Halogen Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) Buna seara , are cineva cumva o poza cu cotele de pe sasiul de y60 modelul scurt ? as avea mare nevoie de cote...am tot incercat pe google dar nu am gasit mai nimic decat cote de exterior care nu imi sunt de folos. Multumesc frumos , sau daca are cineva un manual de reparatii de y60 este perfect..:tk Editat Noiembrie 22, 2015 de Halogen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Re: Informatie despre cotele de pe y60 scurt Am gasit multumesc de ajutor baieti.:2dr Topicul se poate sterge. Editat Noiembrie 24, 2015 de Halogen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Informatie despre cotele de pe y60 scurt Te salut Daca tot ai gasit fii amabil si pune un link catre fisierul cu cotele. Multumim :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Re: Informatie despre cotele de pe y60 scurt asta va pasiona ???? y60_english_ce_bf_0045.pdf Editat Noiembrie 25, 2015 de patriciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Re: Cotele de pe sasiul y60 scurt ? Multumim mult Dl Patriciu. Am uitat sa te intreb - dimensiunile sunt pt y60 SWB ? Editat Noiembrie 26, 2015 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: Cotele de pe sasiul y60 scurt ? Multumim mult Dl Patriciu. Am uitat sa te intreb - dimensiunile sunt pt y60 SWB ? In stanga pozei scrie hardtop , pentru Wagon si Van e alta poza cu spatele mai lung , deci presupun ( 99,99 % ) ca e pt SWB cum zici tu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: Cotele de pe sasiul y60 scurt ? Multumesc mult Clar ca LWB e mai lung deci daca ai reusit sa le compari si asta e cel scurt e cel pt SWB :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: Cotele de pe sasiul y60 scurt ? uite si colega :)y60_english_ce_bf_0043.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Re: Cotele de pe sasiul y60 scurt ? Am uitat sa le pun recunosc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate