Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GPL pe Forester 2.0 ?

adresavlad

Postări Recomandate

Vă salut!

Mă gândesc să achiziționez un Forester 2.0 benzină la care să pun instalație GPL. Are cineva experiență cu GPL pe Forester?

Chiar am găsit una în Germania cu instalația pe ea: AICI.

Mulțumesc anticipat!

Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Forester?

Inainte de a o lua pe drumul Hyundai, am aruncat si eu un ochi la Subaru.

Pro: fiabilitate, sportivitate, foarte capabil offroad (mai ales daca il inalti, desi asta ii strica veleitatile sportive).

Contra: consum mare,masina mica (pentru mine).

Motorul ala nu prea are ce sa se strice la el, singura buba ar fi ca e putin cam mic pentru caroseria aceea. In rest... cam atat. Pe bune, e o masina care ofera exact ce arata, nu straluceste, nu iese in evidenta, doar isi face treaba. Nu am gasit un proprietar de Forrester care sa se planga de ceva anume (poate doar de consum).

Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista...
Link spre comentariu

Am un prieten care are dar modelul mai vechi....la mers omeneste cu viteze pana in 120 dar nu constant ia undeva la 10-12 pe gpl...2 litri, 125 cai...daca te dai la ea normal ca bea. Vizavi de spatiu...mie mi se pare mai mare inauntru decat afara....nu ai nici o problema cu spatiu, este mult peste tot, mie asa mi s-a parut...

Editat de savagex
Subaru justy 1,3 4x4
Link spre comentariu

@savagex: Mulțumesc pentru informație. Sunt curios dacă are cutie manuală sau automată. Cutiile automate la Forester au 4 sau 5 viteze? Mulțumesc!

Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o!
Link spre comentariu

Motorul de 150CP nu e lesinat, chiar e de ajuns pentru masina aia. Face treaba excelenta daca il ti sus in ture.

Motorul in plus e foarte fiabil.

Consumul de benzina e onorabil in jur de 10 mediu.

Am in familie una de 8 ani luata noua si acum are 210k km.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Am condus Foresterul unui prieten, 2.0 benzina+GPL, awd, manuala, 2007. Am facut 450 km in 5h, consumul a fost sub 11l GPL. Nu mi s-a parut lenesa, se tureaza bine si e foarte stabila. Interiorul e cam spartan, dar sta foarte bine la ergonomie si utilitate: are o gramada de buzunare, cup holdere si spatii de depozitare. Este incapatoare. Bancheta spate se rabateaza foarte usor si rapid si faci o platforma dreapta, poti si sa dormi daca ai sub 1.90.

La GPL am vazut ca are ceva sistem suplimentar care stropeste cu ceva ulei supapele (asa am inteles).

Amortizoare cu autoleveling sunt proaste, in max 80-100k se duc. Daca sunt inlocuite cu unele clasice aftermarket, te bucuri minim 200k km fara probleme.

Reductorul ala e aproape degeaba. Ambreaj subdimensionat, daca o chinui un pic incepe sa miroasa.

Nu este pentru offroad, maxim forestiere fara sleauri si pante lungi. In schimb pe sosea e geniala la viteze mai mari.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare