Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ranita militara

MAsterD

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Re: Ranita militara

50 lei plus transport poze is pe google. daca scrii foi de cort militare

Nu te supara, ca nu esti de ieri de azi pe forum, asa scrie in Regulamentul forumului nostru ?!?

Sa recomanzi calduros cautarea de poze pe Google cand vrei sa-ti vinzi un produs ?!? :uameni

Te rog sa pui poze sau anuntul dispare !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Daca imi permiteti o intrebare...am luat si eu una de la cineva de pe OLX, cica perfecta, ca noua (nu de la tine, de la unul, Dan Iosif) dar pute ingrozitor (a mucegai - nu stiu), cica asa put ele, ca e veche, ca el e om serios, ca a vandut la generali si au fost pe spate - lucru omis in anunt)....dar sa revenim, ale tale put? (intrebam de ranita)

Editat de V.I.D.
AroM461
Link spre comentariu

Daca imi permiteti o intrebare...am luat si eu una de la cineva de pe OLX, cica perfecta, ca noua (nu de la tine, de la unul, Dan Iosif) dar pute ingrozitor (a mucegai - nu stiu), cica asa put ele, ca e veche, ca el e om serios, ca a vandut la generali si au fost pe spate - lucru omis in anunt)....dar sa revenim, ale tale put? (intrebam de ranita)

:):):) pe bune m-am cracanat de ras de mesajul tau :)

pot sa iti spun ca si eu am luat unele de la diversi, ba de pe olx ba din targ ba prin diverse mijloace si zone

unele intradevar put dar doar alea tinute aiurea in depozite alaturi de tot felul de mizerii

eu am foi de cort care miroseau a inchis cum au fost stocate dar care dupa ce au stat cateva luni la aer sunt ok mai ales dupa o spalare sau dupa ce o folosesti odata prin ploaie:)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare