Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme la cutia de viteza

blade

Postări Recomandate

Salutari la toata lumea

Am o problema majora zic ieu la cutia de viteza de la lj 70 al meu am spart 2 cutii de viteze in interval de o luna de zile.

Sa va povestesc ce am facut , la urcarea unei pante abrupte am luat demaraj in treapta 1 dupa care am dat a 2 cutia a carait nu a intrat in a doua si a ramas blocata undeva intre viteze cu putina forta asupra schimbatorului si putina trolare in fata a iesit la pct mort vitezele 1,2,5si marsalier nu mai merg am doar vitezele 3 si 4 .

Acelasi lucru si aceleasi simtome am patit la amandoua cutiile .

A mai patit cineva la fel ? Cum ati remediat problema de ce se intampla acest lucru .

Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme la cutia de viteza

Totusi tin sa cred ca nu e devina cutia daca ar fi problema din fabrica sar discuta foarte mult pe tema asta , am rasfoit toate discutiile si nu am gasit nimic? Sa fie din cauza cauciucurilor prea mari? (35) Sunt disperat va rog sa ma ajutati

:hl :hl

:e

Link spre comentariu

Re: Probleme la cutia de viteza

Salutari din nou Vad ca nu stie nimeni nimic despre problema mea dar o schema la cutia de viteze are cineva orice lucru e de folos va multumesc:hl:hl:hl:hl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare