Mariise Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Salutare! Detin un GrandVitara 2.0TD (cod motor RHZ) iar de ceva vreme ma necajeste o eroare: P0191(asa mi-a dat pe tester). Masina intra in "limp mode"(nu se mai tureaza peste 2500 si nu mai intra turbina) iar motorul la relantii parca merge in 3 pistoane si scoate un zgomot ciudat. I-am schimbat senzorul de presiuna rampa combustibil dar comportamentul a ramas acelasi. Va pot spune ca masina are toane si nu face tot timpul asa. Cand apare defectul o opresc in mers, dau o cheie si isi revine pana cand apare iar(unerori in 5-10 min, alteori la cateva zile). As fi recunoscator daca mi-ati da cateva sfaturi la problema asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corneliu Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Re: Problema GrandVitara 2.0TD Salutare,verifica si firele,mufa care vin la senzor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mariise Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Re: Problema GrandVitara 2.0TD Salutare,verifica si firele,mufa care vin la senzor Salutare! Le-am verificat si sunt ok! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george5umc Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Problema GrandVitara 2.0TD Salut! am avut problemele astea la o alta masina diesel si ceea ce a urmat a fost decesul pompei de injectie; sper totusi la tine sa nu fie asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Re: Problema GrandVitara 2.0TD ia vezi aici poate te ajuta cu ceva http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85655-martor-motor-aprins-Grand-Vitara-2-0-DIESEL-110-cp sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Re: Problema GrandVitara 2.0TD Un coleg a avut exact aceleasi simptome la GV. Problema a fost un senzor de rotatie (banuiesc ca pe axa cu came sau pe vibrochen) si cablajul senzorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate