Lionhart Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 ce parere aveti despre samuraiul SJ 80 (suspensie elicoidala fabrica)raportat la SJ 413, avantaje dezavantaje , si cat de usor se poate modifica pentru off road . multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Re: Samurai SJ 80 Salutare, Sunt mai multe topicuri pe tema asta, unele de profesionisti care au modificat sj80 mai serios. Eu am doar experienta de 1 an cu Cascarabeta mea stock: - mi s-a părut relativ ok ca si confort, in sensul ca nu m-a rupt de spate. Din ce zic veteranii nu e mare diferenta totusi fata de confortul samu clasic pe foi - suspensia fata cu amortizor prin arc e punctul slab al designului plus ca e specific doar sj 80 - puntea fata e iarasi specifica sj80 - reductorul e iarasi specific (pe lant) dar poti pune reductor de samu clasic la care sa modifici rapoarte etc - un SL mic de vreo 2 cm eu am facut cu înălțătoare arc pe fata si arcuri matiz Fata pt spate (nerecomandat din ce spunea minitehnicus). Cred ca varianta mai ok ar fi arcuri de Jimny - BL nu am avut - la.mine au încăput 195 80 15 profil simex fără probleme si m-au dus pe unde m-am dat eu (soft- mediu) Personal mi-a plăcut sj80-ul... dar am fost mereu si cu.morcovul ca daca stric ceva la suspensie sau punte fata va fi mai greu de rezolvat caci e o masina rara si nu am văzut la dezmembrări. Daca gasesti unul in mintile lui la un pret bun si NU vrei sa faci mega modificari ... De ce nu? Ce Info mai stiu iti mai zic daca te ajuta. Spor, Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate