Max Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Ce parere aveti de designul acestei Toyote? Pare interesant. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Se cheama XJ 70.....inca n-am gasit mai multe detalii REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? foarte frumoasa , pacat ca jantele alea mari si bara fata dau aspect de masina de oras . Se produce asa ceva deja sau inca nu? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Ce parere aveti de designul acestei Toyote? Pare interesant. :wink: [ATTACH=CONFIG]250182[/ATTACH] Vreau si eu 2 bucati ! LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Pare de mers la "mol". E doar un alt SUV plin de plastice.... :-( nu-mi place... "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? poate nu e chiar asa , FJ Cruiser si LC 120 sunt inca masini capabile construite dupa reteta originala tot teren. Poate si asta va fi tot asa. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Pare de mers la "mol". E doar un alt SUV plin de plastice.... :-( nu-mi place... Eu zinc ca din contra, masina in sine este aceeasi cu jucariile noastre, si are un face-lift mai actual. Uitati-va cu atentie la portiere, la stalpul B, la spate. Masina arata intr-un mare fel, dar s-ar putea sa fie doar un exercitiu de design. Pune-ne si noua link-ul catre pagina unde a fost prezentata masina asta. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? S-ar parea ca inca are punte rigidă fata-spate... E de bine... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? M-am uitat la aparatorile de noroi foarte evazate..... din plastic... m-am uitat la bara fata..... care 90% ca e din plastic.... Probabil ca o sa fie Euro 5-6 ca sa o poata vinde in EU/US.... ca prin Africa si/sau Orientul Mijlociu n-au aia nevoaie de zorzoane, la aia le trebui "un fier" care sa tina la tavaleala nu sa dea bine in parcare la mall. Daca o sa fie Euro5-6 atunci o sa fie plina de calculatoare si senzori si catalizatoare.... chestii care nu prea se imprietenesc cu paduri si tavaleala..... sunt chestii la care le plac mufe de diagnoza, laptopuri, service-uri agreate, fitze si figuri...... chestii care prea cred ca le gasesti usor prin Africa de exemplu,..... Zic si eu..... Doamne da sa ma insel ! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Salutam!prea frumoasa sa fie adevarat.Creb ca este un desen frumos si atit.:sr 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? poate nu e chiar asa , FJ Cruiser si LC 120 sunt inca masini capabile construite dupa reteta originala tot teren. Poate si asta va fi tot asa. Cate FJ si 120-uri ai vazut in teren ? Sa faca ce face un 7x sau un 8x ..... capabilitati tehnice au.... sasiu, punti (pe spate), blocanti..... trec pe oriunde trece un j7 sau j8, probabil ca trec, dar mai mult ca sigur lasa in urma lor niste "elemente de design" Si eu cred ca e un exercitiu de design, in cel mai fericit caz e un studiu de piata. Prea nu e nici offroad, nici SUV.... parerea mea Editat Octombrie 12, 2015 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Ca are mai mult plastic nu-i o problema. Si noi la astea vechi mai dam jos plastice... Adica nu e ca la Vitara unde pe fata, depinzand de ce vrei sa faci cu masina, trebuie sa te apuci sa faci o modificare mai complexa si anume sa pui punte rigida. Idea e ca e mai simplu sa faci o bara sau un prag de fier... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Vad ca exista interes si sperante ! E de bine ! Ochii vad si inima cere ! Si eu vreau in LC70xx din Australia cu Eur 5 sau 6 ! Cine stie ce e (daca e) in spatele acelei schite ? Vom vedea ! Consumer rules ! Nasol dar asta e ! Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Cate FJ si 120-uri ai vazut in teren ? Sa faca ce face un 7x sau un 8x ..... capabilitati tehnice au.... sasiu, punti (pe spate), blocanti..... trec pe oriunde trece un j7 sau j8, probabil ca trec, dar mai mult ca sigur lasa in urma lor niste "elemente de design" Si eu cred ca e un exercitiu de design, in cel mai fericit caz e un studiu de piata. Prea nu e nici offroad, nici SUV.... parerea mea FJ nici una din pacate doar pe youtube.... desi masina imi place tare mult. pe sticla se vede ca e buna , in realitate poate spune numai cine a vazut/condus. LC 120 am vazut iara mai mult pe youtube desi de asta are si un amic si se da cu ea. Dar in schimb LC 90 am vazut mai multe . E vorba aci de costul de achizitie ( sa fie clar) LC 120 e inca scumpa la cumparare de aceea e folosita mai putin. LC 90 a devenit ieftin de aia e folosit mult. Dar sa fim seriosi cu ce e mai slab 120 -ul fata de 90 cu nimic. Dezavantajul lui e unu singur, e inca scump ca sa il zgarii si indoi inca din prima saptamana dupa ce l-ai luat. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Nu am detalii despre acest model decat faptul ca ar fi model construit in America de Sud sau facut pentru America de Sud. Poate ca totusi e un studiu de design dar faptul ca e facut pe baza unui model consacrat foarte bun, poate fi ok. Punte rigida fata/spate, posibil cel putin motor de 3L daca nu 4,2L etc... Nu cred ca nu ar avea succes masina dupa aceasta reteta daca s-ar produce intradevar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Toyota seria 7 a fost lansata din nou pe piata Japoneza https://www.youtube.com/watch?v=6cVRF9wHXMc numai cine nu s-a uitat sub un Lc120 poate sa zica ca e o masina inca se teren! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Toyota seria 7 a fost lansata din nou pe piata Japoneza https://www.youtube.com/watch?v=6cVRF9wHXMc numai cine nu s-a uitat sub un Lc120 poate sa zica ca e o masina inca se teren! nu a fost lansata din nou, exista de mult, in toate variantele :old http://cruiser-connection.com/store/index.php/cat/c1816_FAHRZEUGE.html/XTCsid/babb820e2027e2204dfeffb0fb5fac9c ce a pus Max este probabil doar un studiu, o poza frumoasa :hi http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Stiu ca seria 70 o sa fie reeditata pentru 12 luni pe piata din japonia. http://newsroom.toyota.co.jp/en/detail/3821341 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? To celebrate its 70th anniversary, "Toyota Auto Body" presented five studies at this year's Tokyo Motor Show. Amongst them a design study called "Land Cruiser XJ700": The Land Cruiser fan recognizes immediately: That's actually just a Land Cruiser 70 with a modified front and other design elements side and rear, as side protection, new mirrors, new rear lights, etc. The altered appearance shall make the little Land Cruiser younger, more sporty, modern and aggressive. The interior seems to be designed much sportier, too, and it also shows a large display with various information about the driving state. But don't panic: It's just a design study, nothing to worry about... ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Cate FJ si 120-uri ai vazut in teren ? Sa faca ce face un 7x sau un 8x ..... capabilitati tehnice au.... sasiu, punti (pe spate), blocanti..... trec pe oriunde trece un j7 sau j8, probabil ca trec, dar mai mult ca sigur lasa in urma lor niste "elemente de design" Si eu cred ca e un exercitiu de design, in cel mai fericit caz e un studiu de piata. Prea nu e nici offroad, nici SUV.... parerea mea Cateva!:wink: Face de toate, capabilitati tehnice destule, blocanti central si spate din fabrica, trece pe unde nu te astepti, iar de lasat in urma cam ce lasa si restul masinilor de teren:grin: Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 (editat) Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Mai lasa in urma si ceva mai multi bani decat alte masini ... bani ramasi in urma , fara urma ... cu parfum de Toyo... Dar daca asta e posibil si asa s-a luat hotararea ... numai de bine , sa mai fie ... Editat Octombrie 30, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? https://www.youtube.com/watch?v=ulIpF76IKlo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Cateva!:wink: Face de toate, capabilitati tehnice destule, blocanti central si spate din fabrica, trece pe unde nu te astepti, iar de lasat in urma cam ce lasa si restul masinilor de teren:grin: merci de interventie colegu, stiam eu ca aveam aci pe forum un FJ preparat. Editat Noiembrie 17, 2015 de Astral Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: O noua Toyota Landcruiser seria 70 din 2016? Extrem Havy Duty comparativ cu candelabrele astea moderne de azi!!! Mie imi place masina dar sper sa nu aiba electronica!! Sper sa nu le faca ptr europa ca va iesi un mare rahat!! Mai bine ptr Africa, etc..! cumparam una noua si montam un sasiu european si gata!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate