maxian paul Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Sunt curios daca foloseste cineva cablu forestier Grizzly sau Kompakt pe troliu auto si daca este multumit. Ma intereseaza daca se poate monta pe tambur cu un diametru mic asa cum sunt la troliul auto. Editat Decembrie 16, 2015 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Cablu forestier grizzly din câte știu e un cablu semiflexibil, nu cred că-l poți înfășura tamburul unui troliu auto... de diametru are? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Cablu forestier grizzly Da este destul de rigid. Grizzly este chiar mai rigid decat Kompakt numai ca cred ca se poate folosi diametrul de 7 sau 8 mm . Nu stiu care este forta de rupere a celui normal de 10mm sa fac o comparatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate