uwex Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 http://jeepswj.com/de/jeep-diagnose/ un binevoitor de OLX vrea 400 de lei pe soft:ha: Drum bun si dealuri multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Face si omu un leu cinstit :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ La prima lectura nu am crezut...l-am vazut si eu. No comment. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Treaba aia exista si chiar functioneaza :wink: ...ca omu cere bani asta e :grin: ,,nu-i prost cine cere ,e prost cine da ":ha::ha::ha: si ... ,,de n-ar fi prostii smecherii ar muri de foame " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Gluma-i gluma, dar pe mine chiar m-ar interesa de unde sa fac rost de un soft/hardware pentru diagnoza la un TJ din 97. E model pentru EU si am senzatia ca desi are mufa OBD2 nu e functionala, ca nu era inca obligatorie in Europa pe vremea aia. Am incercat cu o duda luata de pe Ebay, ELM327 si nu a mers. Se conecta la tableta, dar nu vedea computerul masinii. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Gluma-i gluma, dar pe mine chiar m-ar interesa de unde sa fac rost de un soft/hardware pentru diagnoza la un TJ din 97. E model pentru EU si am senzatia ca desi are mufa OBD2 nu e functionala, ca nu era inca obligatorie in Europa pe vremea aia. Am incercat cu o duda luata de pe Ebay, ELM327 si nu a mers. Se conecta la tableta, dar nu vedea computerul masinii. Vezi sa nu ai o problema pentru ca ar trebuii sa iti functioneze OBD-ul,chiar si in anul acela chiar si pentru masinile pentru Europa. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Aveti idee pe unde gasesc in Bucuresti un service cu aparat de diagnoza? Platesc o scanare, ca oricum vreau sa o fac, si verific si daca merge mufa. Poate nu era buna duda de pe Ebay. Am incercat si smecheria cu cheia de contact, sa iti arate codurile pe odometru, dar nici aia nu merge la mine. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Aveti idee pe unde gasesc in Bucuresti un service cu aparat de diagnoza? Platesc o scanare, ca oricum vreau sa o fac, si verific si daca merge mufa. Poate nu era buna duda de pe Ebay. Am incercat si smecheria cu cheia de contact, sa iti arate codurile pe odometru, dar nici aia nu merge la mine. La mine aparatul chinezesc de pe ebay a functionat de fix 5 ori (10$ a costat). Si la alti 2 prieteni mai mult de 10 ori n-a functionat :) deci probabilitatea sa vina direct defect, e mare. Mai incearca cu cheia: 1. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78414-Grand-ZJ-5-9-limited-uleiuri-consumabile-piese&p=913151&viewfull=1#post913151 2. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89250-Jeep-Grand-Cherokee-4-0L-1996-se-opreste-la-cald&p=1017554&viewfull=1#post1017554 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ Mai incerc. Multumesc. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Link Soft diagnoza Jeep- GRATIS_ La reprezentanta JEEP din Ploiesti se poate face o diagnoza (310 lei cand am intrebat eu). Daca aveai 2.7 crd, te ajutam cu placere. Oricum, cine are nevoie in zona de un elm...cum spune si titlul topicului...gratis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate