boomer Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Incepator fiind ...ma adresez voua ,celor cu experienta .:2dr Am un troliu de 13000 lbs , de care nu intentionez sa ABUZEZ , doar la nevoie ,consumul in sarcina e de de 350 amps . Ce baterie va suporta acest troliu ?...fara sa o prajesc la prima troliere ? (amperajul efectiv al bateriei ) Mai apare acolo la instructiuni 650 CCA (cold crack amps )..poate cineva sa ma lamureasca ..ce-i cu ei ? 1000 de vorbe NU fac un ban :wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Re: ce acumulator auto ,e ok daca am troliu ? "Cold Cranking Amps (CCA) – the amperage rating the battery can provide at 0-degrees F for 30 seconds without dropping below 7.2 volts. " http://knowhow.napaonline.com/batteries-101-guide-automotive-batteries/ http://www.pacificpowerbatteries.com/aboutbatts/car%20battery%20faq/carfaq7.html Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boomer Postat Octombrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Re: ce acumulator auto ,e ok daca am troliu ? Multumesc de raspuns , m-am mai lamurit :id ,chiar folositor link-ul . O intrebare as mai avea - Este necesar un contact general si vreo siguranta (separat montate) pe firul ce alimenteaza troliu ???:pr1 . 1000 de vorbe NU fac un ban :wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Re: ce acumulator auto ,e ok daca am troliu ? Multumesc de raspuns , m-am mai lamurit :id ,chiar folositor link-ul . O intrebare as mai avea - Este necesar un contact general si vreo siguranta (separat montate) pe firul ce alimenteaza troliu ???:pr1 . Un contact general ar fi bun, doar ca, costa. O siguranta generala nu ai avea nevoie daca ai contactorul mai sus mentionat, dar e buna de avut. Contactorul trebuie sa reziste la o putere de ~5kW, iar curent de ~400 A. Editat Octombrie 26, 2015 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate