Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce curier sa aleg?

proffroad

Postări Recomandate

Vreau să trimit din Buzău la Bistrița cele 5 jante de aliaj 15” pe care le-am avut pe Pajero, dar nu am mai folosit firme de curierat pentru a trimite ceva spre vânzare. Sunt sigur că pe forum sunt mulți cu experiență în această privință, așa că vă rog să-mi recomandați cea mai bună soluție. E destul de urgent, așa că vă rog să nu așteptați prea mult.

Mulțumesc!

Florin

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce curier sa aleg?

Din experienta mea, Fan Courier sunt cei mai OK (pret si calitatea serviciului prestat[in termeni de rapiditate, grija pentru colet]).....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

FAN CURIER e tot ce iti recomand. In rest la altii , coletele intarzie , e scump si la call center stai on hold minute bune ca sa poti solicita o comanda.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Cantareste tu jantele inainte sa le cantareasca curierul . Fan Curierul are prostul obicei sa te incadreze la categorie imediat superioara greutatii coletului tau , ceea ce , peste 40 kg duce la dublarea costului si implicit la cresterea sanselor sa iti refuze ridicarea cel care a cumparat jantele.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

atlassib ..cel mai ieftin si nu prea cantarec coletele , eu am primit un colet de 40 kg declarat ca 25 si nu a zis nimeni nimic , doar baiatul de acolo care m-a ajutat sa-l pun in masina a exclamat : "Asta pana-i p**a nu are 25 de Kile!!!" :D

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Va multumesc foarte mult! Voi contacta Fan Courier sa vad ce si cum, dar am impresia ca o singura janta cantareste peste 10 kg. Asta sunt:

temp0.thumb.jpg.a48354a7aa88e451724dbb4d4cb80a7b.jpg

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu

Va multumesc foarte mult! Voi contacta Fan Courier sa vad ce si cum, dar am impresia ca o singura janta cantareste peste 10 kg. Asta sunt:

Eu am 2 seturi de roti prin Nemo Express si a fost destul de ieftin pt cumparator; undeva la 80 lei inclusiv rambursul catre mine. Totusi depinde si de acoperire, daca le duce intr-o localitate neacoperita de ei, costul creste semnificativ. La acoperire Fan si Urgent/Cargus sunt cei mai buni

Link spre comentariu

Un sfat practic zic eu indiferent de situatie: inainte de a trimite lucruri grele sau voluminoase la persoane pe care nu le cunoasteti sau la unii care au credibilitatea discutabila solicitati in avans taxa de transport tur-retur, scazand c/v returului din ramburs.

Am patit-o nu odata ci de cateva ori, si am platit niste sume considerabile ptr transport tur-retur ptr niste labagii care au comandat niste chestii care nu le-au ridicat.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu lucrez foarte bine cu baietii de la atlasib care au cele mai bune preturi si te mai poti intelege cu ei in sensul ca daca ii rogi iti trec in colet o cantitate mai mica.Sustin ceea ce a zis yonutz.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Eu lucrez foarte bine cu baietii de la atlasib care au cele mai bune preturi si te mai poti intelege cu ei in sensul ca daca ii rogi iti trec in colet o cantitate mai mica.Sustin ceea ce a zis yonutz.

pai nu mi-ai trimis tu portbagajul si scara si baietii de la atlasib m-au taxat ca si pentru un aparat foto la greutate ? ;)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Un alt sfat prietenesc: chestiile astea cu intelegerile tacite cu curierii ...tineti-le ptr voi. Nu de altceva dar mai ceteste forumul si cine nu trebuie si faceti baietilor de la curier probleme.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salut, am vreo 10 ani de trimis si primit colete cu curieri de la diverse firme.Pana acum cei mai ok mi se par cei de la Fan dar sunt si mai scumpi, pretul difera mult in functie de km aditionali una este cand trimiti ceva intr-un oras mare si alta este cand trimiti intr-o localitate aflata la 50-70 km de cel mai apropiat oras punct de lucru.

Cargusul s-a stricat lucreaza cu tot felul de baietasi colaboratori, ne-au tot pierdut colete.

Nemo mai sunt ok pe colete mari pentru ca stau bine la capitolul camioane.

DHL s-a ''privatizat'' externalizat la fel ca Cargus lucreaza cu tot felul de colaboratori.

TNT la fel s-au cam stricat...

UPS jos palaria recomand daca aveti acte importante de trimis.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Un alt sfat prietenesc: chestiile astea cu intelegerile tacite cu curierii ...tineti-le ptr voi. Nu de altceva dar mai ceteste forumul si cine nu trebuie si faceti baietilor de la curier probleme.

:h5

corect , de ce sa complicam viata unor oameni care au vrut sa ne ajute.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare