ovidiu cica Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB pai da mai multe amanunte km?ac?utilitara?pre? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minute Postat Decembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB Model Suzuki Vitara. Km... naiba stie acum. Poate 200.000 sau poate 500.000. Preț 2400 nu autoutilitara. Aici în Ploiești. Ma duc mâine să o vad. E cam veche dar la banii ăștia, nu zic că nu e ok. LE: Are AC, sau cel putin asa scrie, vad maine mai exact ce are si ce nu! Editat Decembrie 22, 2015 de minute Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB cristi! numai dupa ce faci o proba cu melcu in spate vezi cum si mai ales daca iti corespunde cerintelor! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NonWriter Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB Salut Poate putin off-topic (si imi cer scuze anticipat) dar as vrea sa stiu daca un individ cu inaltime de 1.85 m incape intr-un Suzuki Vitara LWB? Este cazul vreunui posesor de Vitara? Multumesc, Eduard Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB Salut Poate putin off-topic (si imi cer scuze anticipat) dar as vrea sa stiu daca un individ cu inaltime de 1.85 m incape intr-un Suzuki Vitara LWB? Este cazul vreunui posesor de Vitara? Multumesc, Eduard La fel de off-topic: cauta una de vanzare, mergi sa o vezi si urca-te in ea! De foarte multe ori masinile se aleg si cu inima, nu doar cu capul:wink: (sa nu amintesc de faptul ca nu conteaza doar inaltimea cand e vorba de pozitie si confort) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NonWriter Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB La fel de off-topic: cauta una de vanzare, mergi sa o vezi si urca-te in ea! De foarte multe ori masinile se aleg si cu inima, nu doar cu capul:wink: (sa nu amintesc de faptul ca nu conteaza doar inaltimea cand e vorba de pozitie si confort) Asa este, insa ma gandesc la un LWB pentru ca mai am de plasat inauntru una nevasta + doi copii care cresc ca in povesti. Inima deja a ales, insa da, asa trebuie procedat, am sa caut una in care sa ma urc :) Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minute Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB Multumesc pentru sfaturile date. Pana la urma am cumparat o masina. Skoda Yeti 2.0 170 CP, nu pentru offroad, e 4x4, e ceea ce am eu nevoie. Va multumesc inca o data! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB Garda mica la skoda mi se pare .Sa o stapinesti sanatos .Cred ca este 4x4 in permanenta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate