FlorinSB Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Buna tuturor! Cunoaste careva vre-un service bun de 4X4 in Sibiu sau prin imprejurimi? Multumesc! Weekend fain tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Caut service pt Mitsubishi in Sibiu! ;1033729']Buna tuturor! Cunoaste careva vre-un service bun de 4X4 in Sibiu sau prin imprejurimi? Multumesc! Weekend fain tuturor! De ce nu-l intrebi pe @roly? El a avut Vitara iar acum are Pajero... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinSB Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Caut service pt Mitsubishi in Sibiu! Mersi de pont! Ii dau un PM chiar acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Caut service pt Mitsubishi in Sibiu! In Sibiu nu prea sunt meseriasi la Mitsu iar pe la reprezentanta sa nu treci ca nu are rost. Nici la Hyundai :ha1 Am fost anul trecut cu al meu Mitsu V6 si nici macar nu s-au putut conecta la o diagnoza... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate