blade Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Salutari la toata lumea Am o problema majora zic ieu la cutia de viteza de la lj 70 al meu am spart 2 cutii de viteze in interval de o luna de zile. Sa va povestesc ce am facut , la urcarea unei pante abrupte am luat demaraj in treapta 1 dupa care am dat a 2 cutia a carait nu a intrat in a doua si a ramas blocata undeva intre viteze cu putina forta asupra schimbatorului si putina trolare in fata a iesit la pct mort vitezele 1,2,5si marsalier nu mai merg am doar vitezele 3 si 4 . Acelasi lucru si aceleasi simtome am patit la amandoua cutiile . A mai patit cineva la fel ? Cum ati remediat problema de ce se intampla acest lucru . Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Probleme la cutia de viteza Totusi tin sa cred ca nu e devina cutia daca ar fi problema din fabrica sar discuta foarte mult pe tema asta , am rasfoit toate discutiile si nu am gasit nimic? Sa fie din cauza cauciucurilor prea mari? (35) Sunt disperat va rog sa ma ajutati :hl :hl :e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Probleme la cutia de viteza Salutari din nou Vad ca nu stie nimeni nimic despre problema mea dar o schema la cutia de viteze are cineva orice lucru e de folos va multumesc:hl:hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate