04gabriel67 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) Salutare la toata lumea ! Am un puiut de Ciobanesc de Berna pentru care caut urgent stapan... Il am ca drept de monta, eu avand masculul, si nu am reusit sa o fac pe jumatatea mea sa accepte sa il tin sub nici o forma. Are 3 luni si o saptamana, pedigree, vaccinat , carnet de sanatate , microcip... Catelul este superb, la cum evolueaza va fi caine de expozitie. Tatal - Ingo - Mark of Berniland, rexultat excelent la concursuri ( a trebuit sa merg cu el ca sa iau dreptul de monta, daca aveam minte sa il aranjez putin cum am vazut ca fac cei cu canise, lua tot ce se putea in zilele respective). Tatal lui Mark este Lucky Guy of Berniland, multiplu campion. Mama Ada of Berniland. Catelul se numeste Hito, mama lui este Aarna si la randul ei este cu rezultate excelente in concursuri. Catelul din cate vad merge pe linia lui Mark , va fi de talie mare. Celor interesati si care nu stiu prea multe despre rasa, le recomand o cautare si documentare pe Google. Are nevoie de putin spatiu , o curte , verdeata, si prezenta stapanilor ... Nu va ganditi sa il tineti in lant sau inchis in tarc, e pacat de el, mai bine nu il dau si divortez eu ca sa il tin in continuare . Pret 250 E discutabil. Catelul este linga Bucuresti, astept cu placere pe cei interesati intr-o vizita ca sa ii vada, si pe el , si tatal . Tel 0724 001 462. Editat Noiembrie 22, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Pui Ciobanesc de Berna Salutare la toata lumea ! Pina la urma astrele s-au aliniat si catelul ramane in familie ! Anuntul se poate inchide, multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate