Tudor29 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Buna ziua!detin un samurai din 2002 diesel si de cateva saptamani dupa ce cuplez 4x4 low nu il mai pot decupla decat foarte greu.mentionez ca am schimbat reductorul si are aceleasi simptome.Un prieten mi-a zis ca cva de la grupul fata sau spate tensioneaza reductorul si de aia nu il mai pot decupla!poate ma puteti ajuta cu un sfat.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Probleme Reductor cauciucurile au aceeasi marime fata-spate ? Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Probleme Reductor Sau nu ai aceleasi rapoarte in punti. La diesel ar trebui sa ai 3,416 adica 41/12 dinti. Sau una dintre roti este putin mai mica, din diverse cauze. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Probleme Reductor Acum nu mai am.dar am uitat sa spun ca problemele au aparut de cand am pus 2 cauciuciuri pe spate diferite fata de cele de pe fata.si cu alt tip de genti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Probleme Reductor Este normal sa ai probleme, poate vei avea si mai grave daca echipezi cu roti, axele fata/spate, ce au diametre diferite. Ai incercat sa dai in marsarier cativa metri si sa vezi daca astfel decupleaza? Ai verificat daca crucile cardanelor sunt ne-functionale (adica gripate)? SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Probleme Reductor Am schimbat o cruce la cardan.acum am toate cauciucurile la fel.daca insist de cateva ori si dau in fata si spate pana la urma reusesc sa decuplez.dar as vrea sa fac ceva daca se poate sa mearga ca inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Probleme Reductor Fa o revizie la reductor Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Probleme Reductor Fa o revizie la reductor Reductorul l-am schimbat.L-am pus de pe un samurai care mergea perfect!si tot la fel face pe al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Probleme Reductor Ma poate ajuta cineva??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Probleme Reductor Tampoanele in ce stare sunt? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Probleme Reductor Sunt ok le-am schimbat in urma cu cateva luni.Ar trebui oare sa schimb cva la grupuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Probleme Reductor Astazi am scos masina putin in teren si cand era cuplata la mic dintr-o data a sarit singura afara in N.si apoi n-am mai reusit nici sa o cuplez la mic nici sa o decuplez decat dupa vreo 10 manevre in fata si spate.Am dus-o la un mecanic care mi-a zis ca sunt ok cardanele si ca nu stie din ce cauza are simptomele astea.Are cineva vreo idee sa ma ajute?Ca e foarte incomod si enervant,mai ales ca inainte sa ii schimb cauciucurile nu facea nici un fel de figuri reductorul.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Probleme Reductor Daca tot nu mai ai raspunsuri mai ales ca nici noi nu stim ce ai mai facut tu pe la roti , solutia e sa desfaci reductorul sa vezi ce e prin el.....asa capeti si experienta si faci si o revizie daca e cazul...de obicei este. P.S ai incercat manevra asta si fara sa pui mrl-urile Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Probleme Reductor Daca tot nu mai ai raspunsuri mai ales ca nici noi nu stim ce ai mai facut tu pe la roti , solutia e sa desfaci reductorul sa vezi ce e prin el.....asa capeti si experienta si faci si o revizie daca e cazul...de obicei este. P.S ai incercat manevra asta si fara sa pui mrl-urile Nu are mrl-uri masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Probleme Reductor Reductorul a fost desfacut,acum am pe masina alt reductor,si are aceleasi simptome.Deci nu cred ca e de la reductor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Probleme Reductor Astazi am scos masina putin in teren si cand era cuplata la mic dintr-o data a sarit singura afara in N.si apoi n-am mai reusit nici sa o cuplez la mic nici sa o decuplez decat dupa vreo 10 manevre in fata si spate.Am dus-o la un mecanic care mi-a zis ca sunt ok cardanele si ca nu stie din ce cauza are simptomele astea.Are cineva vreo idee sa ma ajute?Ca e foarte incomod si enervant,mai ales ca inainte sa ii schimb cauciucurile nu facea nici un fel de figuri reductorul.Multumesc Pai daca astea sunt probleme de la 'noul' reductor nu crezi ca trebuie totusi o revizie? pune tu roti de aceasi dimensiune pe masina (nu neaparat ce scrie pe talon ci masurate), repara ce e de raparat pe la reductoare si o sa vezi ce bine o sa mearga totul. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Probleme Reductor Daca 2 reductoare fac la fel, atunci tind sa cred ca problema nu este de acolo, nu? Eu as miza pe verificat rapoartele in grup fata vs spate. Daca pe HIGH, o mai poti pacali sa ramana, pe LOW tio scuipa repede in neutru, vezi ce rapoarte ai in grupuri. Uite cum se poate afla raportul, fara sa desfaci nimic: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor29 Postat Octombrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Probleme Reductor Mersi mult.la grupuri ma gandeam si eu ca ar putea fi o problema.o sa ma uit cand am timp si voi reveni cu un raspuns.Mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Probleme Reductor scoate o flansa de pe fata si verifica daca planetara se invarte sincron cu roata. daca nu, ai rapoarte diferite in grupuri sau o roata din cele 4 este mai mica sau mai mare decit celelalte trei. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Probleme Reductor De verificat: traversa cu care este fixat reductoru pe sasiu, posibil sa fie indoita si maneta levierului sa loveasca in caroserie... bucsa de plastic pe.care se sprijina levierul cutiei de transfer posibil sa fie sparta si sa blocheze maneta.... si cum spun colegi posibil rapoarte diferite in punti.... toate sunt probleme discutate si rediscutate pe forum daca dai o cautare o sa gasesti discutii destule.... si la mine iese greu din 4x4 la 4x2 dar eu am renuntat sa mai caut rezolvari pt ca nu-mi face tot timpul si cand face daca misc masina puti de pe luc se alineaza "stelele" si reusesc s-o scot din 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate