Vizitator Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 mai repede bag un plin de LSD si vad daca mai face...cel mult pierd cateva sute de mii diferenta de pret la ulei...... Unde pot gasi ulei LSD? Uleiul LSD este de mai multe tipuri? dece????? cel mai bine desfa spatele pina nu strici si altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 sa desfac diferentialu sau numai capetele...sa vad rulmentii? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 sa desfac diferentialu sau numai capetele...sa vad rulmentii? prima data misca de roti si vezi daca au joc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 cu siguranta nu au joc...verificate ora 6 si 12 Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 cu siguranta nu au joc...verificate ora 6 si 12 daca erau rulmenti trebuia sa aiba joc. parerea mea ,desfa grupul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 vedem maine.....postez rezultatele Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 vedem maine.....postez rezultatele desfal neaparet sa nu se rupa,deci nu mai umbla pina nu il faci :oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 Cu siguranta nu am LSD pe puntea spate. Se pare..inca nu este sigur ca racaiturile veneau de la flanse...care nu erau bine stranse...desi atunci cand au fost montate au fost stranse cu siguranta. Sa o bag putin pe teren sa vedem care este situatia...... Problema nr2...de unde fac rost de bucse pt cercel? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Cu siguranta nu am LSD pe puntea spate. Se pare..inca nu este sigur ca racaiturile veneau de la flanse...care nu erau bine stranse...desi atunci cand au fost montate au fost stranse cu siguranta. Sa o bag putin pe teren sa vedem care este situatia...... Problema nr2...de unde fac rost de bucse pt cercel? Ce dimensiuni au bucsile? Interior si exterior. Si ce latime are foaia de arc? 7cm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Cu siguranta nu am LSD pe puntea spate. Se pare..inca nu este sigur ca racaiturile veneau de la flanse...care nu erau bine stranse...desi atunci cand au fost montate au fost stranse cu siguranta. Sa o bag putin pe teren sa vedem care este situatia...... Problema nr2...de unde fac rost de bucse pt cercel? merg cele de la Aro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 daca tot merg multe piese de aro stiu eu pe unu cu aro :lol: :lol: :grin: (PS. nu te supara frate) aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 daca tot merg multe piese de aro stiu eu pe unu cu aro :lol: :lol: :grin: (PS. nu te supara frate) Mihai vb serios, se potrivesc :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate