7838b1221ece7ba9d1b8c7.jpeg

517193783_image2(8).thumb.jpeg.6605760fe69f0030f1970cce00d7ce59.jpeg

1362760334_image3(6).thumb.jpeg.5f0636db0e08b78765c157f29057bb4b.jpeg

199250239_image4(6).thumb.jpeg.40e0483f00aa35ed67b3ab6ef4ea8e55.jpeg

1174110527_image5(4).thumb.jpeg.46882ddf5a90be46c3a14833f54299a4.jpeg

Link spre comentariu

:grin: eu ma gandeam cum de ati scapat neinvinetiti/neamenintati si doar ajutati de taranii cu tractor....

Ca sa intelegi ce spun, oamenii locului s-au cam saturat de sleauri asociate cu masini 4x4....si cei cativa care au impartita zona ca pasunat de la primarie au primit si directive in acest sens....Calugareni are post permanent de jandarmi alocat pe langa politie si noul sef abia asteapata sa se faca remarcat......

Sa spunem ca sunt suficient de localnic cat sa stiu zona(din pozele voastre) si primarul si militianul si 2 din cei 4 ciobani......

Spor la plimbat si atentie maxima pe viitor!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare