Mihut Ovidiu Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Salut , ma poate ajuta cineva cu sfaturi sau ce scaune se potrivesc pentru Vitara 2 usi. Vreau sa cresc putin confortul pentru ca scunele originale sunt frumoase dar mi-au facut spatele praf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Re: SCAUNE Suzuki Vitara Salut, daca nu ma insel incap scaune de Pajero, inainte sa cumperi masoara totusi de siguranta. Cauta de asemenea scaune de Mercedes A classe, sunt compacte si comode. Mai poti sa montezi scaune de BMW e36. Eu am in Samurai scaune de Smart dar nu sunt iesite din comun la capitolul comfort. Cum am scris si mai sus, inainte sa cummperi masoara sa fi sigur ca incap. Numai bine Editat Octombrie 12, 2015 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
w259lkt Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: SCAUNE Suzuki Vitara scuze, postare gresita, admin pls stergeti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate