Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor achizitie

catasebi

Postări Recomandate

Buna. Sper ca am postat bine aici. Va rog pe cei care eventual cunoasteti masina, sau care nu si tot va pricepeti, sa imi dati un sfat despre ea. Eventual cei din Focsani, ca de acolo zice omu ca e, daca ar putea sa-i impinga o vizita sa vada despre ce si cum. Se pare ca vanzatoru este samsar, are mai multe auto la vanzare. Nici nu stie sa scrie off road corect, nu stiu de unde a auzit de bara ARB. Prin tel, zice ca masina e ca in descriere, dar nu as vrea sa fac din Maramu` un drum pana acolo la ceva tepe. Asta e link-ul : http://olx.ro/oferta/vand-skimb-jeep-grand-cheroche-ID55v2S.html#3609c1dff9 . Mersi frumos
Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor achizitie

Nu stiu cum este masina dar la prima vedere pare obosita si putin ingrijita. Nu cred ca ARB face astfel de barE . Pare o manufactura ( faina dealtfel ) dar nu este in genul barilor ARB ( poate ma insel ) .

Editat de Astral
o bara - doua BARE....
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

De impozit si de acte nu ma prea intereseaza. Dar daca le are, cu atat mai bine. Acuma ca nu ii ingrijit si murdar, iara nu prea conteaza. Ce conteaza e sa fie motorul, cutia, sasiul, etc in mintile lor, nu sa fie ceva putregai pe roti

Link spre comentariu

Motor de 3000, ai grija ca impozitul e imens.

nu e imens, este acceptabil impozitul pentru pana la 3000 cm3, este de 2000 lei pe an , da ... daca ai 3001 cm3 sau mai mult atunci e problem :hl

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Genul acesta de masina ( nu ca ar fi o masina rea , dimpotriva ) nu prea este gandita ca ca un off-roader dedicat. Off-roaderul 100 % facut de Jeep este Wrangler-ul . Daca cineva i-a pus bara aia impresionanta ( gen ARB ) banuiesc ca nu a facut asta doar ca sa o incarce pe bot cu aproape 50 de kg daca nu si mai bine . Ma gandesc ca , nefiind gandit cu solutii contructive efective de off-roader , dar fiind utilizat ( dupa bara - parca are si troliu ) clar pentru activitati off-road ar fi plauzibil sa nu se gaseasca in chiar cea mai buna conditie. Anvelopele alea mari ar putea atinge caroseria pe la flexari ( nu vad sa incapa sub aripi in cazul cursei maxime a suspensiei ) . M-as mai gandi inainte sa dau banii. Dar sigur , tu esti suveran pe banii tai si faci ce doresti. Noi ne dam doar cu parerea . :wink:

Modificarile acestea sa fac cu multa stiinta si necesita sume considerabile ca sa fie si utilizabile. Asa de la distanta , masina este destul de impresionanta dar mie imi seamana cu o manea . Este doar parerea mea . Se poate sa ma insel .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Consider ca te inseli, GC este o masina potenta , nu o fi Wrangler dar din ce am auzit si vazut poate multe , daca o luam asa nici Discoul nu e Defender .

Bara este realizata tare bine, asa pare din poze dar sa fie ARB , nu cred.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Ba Disco e Defender in proportie de 90%...ca si platforma tehnica...e penalizat de unghiuri si mase doar...

Disco 1...

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Nu ma indoiesc ca poate destule , au motoare , au tractiune dar nu cred ca sunt gandite pentru utilizare permanenta in terenuri grele. A avut un prieten apropiat una intr-o stare excelenta . Avea un motor de vreo 4 litri pe benzina . Cand a luat-o mergea ceas . In doua luni de facut Plaiul Foii aproape s-a dezmembrat . Dupa ce i-a dublat valoarea din bucsaraie si alte acareturi de pe dedesupt, i s-a stricat cutia automata. Nu a reusit sa o repare si a dat masina unui padurar pentru 10 metri steri de lemn de foc :grin: . Inainte de asta , tatal meu a lucrat la o autobaza a unui abator mare din BV. Luasera la schimb , pe marfa , de la unul care nu le mai platea puii un GC . Am mers si eu cu ea putin. Masina aia a stat tot prin servisuri si in final au dezmembrat-o . Poate de aceea am o perere nu tocmai buna despre GC . Posibil sa mearga daca stii ce sa ii faci dar eu am "prins morcov " :grin: .

Bara nu cred ca este originala ARB . Uite aici cateva modele si nu o identific . Dupa dimensiune si cat iese in fata , cred ca este facuta la vreun atelier , dar este frumoasa si impozanta . Este o lucrare bine facuta insa nu cred sa fie originala ARB.

Link spre comentariu

Scuze daca intervin asa tam nesam in topic, insa am o nelamurire; vinzi un Mitsubishi pajero 2,8 l, cu care chiar poti face off road cu minime investitii, ca sa cumperi un GC despre care nu stii nimic si ca si masina, destul de pretentioasa si nici foarte dedicata in teren ???

Probabil ca sunt motive intemeiate.....

Link spre comentariu

@Irod GC din cate stiu eu e pe brate nu pe punte rigida.

nu are sasiu deci nu are ce flexari sa faca in teren.

la GC doar motorul e de capul lui si doar ala de 4.0 parca.

@catasebi daca intr-adevar ai pajero la ce draci iti trebui un GC

vrei sa-i dai in freza pe strada? atunci da, dar atunci nu ai nevoie de rotile si bara aia.

vrei sa-i dai in freza in teren? la prima denivelare iti zboara rotile.

la banii aia 3800 cere nu ? iti gasesti deja un patrol bun care sigur rezista in teren.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Am un Pajero, dar nu vreau sa bag bani in el. E stock, cum l-a facut tata lui. Ca sa il aduc cat de cat la minimul cerintelor in off road, trebuie, dupa cum stiti si voi, minim 2000 E. Pe respectivul vanzator il intereseaza si un eventual schimb. Mai am cateva acareturi pe care sa le dau la troc. Deci teoretic nu as da bani pe el. Ce ar fi de investit ulterior, asta as face, da cu buget cat de redus. De asta am initiat topic-ul sa discutam, sa vedem ce si cum. Nu e obligatoriu sa fac combinatia asta, dar mi-a placut masina cand a m vazut-o. Sunt orientat oricum spre Toyota, Land rover, Nissan sau GC

Link spre comentariu

E foarte adevarat ca masina poate si merge si ai sa te dai cu ea in teren . E competenta , ce n-are pe dedesubturi suplineste din motor ca face rotile sa devina elici ( daca cumva esti inebunit dupa turatii si pedale la blana si daca n-are probleme de motor ... desi ala nu-i motorul care trebuie la masina asta si in nici un caz unul din cele care au facut istorie si pe care le doresc toti ) .

Ai sa te dai . Mai usurel dar ai sa te dai ...

... sau , ai sa te dai maxim , asa cum trebuie ...

Dar foarte putin ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Timpul trece, vara vine, din lipsa de timp si de ” timp...”, am oprit cautarile o perioada. Acum as avea de toate, numai acaret cat de cat competent nu am de iesit la Gutai... Decat sa deschid alt topic aiurea, postez aici. Am gasit Patrolul asta : http://olx.ro/oferta/off-road-nissan-patrol-ID2Gi8F.html#d7cd198510;promoted. Sta demult pe site, a avut pret mai mare, incet incet a scazut. Poate cineva sa dea o informatie desre masina? Cam putini bani pt un patrol asa cum arata si cum zice ca merge

Link spre comentariu

... sezi bland ... e o masina 'legendara' ... multi au vrut-o ... din poze ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asta: http://olx.ro/oferta/mitsubishi-pajero-off-road-ID5gAdQ.html#e023002f8e? Mi-ar fi buna ca am acte si una lwb, de piese pt ea.

sau astea: http://olx.ro/oferta/super-tanc-ID69JX0.html? ,

http://olx.ro/oferta/vand-nissan-patrol-ID62Nsy.html

Editat de catasebi
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare