FordRanger Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Vand tinuta militara compusa din : - Scurta cu gluga marimea 50 / III - Veston marimea 54 / II - o pereche pantaloni 54 / I Tinuta este in stare excelenta fiind purtata de doua-trei ori . Am cumparat doua tinute complete ( pe vremea cand cantaream 108 kg ) si asta a stat mai mult in dulap . Acum mai cantaresc doar 90 kg si inot in ele, asa ca stau degeaba de vreo doi ani . Se potriveste unei persoane solide de peste 1.80 ( as zice ca merge 1.85 chiar ) . Scurta este exceptionala pentru orice sezon - am ales-o mai larguta pentru a putea baga pe sub ea si o bluza mai groasa . Vestonul si pantalonul sunt pentru primavara / vara / toamna si se adreseaza unei persoane zdravene de maxim 1.85. Toata tinuta este din bumbac 100 % , ripstop , scurta fiind tratata impotriva umezelii . Pretul este de 400 ron toata , negociabil in limita bunului simt , sau pe bucati . Pe bucati as refera sa vand vestonul la pachet cu pantalonii iari scurta separat . Detalii la telefon : 0723632120 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Vand tinuta mozaic din armata ( standard NATO ) completa sau pe bucati Am inteles , vi se pare mult. Atunci scadem pretul. 350 Ron sau faceti oferte . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate