cantenbury Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 (editat) Eu am o problema cu semicaseta pe dreapta. Se mai numeste levier comanda directie dupa ce am facut unele cautari. Am gasit ceva, dar pe el scrie R (right) si pe al meu scrie L(left) desi este pe dreapta. Daca poate sa ma ajute cineva cu un cod de piesa sau magazin specializat. Am incercat si pe milnner offroad, dar nu stiu daca este exact de trebuie.:hl:hl Editat Decembrie 21, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Cod piesa levier comanda directie Daihatsu Rocky la al padrino am gasit eu,trimit si cu curierul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Cod piesa levier comanda directie Daihatsu Rocky la al padrino am gasit eu,trimit si cu curierul Si codul piesei....??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Decembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2015 (editat) Re: Cod piesa levier comanda directie Daihatsu Rocky Asta vroiam sa intreb. Acum am cautat pe al padrino si nu gasesc piesa. O sa sun maine la ei sa intreb. Asta am gasit dupa codul piesei pe original : http://www.al-padrino.ro/cautare-articol/dupa-cod/4540887601000.html Pretul este foarte mare, zic eu. Am cautat si alte variante ale codului dar asta este tot ce mi-a aratat. Editat Decembrie 21, 2015 de cantenbury Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Re: Cod piesa levier comanda directie Daihatsu Rocky nu am codul,trebuie sunat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate