Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ulei in admisie

bobos

Postări Recomandate

Salut..Am o mare problema cu mitsubishi 2.5 din 94.am cumparat aceasta masina cu distributia rupta.Am facut motorul de la cap la coada ,alt bloc reconditionat,chiuloasa reconditionata,segmenti,cuzineti si turbo.Problema mare este ca imi scoate uleiul prin furtunasul de la epurator si il baga in admisie,aceasta problema avando si la fostul proprietar care a pus furtunul intro sticla.Acum scoate foarte mult ulei numai cand se incalzeste.Am desfacut capacul la culbutori ,am desfacut tabla care este prinsa pe el in nituri,asa zisul epurator,si nuare nimic innauntru.stie cineva care ar fii problema?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ulei in admisie

cred ca e asa zistul blow-by, adica ai presiune de gaze de carter in zona care face ca uleiul sa iti urce prin furtun,si din considerente de functionare in anumite norme acesta e bagat pe admisie si ars

cantitatea daca e prea mare atunci e o problema cu motorul in speta cu etansarea lui la nivel de segment camasa

Link spre comentariu

Asa zic si eu.problema o avea si inainte avand uzura cam mare la blocul motor,am luat alt bloc in stare foarte buna si am pastrat decat pistoanele.Am pus segmenti noi si face la fel.

Link spre comentariu

...nu se face asa , sunt multe cote de verificat si de imperechiat la un motor ...pistoanele de la un bloc puse in alt bloc suna a mecanica rapida ... depinde si de uzurile admisibile dar dupa cum se vede n-a prea iesit bine ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Intradevar sunt multe de masurat,dar iti spun ca au fost masurate toate si se incadrau in limite.pistoanele au fost curatate si inspectate bine .singura problema ar fii un piston care se pare ca este fisurat.maine il demontez iarasi si o sa vedem problema.Mecanica rapida este cand faci din 5 motoare unul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare