sierrafery Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 (editat) Cautam azi ceva sa mi se confirme o banuiala si am gasit articolul asta http://tuning-diesels.com/75Zt/R75maf.htm eu zic sa-l cititi cu mare atentie si cand ajungeti pe la un tester urmariti citirile de la debitmetru ca poate aveti o problema si nici nu stiti, sau daca stiti ca e Pierburg schimbati-l cu Bosch ASAP, e foarte important ca inputurile de la MAF sa fie ca in tabelul de la final ca poate afecta rau de tot temperatura gazelor de esapament(EGT) si e clar ca prea putini posesori de Td4 isi monteaza un ceas pentru asta. EGT-ul asta e ca diabetul, omoara incet motorul dar in special turbina, si nici consumul nu e de neglijat in cazul asta. Bafta Editat Decembrie 10, 2015 de sierrafery 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU Oare codul piesei care ar fi? In caz ca e cel gresit sa stiu ce sa comand. Multumim Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 (editat) Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU Codul Bosch 0928400520 e cel ideal, dupa codul L.R. pe masina poate fi MHK101130L dar important e sa fie facut de Bosch nu alta firma ca sunt destule care fac aftermarket, e scump pe original dar parerea mea e ca pentru binele motorului(si performanta perfecta) merita Editat Decembrie 10, 2015 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 (editat) Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU Dar oare fara restul corpului, cel de plastic tubular, nu gasesc? banuiesc ca elementul ala e la fel. Am gasit tot corpul la 630 de lei...daca nu gasesc doar senzorul...il iau cu totul. Multumim pentru informatie. Editat Decembrie 10, 2015 de SilenceDJ Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU Daca cel de pe masina e Bosch si citeste bine nu are rost sa-l schimbi, dar daca nu e OK si il schimbi sa ne spui daca simti ceva la mers si consum NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU Cautam azi ceva sa mi se confirme o banuiala si am gasit articolul asta http://tuning-diesels.com/75Zt/R75maf.htm eu zic sa-l cititi cu mare atentie si cand ajungeti pe la un tester urmariti citirile de la debitmetru ca poate aveti o problema si nici nu stiti, sau daca stiti ca e Pierburg schimbati-l cu Bosch ASAP, e foarte important ca inputurile de la MAF sa fie ca in tabelul de la final ca poate afecta rau de tot temperatura gazelor de esapament(EGT) si e clar ca prea putini posesori de Td4 isi monteaza un ceas pentru asta. EGT-ul asta e ca diabetul, omoara incet motorul dar in special turbina, si nici consumul nu e de neglijat in cazul asta. Bafta Din pacate unele td4, de provenienta UK, pot avea MAF Pierburg, mai ales cele care au avut montat si tuning box Synergy. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU M-ati pus pe ganduri... In primavara trebuie sa verific sa vad ce am pe masina.Daca nu e ce trebuie, il schimb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: In atentia posesorilor de Td4: DEBITMETRU Buna Cam de multa vreme nu am mai intrat pe aici Cam din vara imi statea pe creier debitmetrul pentru cosumul care nu vrea sa scada sub 9% si oentru problema mea, inca nerezilvata cu aprinderea MIL aleatoriu in viteza V O perioada nu s-a mai aprins, dupa ce am schimbat filtrul de aer apoi a inceput din nou, mai rar. Ce coinicidenta placuta, acest post m-a facut sa imi inving lenea si sa ma dcu s ama uit la debitmetru si aprope sigur sa il schimb. Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate