Vizitator m_adolf2000 Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 In sfarsit mi-am cumparat un Suzuki Jimny,intru-cat de mult imi doream un 4x4 de teren si am reusit sa ma inregistrez pe acest forum pe care o cred ff interesanta si bine venita,sper ca nu gresesc cand spun asta deoarece cred ca este modul cel mai bun de a te informa si de a face parte dintro familie mare a acelor care detin un 4x4 fie ea doar un Jimny si atat. In schimb am si eu o intrebare la cei care se descurca mai bine in ale technicii,si anume masinuta mea are o problema cred eu cu directia,deoarece volanul vibreaza la viteza 60-70 km/h peste care dispare,la fel si cind incetinesc cand ajunge la 70-60 face din nou la fel. Poate cineva sa ma sfatuieasca in privinta acestei probleme? mii de multumiri!!!!!!!!! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny In primul rand bine ai venit si sa-l stapinesti sanatos! Referitor la problema "de directie"... echilibreaza rotile si trepidatia va disparea. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny Jimny are o problema cu trepidatul la directie. Daca nu se rezolva cu echilibratul rotilor ar trebui sa-i montezi un amortizor de directie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny Bine ai venit pe forum! cam toate Jimny-urile vibreaza pe la 70-80km/h,apoi dispare vibratia.Pe multe forumuri sa discutat despre vibratia asta ,care dispare pe la 80km/h, dar fara rezultat. Deci pt. vibratie nu trebuie sa faci probleme :h5 ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny In primul rand multumesc pentru raspun,apoi am incercat masina unui coleg la fel un jimny si la el la fel face in schim eu astazi am fost la un mecanic si mi a reglat caseta de directie,dar oarte putin si s-a rezolvat problema cel putin pe moment nu vibreaza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny Eu am avut o problema similara la LJ73, si mi-a trebuit destul sa-mi dau seama ce e: S-au uzat bucsele de la bara Panhard (aia transversala ce ancoreaza puntea lateral). Ca atare puntea se deplasa 1-2cm stinga-dreapta si cind cele 2 punti intrau in rezonanta aveai vibratia asta foarte neplacuta, pe la 80km/h. Rezolvare: doua bucse per bara ($5/buc cca) un patent si o cheie si 5 minute! Asta a fost tot ce am facut le suspensie pe 100,000km. Pune pe cineva sa invirta de volan vreo 10-15 cm stinga-dreapta, si uita-te dedesubt la capatul barei fata de punte si respectiv sasiu. Daca se misca, schimba bucsele. Succes! Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny Eu am rezolvat problema partial: am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare si a mers, acum face la 80 la ora. Stie cineva vreo rezolvare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny Eu am rezolvat problema partial: am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare si a mers, acum face la 80 la ora. Stie cineva vreo rezolvare? la fel si la pajero meu...capete bara noi, telescoape noi, biela directie noua...la 90 la ora face urat ...roti intradevar echilibrate acu 7 luni ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny De unde ai luat bucse? :) ca eu nu gasesc. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Probleme de directie la Suzuki Jimny De la B&S Motors si au costat 23 RON. Sa nu le montezi la ei ca manopera este dublu, pe mine ma pacalit. Sunt simplu de montat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate