fastbiker Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Vand Honda Varadero ,44.300 km reali,model pe injectie PGM-Fi,cutie cu 6 trepte, consum f. mic 4,5-5%,stare tehnica si estetica foarte buna,arata si functioneaza ca noua,frane dual CBS. Imbunatatiri fata de un motor stock,ghidon tommaselli (65euro),crash bar de la GIVI (180 euro),parbriz inalt GIVI (95 euro),top case mare cu spatar GIVI (190euro),suporti side case GIVI (140euro),cric central (190 euro),priza 12v + suport telefon. Motocicleta este servisata complet,are simeringurile la furca noi,filtre noi,toate lichidele schimbate,antigel,lichid de frana,bujii laser iridiu noi,anvelope NOI Bridgestone Battle Wing dot 2015. tel.0766220909 Pret 4200euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V An de fabricatie, 1907 toamna? A fost un an bun ... ptr unii... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V Fabricatie 2003 , am omis sa trec anul. Oricum o astfel de mobra se vinde unui cunoscator care stie fix ce vrea , iar acea persoana isi da seama ce an de fabricatie are doar dupa poze si descriere. Editat Noiembrie 14, 2015 de fastbiker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V Fabricatie 2003 , am omis sa trec anul. Oricum o astfel de mobra se vinde unui cunoscator care stie fix ce vrea , iar acea persoana isi da seama ce an de fabricatie are doar dupa poze si descriere. [ATTACH=CONFIG]252479[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]252478[/ATTACH] pentru necunoscatori are ABS ? dupa pret cred ca are . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V pentru necunoscatori are ABS ? dupa pret cred ca are . ABS-ul a fost pus optional pe Varadero dupa 2004,al meu are CBS,(combined braking system) un sistem foarte eficient de franare. Am spus ca este un motor pentru cunoscatori deoarece este un enduro-touring foarte mare,inalt si greu...daca nu ai peste 1,80 si nu esti tare pe picioare atunci degeaba il doresti deoarece nu poti merge pe el. Eu l-am folosit si pe drumuri de macadam,asfalt,gropi,cratere si se comporta extraordinar in orice situatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V E un motor foarte fain potrivit pentru touring. Intradevar, e greu si e pentru persoane mai mari. Pozitia este foarte comoda. Cel putin pentru mine e super ok. Motorul bestial. Are putere din orice viteza. Spor la vanzare. Editat Ianuarie 4, 2017 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V E un motor foarte fain potrivit pentru touring. Intradevar, e greu si e pentru persoane mai mari. Pozitia este foarte comoda. Cel putin pentru mine e super ok. Motorul bestial. Are putere din orice viteza. Spor la vanzare. [ATTACH=CONFIG]252554[/ATTACH] Foarte misto si motorul tau,cauta-i un parbriz mai inalt si ai sa ramai surprins de cat este de util,eu in 8000 de km nu am gasit pe viziera o insecta macar,sa nu mai vorbesc de protectia la vant sau ploaie si niste crash bar ar fi bune daca ii pui,in caz de cazatura sa te poti intoarce acasa cu motorul pe roti. La tine are mai multa putere decat al meu deoarece ai carburatoare,dupa carenaj este fabricatie 1999..raspunde mai agresiv la acceleratie,astea pe injectie sunt putin mai puturoase. Editat Ianuarie 4, 2017 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V Foarte misto si motorul tau,cauta-i un parbriz mai inalt si ai sa ramai surprins de cat este de util,eu in 8000 de km nu am gasit pe viziera o insecta macar,sa nu mai vorbesc de protectia la vant sau ploaie si niste crash bar ar fi bune daca ii pui,in caz de cazatura sa te poti intoarce acasa cu motorul pe roti. La tine are mai multa putere decat al meu deoarece ai carburatoare,dupa carenaj este fabricatie 1999..raspunde mai agresiv la acceleratie,astea pe injectie sunt putin mai puturoase. Cine stie, cunoaste. :grin: Asa e, e din 1999, pe carburatoare. Raspunde foarte bine la acceleratie. Tocmai l-am luat si urmeaza accesorizarea cand voi putea. Crashbar si suporti pentru cutiile laterale sunt in plan. Voi tine cont si de sugestia cu parbrizul. Parerea mea este ca sunt motoare foarte reusite. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Vand HONDA VARADERO XL1000V VANDUTA Multumesc pentru gazduire,se poate inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate