RETI Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Buna seara! Un service de parbrize,.....ieftine....am un Land rover Discovery si vreau sa ii schimb parbrizul...ca eee a pomul de craciun....Ce ve aieftin si bun.cu tot cu montaj evident.Un telefon 0754962823 sau mesaje aici .Mersi ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: Parbriz Pilkington au preturi bune. Majoritatea dealerilor cumpara de la ei , desi nu-s originale . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: Parbriz Tot Pilkington iti recomand si eu! Sunt profi. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: Parbriz Am schimbat si eu un parbriz la Peugeot,tot de la Pilkilgton,este ok, numai ca n-a mai avut tenta albastruie ca cel original. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) Re: Parbriz Nu original...am gasit cu 340 lei..cu tot cu montaj....Pe loc l-am schimbat.Polonia made . Editat Decembrie 21, 2015 de Astral Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate