Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB

minute

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara LWB

Model Suzuki Vitara. Km... naiba stie acum. Poate 200.000 sau poate 500.000. Preț 2400 nu autoutilitara. Aici în Ploiești. Ma duc mâine să o vad. E cam veche dar la banii ăștia, nu zic că nu e ok.

LE: Are AC, sau cel putin asa scrie, vad maine mai exact ce are si ce nu!

Editat de minute
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Poate putin off-topic (si imi cer scuze anticipat) dar as vrea sa stiu daca un individ cu inaltime de 1.85 m incape intr-un Suzuki Vitara LWB? Este cazul vreunui posesor de Vitara?

Multumesc,

Eduard

La fel de off-topic: cauta una de vanzare, mergi sa o vezi si urca-te in ea! De foarte multe ori masinile se aleg si cu inima, nu doar cu capul:wink: (sa nu amintesc de faptul ca nu conteaza doar inaltimea cand e vorba de pozitie si confort)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

La fel de off-topic: cauta una de vanzare, mergi sa o vezi si urca-te in ea! De foarte multe ori masinile se aleg si cu inima, nu doar cu capul:wink: (sa nu amintesc de faptul ca nu conteaza doar inaltimea cand e vorba de pozitie si confort)

Asa este, insa ma gandesc la un LWB pentru ca mai am de plasat inauntru una nevasta + doi copii care cresc ca in povesti. Inima deja a ales, insa da, asa trebuie procedat, am sa caut una in care sa ma urc :)

Numai bine.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare