bogus Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Vand paturi militare de campanie, sunt pliabile si usoare, vin de la armata engleza, dimesiuni: lungime 200cm, latime 77cm, inaltime 20cm, greutate 4.6kg, nu se lasa pe pamant nici cu o persoana de 115kg(testat multe nopti la pescuit), materiale de foarte buna calitate si mare rezistenta, eu personal am folosit toata vara unul in conditii destul de grele fara nici o problema dupa cum se poate vedea in poze Pretul este de 99lei/bucata +transport Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant vreau eu unul imi platesc transportul si iti platesc ramburs prin Fan curier dar o mica rugaminte daca e sa imi rezervi unul pana saptamana viitoare cand ma intorc din delegatie e ok asa? daca da da-mi un sms la 0723 817 101 si iti dau datele de expediere :) merci fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant valabil Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant salutare le-am primit sunt ok montaj rapid :) sa vedem la prima testare cum dorm in el in schimb pot sa spun ca singurul lucru care lipseste sunt instructiunile de montaj dar nu e dificil si chiar intuitiv as spune :) merci fain si spor la vanzare daca va mai fi disponibil prin decembrie cred ca mai comand unul,deocamdata sa il testez pe asta:) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant vreau si eu doua ! am 125 kg . ce zici ? DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant @KAROLOKW :ha: sunt militare, aia nu primescc manual de instructiuni ci invata la instructie @nenea1973 nu stiu ce sa zic, eu am 110 si nu ating pamantul cu el, cu execeptia momentului cand ma aseaz sezut dar cand ma intind e ok, acum la 125 nu l-am incercat deci nu pot garanta Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant Le iau oricum! Dacă nu mă înțeleg cu ele le fac cadou .0730227000 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant lam ridicat as mai vrea 2 bucati dar sa rezolvam cumva cu transportul cu fan destul de scump 40 ron nu poti trimite cu posta sau cu cargus multumesc astept raspuns suuperr patul foarte usor o seara buna Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant In afara de posta cam toate costa la fel, problema cu posta e urmatoarea, trebuie sa ma duc eu personal la posta sa le pun, iar eu stau la 15km de Cluj, in schimb la curieri vin ei acasa dupa pachet Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresr Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: Vand pat militar de campanie/pliant baga unu in masina si da un tel cand treci pe langa mine sa vad si eu cum arata :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate