Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Adaptare proiectoare LED - Pinin

plummer

Postări Recomandate

Salutare, ma intereseaza o pereche de proiectoare LED sa le adaptez lui Pufarinã. Am facut cateva drumuri mai lungi in care a plouat non-stop si am avut si ceata si farurile sincer nu ajuta foarte mult, sunt si matuite un pic. Seara, nici nu mai vorbesc, as face orice pentru o pereche de lumini in plus. Dupa ce pun noile proiectoare, m-ar interesa sa adaug si doua led bar-uri de max 10 cm de o parte si de alta a siglei.

Diametrul capacului proiectorului este de aprox. 10.5 cm. Recomandari?

:tk

20151129_155140.thumb.jpg.ed93280f42d4a05f8661dc377cc932cb.jpg

20151129_155205_LLS.thumb.jpg.1f5a45bf897898936e7bebb17b15c9a2.jpg

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Adaptare proiectoare LED - Pinin

Sunt unele rotunde precum cele de la House 4x4 , cele cu lupa pe la 300 lei pe la 90-95 mm diametru , le-am vazut si pareau in regula , erau montate ca upgrade de la proiectoarele de Logan/Navara ( cu diametrul de 95 mm si incapeau la fix in bara metalica ,cele pe care le montasem initial se crapau sau tot luau apa si au fost inlocuite de mai multe ori pana s-a ajuns la LED si se pare ca acum coafura rezista ) .

Insa eu sunt mare fan la unele patrate dar instalarea in locasurile rotunde nu e cea mai potrivita .

Si , inainte de toate trebuie sa alegi pe ce drum mergi -de buget sau de calitate .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asa este, si eu am mers sambata pe timp de noapte spre munte si nu vezi mare lucru, fara faza lunga pe drumuri prost semnalizate e haos. Ca si bec de far eu as pune Osram Cool Blue intense 5500K, dar nu gasesc H4 pentru Pinin. Am pus pe Fiesta H7, si diferenta de lumina e mare fata de becurile standard, plus ca e lumina perfect alba, nu galben pal.

O sa caut si eu proiectoare rotunde cu led :h5

:jp1
Link spre comentariu

Nu prea sunt bune alea, ca sunt mici ca diametru, si sunt slabe, mai mult ca daytime running lights. Eu o sa caut ceva offroad lights, not for road use, altfel sunt prea slabe ca sa merite schimbul.

:jp1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare