Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Airbag-uri cortina si airbag-uri laterale spate Jimny?

biohazardousguy

Postări Recomandate

Salut

De ceva vreme vreau sa cumpar un Jimny sau un GV pe benzina si am gasit acum un anunt care ma tenteaza: acesta

Am descarcat toate manualele utilizatorului (2 buc) si fisele/pliantele de prezentare pentru Jimny si peste tot imi arata ca are 2 airbag-uri (sofer si pasager). Exista si modele cu mai multe airbag-uri? In anuntul de mai sus

proprietarul se lauda cu airbag-uri laterale si airbag-uri laterale spate. Inainte de a suna si a ma duce sa il vad as dori sa stiu daca nu sunt minciuni.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Airbag-uri cortina si airbag-uri laterale spate Jimny?

Serios,asta ce a pus anuntul cred ca nu este normal,la Jimny airbag cortina,airbag genunchi sofer,aibag lateral fata si spate,probabil "Suspensie reglabilaAer conditionat" adica suspensia este reglabila cu aer conditionat,jante de aliaj usor scrie in anunt iar pe poze sunt jante de tabla ........masina impecabila,spor la vanzare

PS nu sunt vanzator de masini dar asta le intrece pe toate

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Serios,asta ce a pus anuntul cred ca nu este normal,la Jimny airbag cortina,airbag genunchi sofer,aibag lateral fata si spate,probabil "Suspensie reglabilaAer conditionat" adica suspensia este reglabila cu aer conditionat,jante de aliaj usor scrie in anunt iar pe poze sunt jante de tabla ........masina impecabila,spor la vanzare

PS nu sunt vanzator de masini dar asta le intrece pe toate

Salut

Raspunsul tau e destul de concludent. Multumesc frumos, e asa cum am banuit, numai minciuni.

Link spre comentariu

Salut

Am descarcat toate manualele utilizatorului (2 buc) si fisele/pliantele de prezentare pentru Jimny si peste tot imi arata ca are 2 airbag-uri (sofer si pasager). Exista si modele cu mai multe airbag-uri? In anuntul de mai sus

proprietarul se lauda cu airbag-uri laterale si airbag-uri laterale spate. Inainte de a suna si a ma duce sa il vad as dori sa stiu daca nu sunt minciuni.

Multumesc

Minciuni tipice de samsari:

- Jimny are doar airbag sofer + pasager

- AC-ul daca exista e doar manual. Nici vorba de "clima bizonica" si oricum nu a pus nici o poza cu interiorul, deci e posibil sa nu aiba AC deloc. Eu am patit-o o data: vinzatorul a scris care are AC, la telefon a confirmat si la fata locului lipsea butonul din bord si electroventilatorul din fata radiatorului.

- ESP nu au decit cele 2015, nu e cazul la o masina din 2007

- suspensie reglabila, poate avea doar daca are amortizoare AVO, se regleaza duritatea suspensiei. Cel mai probabil nu e cazul.

- controlul tractiunii e inclus in ESP, dar vinzatorul inca nu stie asta

- jantele din aliaj usor sint de fapt niste jante de otel, cel putin in poze

- parbriz incalzit nu exista pe Jimny

- idem stergatoare automate/senzori de ploaie

Cam multe minciuni. In mod normal daca e un anunt din zona ta, poti sa folosesti minciunile in favoarea ta si sa dai pretul in jos. Dar cum masina e la Buzau, nu cred ca iti convine sa faci un drum Iasi - Buzau si retur.

Editat de unde

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Sunt niste site-uri auto unde poti sa bifezi toate dotarile iar unii abuzeaza de acest lucru.Daca va uitati o sa vedeti ca, cam toate auto 4x4 au diff blocabil :)))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

AC manual inseamna ca baga mereu aer la aceeasi temperatura si acelasi debit, respectind pozitia reglajului de temperatura, respectiv viteza aer. AC automat (sau clima) are (cel putin) un senzor de temperatura suplimentar si temperatura si debitul vor varia automat, fara interventie umana, in functie de temperatura setata. Inclusiv poate opri comprsorul daca computerul considera ca in habitaclu s-a atins temperatura setata.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare