Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_

uwex

Postări Recomandate

Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_

Treaba aia exista si chiar functioneaza :wink:

...ca omu cere bani asta e :grin:

,,nu-i prost cine cere ,e prost cine da ":ha::ha::ha:

si ... ,,de n-ar fi prostii smecherii ar muri de foame "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gluma-i gluma, dar pe mine chiar m-ar interesa de unde sa fac rost de un soft/hardware pentru diagnoza la un TJ din 97. E model pentru EU si am senzatia ca desi are mufa OBD2 nu e functionala, ca nu era inca obligatorie in Europa pe vremea aia. Am incercat cu o duda luata de pe Ebay, ELM327 si nu a mers. Se conecta la tableta, dar nu vedea computerul masinii.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Gluma-i gluma, dar pe mine chiar m-ar interesa de unde sa fac rost de un soft/hardware pentru diagnoza la un TJ din 97. E model pentru EU si am senzatia ca desi are mufa OBD2 nu e functionala, ca nu era inca obligatorie in Europa pe vremea aia. Am incercat cu o duda luata de pe Ebay, ELM327 si nu a mers. Se conecta la tableta, dar nu vedea computerul masinii.

Vezi sa nu ai o problema pentru ca ar trebuii sa iti functioneze OBD-ul,chiar si in anul acela chiar si pentru masinile pentru Europa.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Aveti idee pe unde gasesc in Bucuresti un service cu aparat de diagnoza? Platesc o scanare, ca oricum vreau sa o fac, si verific si daca merge mufa. Poate nu era buna duda de pe Ebay.

Am incercat si smecheria cu cheia de contact, sa iti arate codurile pe odometru, dar nici aia nu merge la mine.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Aveti idee pe unde gasesc in Bucuresti un service cu aparat de diagnoza? Platesc o scanare, ca oricum vreau sa o fac, si verific si daca merge mufa. Poate nu era buna duda de pe Ebay.

Am incercat si smecheria cu cheia de contact, sa iti arate codurile pe odometru, dar nici aia nu merge la mine.

La mine aparatul chinezesc de pe ebay a functionat de fix 5 ori (10$ a costat). Si la alti 2 prieteni mai mult de 10 ori n-a functionat :) deci probabilitatea sa vina direct defect, e mare.

Mai incearca cu cheia:

1. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78414-Grand-ZJ-5-9-limited-uleiuri-consumabile-piese&p=913151&viewfull=1#post913151

2. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89250-Jeep-Grand-Cherokee-4-0L-1996-se-opreste-la-cald&p=1017554&viewfull=1#post1017554

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

La reprezentanta JEEP din Ploiesti se poate face o diagnoza (310 lei cand am intrebat eu).

Daca aveai 2.7 crd, te ajutam cu placere.

Oricum, cine are nevoie in zona de un elm...cum spune si titlul topicului...gratis.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare