galambfalvi Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 (editat) In vară am fost la munte pe Parang si cu cine am fost respectivului nu-i mergea 4x4 ,mergea doar fața. In unele porțiuni a trebuit sa-l trag pe PROST care avea un Grand incarcat cu ceva cherestea si atunci in momentele alea a inceput sa pocneasca pe sub ea am crezut ca o fi cardan,cruce sau grupul pe față si de atunci de fiecare data cand mergeam pe munte se auzeaU mereu acele pocnituri si aflu dupa aia ca problema este la reductor ca se auzea clar cum ar sari lanțul . Inca nu am demontat reductorul ,ce ziceți s-o fi dus pinionu,lanțu sau ce? Merita sa schimb cu piese noi sau sa iau un reductor second ? Editat Decembrie 19, 2015 de Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 Nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 (editat) Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 Ce pot sa iti zic e ca in majoritatea cazurilor e mai ieftin de luat ansamblul nou decat comanda de rulmenti, lant, etc Incerca sa misti de cardanul fata, sus/jos/st/dr la partea inspre reductor si sa vezi daca nu cumva rulmentul yoke-ului e dus si loveste in timonerie sau in altceva. Incearca sa identifici cat de cat cauza, apoi iti pui problema, e stricat cutare , deci ce merita, alt reductor sau reparatie ? Editat Decembrie 23, 2015 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 (editat) Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 Demonteaza cutia si vezi ce piese sunt de schimbat,este posibil sa scapi ieftin cu niste piese noi. Ca si parere personala nu renteaza alta cutie SH decat daca e distrusa in totalitate sau e sparta carcasa. Editat Decembrie 23, 2015 de Astral "nu renteaza".....NU "nu se renteaza" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 Unii s-au lovit si de problema cu canelurile la planetara spate..Cam aceleasi simptome. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 iti face tot timpul sau numai cand pleci cu span de pe loc sau cand esti foarte in sarcina pe urcari abrupte sau peste pietre mari? Eu am avut o problema similara la Nissan R20. In sarcina mare scapa lantul si sunetul era foarte puternic, simteai ca se rupe ceva in el. Pana la urma am mers pe varianta unui lant nou si nu pe cea a unei cutii de transfer SH. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 Un lant nou nu costa mult, daca a facut prima data in sarcina mare, as da vina pe lant. Daca poti sta mai mult timp fara masina, atunci dai jos cutia de transfer, o demontezi, faci lista cu ce ai nevoie si le cumperi toate noi. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 Re: pocnituri cutie de transfer(reductor) XJ 2,5 TDI din '98 Da,s a rezolvat ,era lantul intins si fara gram de ulei. Se poate inchide discuția. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate