silviub Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Bine v-am regasit. Dupa episodul Muscel Adventure 2008, unde cu onor am ras/barbierit diferential fata plus o planetara , iata-ma din nou in varianta 4x4. Sper ca v-ati :banana, ati :ha: si ati :x super bine la intalnirea de la Maramu' . Inca o data spun apasat ca anul acesta, pentru mine, la capitolul off-road cel putin, a fost naspa. Dar sa revin la topicul de mai sus, in perioada 26 -28 septembrie 2008, impreuna cu alti iubitori de natura organizam o tura de ecologizare pe grindul Chituc. Plecarea vineri pe 26 septembrie, campare in zona (corturi sau rulote, dupa posibilitatile fiecaruia). Sambata 27 septembrie actiunea de strangere a gunoaielor propriuzisa, iar intoarcere duminica 28 septembrie. Serile le pastram pentru gratare si alte .... necesare petrecerii. Mi-ar face o deosebita placere sa puteti fi cat mai multi alaturi de noi, mai ales ca deseori am vazut membrii sau simplii simpatizanti ai :cl care si-au petrecut ceva timp in acea zona. Pentru detalii, cu acordul lui Max, aici pe forum sau la telefonul: 0740080008 Va multumesc si va asteptam most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: Actiune de curatenie pe Grindul Chituc Dragilor, dupa toate discutiile de pe forum, am crezut ca o astfel de actiune va fi cu "lista de asteptare" si nu cu asteptare.... :p . Trebuie sa fac si niste precizari suplimentare pentru a intregii imaginea, astfel: este :W toata lumea, indiferent daca sunt sau nu posesori de masina. este :W toata lumea, indiferent de sex, aparteneta politica, etc. este :W toata lumea, indiferent daca sunt sau nu membrii :cl si am lasat la urma: pentru doritorii ceva mai stramtorati financiar, exista si ceva bani de combustibil :bannana. Plecarea se doreste a fi Vineri 26.09.2008 orele 14:30 Va asteptam mesajele PS. Actiunea va avea loc cu siguranta, pentru ca pana in acest moment sunt sigure aprox. 15 persoane, 5 autovehicole + remorci, cateva microbuze (preiau gunoiul strans si-l duc la groapa de gunoi) si ceva parteneri media. Din pacate pentru noi (si motivul pt care insist), mare parte dintre participanti nu sunt membrii sau simpatizanti ai curentului 4x4.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate