Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari Nissan Patrol 4.2d

giukusala

Postări Recomandate

Re: Intrebari Nissan Patrol 4.2d

Inca o intrebare pt experti:La 4.2 d pot sa ii fac evacuarea libera?adica numai flexibilul si teava,fara catalizator,sau toba?ii scade din puterea motorului sau il ajuta?zgomotul nu ma deranjeaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Expert nu sunt, dar iti recomand sa renunti de toba. Catalizator oricum nu are. Puterea sigur nu scade, dar nici nu pot spune ca va creste. Zgomot mai mare nu va face.

Eu l-am avut cu evacuare libera si a fost foarte bine.

Editat de yo2bt

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

De putere n-am de unde sa stiu exact nici eu ... deci ma abtin de la presupuneri urechistice .

Insa , stiu sigur cum suna cu evacuare directa de 76 mm diametru , inox ... Si , pot spune ca suna bini di tat !

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Buna

@adi si @cos

Zgomotul e frumos , nu e groaznic, putere nu am simtit sa creasca la motor de 2,8

In schimb firma de tobe de esapament care mi-a efectuat lucrarea m-a intrebat de 2 ori inainte sa imi faca lucrarea motivand ca o sa creasca consumul.

Sincer consuma dar nu stiu daca mai mult sau la fel ca inainte de a pune evacuare de 63

Am luat masina anul acesta de la adi si nu stiu cam cat e consumul la agregat, dar i-am zis si la nenea de la tobe de esapament : "nenea fa tu evacuarea ca nu consumul conteaza la hardughia asta - consumul e ultima din probleme"

Sunt insa curios daca se adevereste ce mi-a zis omul cu cresterea de consum odata cu modificarea evacuarii

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

Nu e cazul aici sa-ti faci probleme de consum .Pompa de injectie va da exact tot atata injectie la fiecare cursa si cu galeria de evacuare si fara ea ... ideea de consum marit are alta logica ... dar nu la motorul asta .....

... si e practic adevarata in unele cazuri insa din alte motive , in special de o nefericita compatibilitate intre motor si evacuare ... cei face fac esapamente aduc asta la cunostinta clientului pentru a evita discutiile ulterioare , executa comanda si asa ramane si la unul si la altul ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Vorba ta cos : suna bini di tat!

Si pe 63 suna bine daramite pe un 75 :grin:

Eu am decis sa fac evacuarea noua directa fara nimic pe ea si cu aceasta evacuare am intrat in sediul RAR sa imi faca conformitatea.

Jur ca la turatie mica si un picutz turata cat sa ies din hala nici nu s-au prins aia de la RAR.

Ramane de vazut la verificarea tehnica.

Consum - e ultimul lucru la care m-am gandit cand am pus evacuarea noua !

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Buna seara tuturor.am promis ca dupa ce probez patrol-ul de 4.2d,o sa imi spun parerea despre el.imi place ft mult cum merge,mai ales in off road,mai bine decat 2.8-ul,consumul e mai bun,si are mult mai bun cuplu.pot sa merg in viteza a 3-a lejer pe unde cu 2.8 trebuia sa merg cu a 2-a.

Link spre comentariu

da are din plin...

totusi am o problema.

pompa de injectie e in linie si are o mufa,care acum e scoasa pt ca daca o bag la loc nu merge bine motorul.mecanicul a zis ca electrovalva e blocata.si acum eu opresc motorul luandu-i debitul manual,asa ca la tractor.din cheie nu pot sa opresc motorul.cer sfatul vostru daca se poate

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu stiu sa-ti spun exact in detaliu , dar electrovalva e una obisnuita , se poate inlocui usor .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare