bogdanm Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Salutare. Mi-a spus un cunoscator ca lampa de semnalizare spate(cea cu galben, rosu, rosu, alb (dreptunghiulara)) de la suzuki vitara 1.6, carburator, 1991, benzina s-ar potrivi cu una de la un camion sau duba dar nu mai stie exact modelul. Cunoasteti aceasta piesa sa se potriveasca de la alta masina? Ideea e ca nu am gasit sa cumpar, am incercat la trei magazine inclusiv la piese camioane si la ceva dezmembrari (desi ideal ar fi una noua). In afara de aceasta am cautat si cele doua lampi , rotunde de la numarul din spate. Ma poate sfatui cineva unde sa gasesc cele doua? Sau daca are cineva de vanzare. Multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Re: Potrivire lampa semnal suzuki vitara Am inteles ca ar merge cele de Dacia papuc modelul cu obloane. Scuze! Am postat de pe telefon la Samurai se potriveste! Editat Decembrie 3, 2015 de dolmarfan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DHL Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Potrivire lampa semnal suzuki vitara Incearca lampile de stop de la Dacia break veche. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Potrivire lampa semnal suzuki vitara Salutare. Mi-a spus un cunoscator ca lampa de semnalizare spate(cea cu galben, rosu, rosu, alb (dreptunghiulara)) de la suzuki vitara 1.6, carburator, 1991, benzina s-ar potrivi cu una de la un camion sau duba dar nu mai stie exact modelul. Cunoasteti aceasta piesa sa se potriveasca de la alta masina? Ideea e ca nu am gasit sa cumpar, am incercat la trei magazine inclusiv la piese camioane si la ceva dezmembrari (desi ideal ar fi una noua). In afara de aceasta am cautat si cele doua lampi , rotunde de la numarul din spate. Ma poate sfatui cineva unde sa gasesc cele doua? Sau daca are cineva de vanzare. Multumesc frumos. Tind sa cred ca nu ai cautat destul,in dezmembrari se gasesc semnale cate vrei Da un telefon si te ajut cu semnalele Cea mai buna varianta este cea originala si nu dacie si tot felul de avioane suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate