Wildexplorer Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Re: Problema stergatoare Apropo de "functiile continue pe incet sau pe rapid", la mine e doar rapid si rapid, ori nu stiu eu de unde sa modific viteza stergatoarelor, ori are o hiba. La prima varianta mai ca as scoate-o la capat cumva prin studiu, dar daca e un defect, ce ar trebui sa inlocuiesc? Am invartit comutatorul de pe maneta si niciun rezultat, viteza e la fel de mare. Modul intermitent functioneaza, dar la viteza mica. Modul continuu doar rapid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Re: Problema stergatoare Apropo de "functiile continue pe incet sau pe rapid", la mine e doar rapid si rapid, ori nu stiu eu de unde sa modific viteza stergatoarelor, ori are o hiba. La prima varianta mai ca as scoate-o la capat cumva prin studiu, dar daca e un defect, ce ar trebui sa inlocuiesc? Am invartit comutatorul de pe maneta si niciun rezultat, viteza e la fel de mare. Modul intermitent functioneaza, dar la viteza mica. Modul continuu doar rapid. Pentru asta trebuie sa dai jos motorul si sa desfaci capacul de la contactele de pe cama! Sigur acolo e o mantocarie, in cazul in care masina a avut la origine volan stanga! Daca a avut volan dreapta si a fost facuta modificarea la noi in tara, problema poate fi in instalatia electrica prelungita de "meseriasii" nostri! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Re: Problema stergatoare Multam fain! E stangace din nastere, o sa-i dau jos motorul ca mai tuseste si cand opreste stergatoarele, le lasa ba sus, ba jos... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Re: Problema stergatoare Multam fain! E stangace din nastere, o sa-i dau jos motorul ca mai tuseste si cand opreste stergatoarele, le lasa ba sus, ba jos... Clar e o problema la cama cu contacte! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octi66 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Re: Problema stergatoare Interesanta problema o am si eu ,nu pot regla viteza stergatoarelor si pe treapta 1-ia se opreste cam pe unde vrea el.A mea este la origine cu volan pe dreapta deci.. o sa fac mai multe sapaturi.Edificatoare sfaturile era sa cumpar tot ansamblul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate