vitalies Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Ia uitati-va ce au pescuit astia din lac :pr :shrk :ti http://www.fishki.net/comment.php?id=33021 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: pestisorul de aur sau .... ciudata fauna pe acolo :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: pestisorul de aur sau .... :P Am ramas masca si eu si sotia :g Ce este in stare sa faca pescuitul din om.... :uameni Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: pestisorul de aur sau .... io zic ca tre sa ai noroc... pe la noi pescuiesti o viata si nu ai asa noroc... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: pestisorul de aur sau .... eu ma intreb oare ce momeala au folosit pe carlig , ca la porum si rama intra doar caras si crap ..... :happy i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: pestisorul de aur sau .... eu ma intreb oare ce momeala au folosit pe carlig , ca la porum si rama intra doar caras si crap ..... :happy he he he...logic ce a pus ceva motorina sau benzina inghetata si taiata la cubulet.... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate