gogusmarc Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Caut stapani pt 9 catelusi , 4 fete si 5 baieti . Nu.i vand pt bani , imi dati cat doriti , vreau doar sa le gasesc stapan . Pt relatii 0761614981 Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german O poza face cat o mie de cuvinte! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german In afara de poze da anunt si pe olx sau siteul ala de animale (nu imi vine in minte acum). Doritori vor fi dar mai bine sa dai cateii selectand viitorul propietar dintre doritori decat sa ajunga la cine stie ce idiot care dupa doua-trei zile sa-i arunce in strada. Sfatul meu este sa ceri o suma de bani pe ei cat de mica, chiar daca sunt metisi ptr a descuraja eventualii speculanti. Asa am procedat eu acum cateva luni cu cateii nostri. Erau de rasa, am cerut o suma modica pe ei si am chestionat fiecare doritor pana m-a convins ca animalele merg unde trebuie. Iar aia care nu mi-au placut i-am refuzat chiar daca au pulsat la un moment la cascaval. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german O poza face cat o mie de cuvinte! :old Te cred dar nu pot sa adaug poze , nu stiu de ce ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german In afara de poze da anunt si pe olx sau siteul ala de animale (nu imi vine in minte acum). Doritori vor fi dar mai bine sa dai cateii selectand viitorul propietar dintre doritori decat sa ajunga la cine stie ce idiot care dupa doua-trei zile sa-i arunce in strada. Sfatul meu este sa ceri o suma de bani pe ei cat de mica, chiar daca sunt metisi ptr a descuraja eventualii speculanti. Asa am procedat eu acum cateva luni cu cateii nostri. Erau de rasa, am cerut o suma modica pe ei si am chestionat fiecare doritor pana m-a convins ca animalele merg unde trebuie. Iar aia care nu mi-au placut i-am refuzat chiar daca au pulsat la un moment la cascaval. Am pus si pe olx si ma sunat o cioara , in care se trezise spiritul de comerciant si care se gandea cum sa faca si el un ban cu cateii mei .....altul mai mai ca ma si certa ca de ce ii dau nevaccinati ....numai idioti ...dupa ce ca.i primesc gratis mai trebuie sa le dau si bani de boabe ...ce oameni ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german Au mai ramas ci ci baieti si o fetita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german Cel cu vaccinul nu era idiot. Sunt sanse foarte mari sa se imbolnaveasca daca ii scoti din mediul lor nevaccinati. Stia ce vorbeste. Se pare ca tu nu prea stii cum sta treaba . Faptul ca vrei sa le gasesti stapani este OK si meriti felicitari pentru asta insa ce am scris mai sus este valabil chiar daca tie nu iti convine :wink:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german Subscriu la ce a spus FordRanger, legat de vaccin. Pe langa asta in general nu se dau gratis pentru ca orice obtii gratis nu apreciezi, pune un pret chiar daca este modic si de abia atunci apar cu adevarat iubitorii de animale. Editat Decembrie 15, 2015 de Astral "deabeea".....nu exista in limba romana ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: donez catei combinatie rottweiler cu ciobanesc german Te cred dar nu pot sa adaug poze , nu stiu de ce ... De ce nu poti pune poze ? Ai urmat intocmai pasii descrisi mai jos ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate