Vizitator vromeo Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Va salut, Am un jepp grand cherokee din '96, cu motor de 5,2 benzina. Vreau sa il schimb pe diesel si vreau sa stiu daca cunoasteti un garaj in bucuresti sau in apropiere unde pot face aceasta schimbare? Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Motor Jeep cat vrei pe motorul de 5,2 ? Il dai cu tot cu cutie? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vromeo Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Motor Jeep :)) Il dau la schimb pt unul de 2,5 diesel pe care sa il pun la loc :) Cutia as vrea sa o pastrez, dar mai tinem legatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vromeo Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Motor Jeep Chiar nu stie nimeni unde pot schimba un motor ? :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Motor Jeep Mai bine iti iei una noua (masina)decat sa adaptezi cutia la un alt motor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany1eo Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: Motor Jeep Eu am o Toyota care la origini avea motor pe benzina de 2,4l dar a "crapat" si nu am mai gasit prin Romania acum am montat unul de Lancia Thema de 2,5l TD, adaptarea am facut-o eu si am lucrat cca o luna, ateliere care sa faca asa ceva nu am gasit, si unde am gasit cereau manopera de cumparai alta masina, problema e cu actele ca nu se mai pot modifica sau schimba motoare decat daca e acelasi tip cu originalul(cel cu care a fost dotata masina de fabrica). Cutia e cea de Toyota si fiind un diesel de turatie se adapteaza bine, fara probleme de turatie, cuplu s.m.d. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vromeo Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Motor Jeep Eu am mai schimbat un motor acum cativa ani, pe un ford aerostar (tot de la benzina la diesel) insa service-ul unde am facut asta nu mai e. Din cate am citit pe site-ul rar-ului, daca vreau sa schimb motorul, noul motor trebuie sa nu depaseasca cu mai mult de 40% puterea motorului initial, ori la 180 kw cati are motorul actual, nu cred ca imi pun eu un diesel mai puternic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vromeo Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Motor Jeep Nu are nimeni prieteni prin service-uri unde imi pot schimba si eu motorul ? Dau o lada de bere si un gratar daca ma ajuta cineva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate