Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am cautat pajero si mi-am luat patrol y60

lucicanu

Postări Recomandate

Re: Am cautat pajero si mi-am luat patrol y60

eu am pus et -44 si e f bine. Pune -44 si masina va arata foarte bine.

asa am pus si eu -44 , arata bine cei drept , dar la prima baltoaca se cam face intuneric in masina , drept urmare am pus overfendere de 10 cm , dar si asa se cam umple de noroi , tre sa mai gandesc ceva in parte de jos la rotile din fata :)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De unde stii ca turbina papa ulei?

Cu jantele eu stau pe -45 si e de bine ...Mai ales ca e cracita cu vreo 5cm in sus. Am inaltat-o sa ma pot baga sub ea sa stau la umbra cand imi beau cafeaua pe pian fara sa dau cu capul in lustra sa sparg beacele ...

Te pot ajuta cu manualul de reparatie daca nu ai.

Din ce tara a venit bidonu? Daca e una cu deshidere la pescuiala, trebuie sa o cauti la sasiu prin spate si sa iei masuri inainte sa dea dracii astia cu sare dupa randunele pe strazi. Asta ca sa nu te prinda primavara viitoare cu sasiul lipsa-pauza-gaura. Iulian stie unde le ia rugina. Vb. cu el, ca e baiat de treaba si iti arata ce si cum.

Totul trebuie facut incet, fara graba in ordinea numerelor de pe tricou. Adica intai constati ca ai masina, ii dai cu niste deodorante, rollstick-rollon, te bucuri oleaca de dansa, vezi daca se potriveste halatu pe burta dumitale dupa care te apuci si o transformi in ceea ce vrei sa fie. Usor insa, fara a investi bani mai multi decat trebuie.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Fierul vine tocmai din Belgia, s-a uitat Iulian pe cat a putut sa vada el si a zis ca se prezinta bine pe dedesubt.Azi am vb cu cineva de la RAR si mi-a spus ca nu este nici o problema daca nu mi se vede seria de sasiu ca se repansoneaza fara probleme.Maine sper sa am timp sa ajung la RAR si o sa postez aici tot ce imi spun cei de acolo sper cu folos pentru cine o sa mai pateasca ce am patit si eu vis-a-vis de ruginirea portiunii unde se afla trecuta seria de sasiu.

LUCIAN
Link spre comentariu

Am gasit anv 33x10,5x15 se pupa cu jenti de tabla 8j et-40, nu sunt prea inguste pentru jentile astea?eu cautam 33x12,5x15 dar am gasitvo oferta buna la astea pe 10,5 si ma bate gandul la ele.

LUCIAN
Link spre comentariu

Am gasit anv 33x10,5x15 se pupa cu jenti de tabla 8j et-40, nu sunt prea inguste pentru jentile astea?eu cautam 33x12,5x15 dar am gasitvo oferta buna la astea pe 10,5 si ma bate gandul la ele.

10.5 sunt perfecte pentru 8j , eu am 12,5 pe 8j si sunt putin cam late ...deci daca oferta e buna le poti lua linistit

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

La pret sunt foarte bune. Uzura cred ca au undeva la 50%[ATTACH=CONFIG]251527[/ATTACH] Sa intrebi ce dot au (an de fabricatie)

Bun si asa , ca am cam ajuns la fundul sacului.1 an tot ma tin, poate chiar 2:)

LUCIAN
Link spre comentariu

dot ul este irelevant la BFG MT MK 2 , deoarece modelul e lansat din 2010. Asa ca oricum o iei sunt destul de noi.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

uzura e intradevar aproape de 50% se pot vedea martorii de uzura pe crampoanele laterale,

Dot-ul e relevant pentru ca un cauciuc vechi isi pierde din caracteristici si din elasticitate si nu prea mai e ce trebuie,

iar gumele pe laterale prezinta niste taieturi la crampoanele exterioare,sa te uiti bine la flancurile gumelor,e foarte important sa fie intregi netaiate.

apropo daca au dot 2011 si au uzura 50% cum au e mai naspa decat daca iei o guma cu Dot 2014 da cu uzura mai mare :) americanii le cam garanteaza 60.000km :) deci...

desigur parere personala.

Link spre comentariu

Va salut colegi, din cauza unor prob pers nu am mai avut timp sa intru pe forum.Masina va intra de marti la Yonutz(caruia ii multumesc pentru amabilitate) la atelier pentru verificat si inlocuit tot ce este nevoie pe la punti, frane,motor...eventual de montat bara fata,spate, amortizoare,sudat taiat tabla pe unde trebuie si pe unde nu,etc.

Poze o sa pun cand masina va fi gata.

Apropo de problema mea cu seria de sasiu care nu era vizibila din cauza ca nu m-am uitat unde trebuia, s-a rezolvat si asta..

Pe 19 am prog la RAR sa termin si cu inamtricularea si apoi pana la anul cred ca ma linistesc cu masina.

Pe anul viitor ma gandesc la o interventie la partea de sasiu, curatat si refacut , la fel si caroseria..

Deocamdata atat.

LUCIAN
Link spre comentariu

uzura e intradevar aproape de 50% se pot vedea martorii de uzura pe crampoanele laterale,

Dot-ul e relevant pentru ca un cauciuc vechi isi pierde din caracteristici si din elasticitate si nu prea mai e ce trebuie,

iar gumele pe laterale prezinta niste taieturi la crampoanele exterioare,sa te uiti bine la flancurile gumelor,e foarte important sa fie intregi netaiate.

apropo daca au dot 2011 si au uzura 50% cum au e mai naspa decat daca iei o guma cu Dot 2014 da cu uzura mai mare :) americanii le cam garanteaza 60.000km :) deci...

desigur parere personala.

Salut Karolokw, nu ma deranjeaza ca sunt chiar si 50% uzura la mom asta, eu doream sa o vad incaltata sa nu o ia frigul cu alea pe care le avea:))

LUCIAN
Link spre comentariu

Asa cum ti-am spus si live, e foarte important sa ai o masina sanatoasa ptr a putea incepe un proiect de offroad.

Nu sunt foarte multe de facut dar trenul de rulare, directia, franele si structura musai trebuie sa fie in mintile lor. Plecam la offroad sa ne deconectam de la lumea in care traim, sa ne simtim bine, sa ne incarcam cu energie pozitiva si intotdeauna reparatiile in teren te vor costa de 10x cat te-ar costa in atelier mai ales ca unele defectiuni neremediate la timp atrag altele dupa ele.

Nu are rost sa amplificam riscurile la care ne expunem neacordand atentie acestor defectiuni. Mai ales ca poate pe fiecare dintre noi ne asteapta acasa o familie ce trebuie hranita.

Orice proiect bun de offroad se face intre 6 luni - 2 ani cu foarte multa rabdare si se modifica treptat dupa cerintele utilizatorului. E aiurea sa cheltui multi bani la inceput si dupa o scurta perioada sa constati ca mare parte din modificarile aduse nu iti sunt utile. Si sa o iei de la capat.

Nu ne propunem sa-ti construim o masina perfecta de offroad, ne propunem in primul rand sa-ti facem o masina care sa te duca si sa te aduca in siguranta acasa.

Patrolul este o masina care suporta multe si intotdeauna va putea mult mai mult decat va putea vreodata utilizatorul ei. Singura conditie este ca aceasta sa fie tehnic in parametri. Indiferent de gradul de accesorizare.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare