Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!!

Yonutz

Postări Recomandate

Astept 3 colete care vin prin Cargus. Unul trimis marti, unu trimis miercuri si unul de joi.

Azi e vineri. Niciunul nu a ajuns. Nici macar un telefon n-am primit. Toate coletele figureaza ca le-au intrat in stoc. intralear stocul in cur sa le intre ... Ce or face cu ele atatea zile ...nu am inteles.

Au un mesaj de "m**e anticipata" pe site-ul lor ca fac nu stiu ce upgrade, telefonul scurt e blocat...

Are cineva vreun numar de telefon de la panaramele astea? Lucreaza vreunu dintre voi la Cargus?

Sau merg peste ei mai pa seara sa fac panarama?

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cargus-Urgent Curier: servicii de cacat!!!

Astept 3 colete care vin prin Cargus. Unul trimis marti, unu trimis miercuri si unul de joi.

Azi e vineri. Niciunul nu a ajuns. Nici macar un telefon n-am primit. Toate coletele figureaza ca le-au intrat in stoc. intralear stocul in cur sa le intre ... Ce or face cu ele atatea zile ...nu am inteles.

Au un mesaj de "m**e anticipata" pe site-ul lor ca fac nu stiu ce upgrade, telefonul scurt e blocat...

Are cineva vreun numar de telefon de la panaramele astea? Lucreaza vreunu dintre voi la Cargus?

Sau merg peste ei mai pa seara sa fac panarama?

la fel am patit si eu ...raspunsul va fi " Suntem foarte aglomerati din cauza sarbatorilor"

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

:) Yonutz stai calm ca ti se mareste vena :)

astia nu sunt singurii Fan curierul ma plimbat 15 zile pana au fost livrate 2 expeditii facute de mine de la ei direct din sediu

adica am trimis 2 colete la doi colegi de aici de pe forum, unul la Timisoara si unul la Cluj in 14 decembrie iar in 30 decembrie starea coletelor pe site la tracking era tot aia:)

oamenii erau deja satui de asteptat eu eram satul de cate telefoane si reclamatii am scris la astia la Fan si totul pe banii clientilor care platesc pentru transportul in 24-48 de ore dar nu 15 zile,

explicatia lor la situatia asta a fost, ca au fost aglomerati cu toate coletele de sarbatori si ca multe firme au trimis pachete,cadouri...etc si deaia intatrzie ca e volum mare:):):) te doare mintea.

Link spre comentariu

Colet plecat in 17.12 din Sibiu si livrat in Bucuresti in 28.12. si asta dupa multe telefoane si interventii...:f2

Acum vad ca s-au mai reglat livreaza in maxim 48h.

Am inteles ca e un mega haos :dr3 in hub-ul din Bragadiru. Nici aia de la Posta Romana nu sunt mai cu mot! :old

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Salut! Inainte de Craciun am ridicat un colet de la Urgent si spuneau fetele de la depozit ca de la 1 ianuarie se unesc cu Cargus si vor deveni Urgent-Cargus. Probabil de asta intarzie livrarea. Nici cu Fan Curier nu imi este rusine, coletele erau ajunse la ei de 2-3 zile si nu s-au deranjat sa ma anunte. La ce tarife practica, sunt niste amatori.

Link spre comentariu

am facut trei comenzi in aceeasi zi - din anglia, din bucuresti si din craiova (orasul in care locuiesc). toate prin posta rapida. ghici care a venit primul si care a sosit ultimul ?

Link spre comentariu

Urgent s-a unit cu Cargus de anul trecut.

Noi avem contract cu Urgentul, pana la "unire" erau ok.

Dupa, s-a ales praful.

Au dezmembrat flota Urgentului si au cedat colectarea/livrarea coletelor unor terti. Vai steaua lor...

Chiar si in aceste conditii a functionat cat de cat, pana la Vinerea Neagra.

De atunci, haos total, de la persoane fizice nici nu ridicau coletele.

Nici acum nu au reintrat in parametri.

Asa ca....keep kalm...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE CACAT!!!

Am avut aceleasi probleme cu ei toata luna decembrie, singurii care si-au facut perfect treaba au fost Prioripost. Pachetele au ajuns de fiecare data la destinatie a doua zi. Tarife aproape cat Fan-ul dar macar n-am avut probleme! Singurul inconvenient a fost ca a trebuit sa car coletele la Posta...

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard)
Link spre comentariu

Stop frana, firma la care lucrez are contract cu Cargus, livram primim zilnic zeci de colete.Cargus a fost luat de Urgent dupa care a urmat procesul de fuziune, schimbat aplicatie, mutat depozite in tara, probleme la receptionare, livrare colete, probleme urmarire colete in aplicatie etc.

am primit de la ei un raspuns clasic cu copy paste cum ca ....vedeti mai jos cu ""

Noi avem colete de mii de euro nelivrate sau intarziate, de unele nu stim nimic pentru ca nu apar in aplicatie.

Deci rabdare ca oricum la telefon nu raspunde nimeni, asa ca Ioane nu te agita, supara, enerva, inerva etc :)

''Stimati Parteneri,

Compania noastra a intrat in data 4 Ianuarie in ultima etapa a integrarii celor doua entitati - Urgent Curier si Cargus - si anume migrarea pe o platforma operationala comuna.

Din punct de vedere tehnic, intreaga activitate a fost mutata pe o noua aplicatie, cu scopul de a aduce un plus de valoare serviciilor oferite de compania noastra. A existat un plan complex de testare a functionalitatilor noii platforme insa, in momentul trecerii “live” , intampinam o serie de probleme de natura tehnica, care afecteaza procesul operational: emiterea notelor de transport, transferul datelor expedierilor in platforma operationala, preluarea comenzilor si livrarea expedierilor conform timpului de tranzit.

Departamentul nostru IT lucreaza intens pentru remedierea situatiei si ne dorim ca in cel mai scurt timp sa revenim cu vesti mai bune.

Dorim sa va asiguram ca rezolvarea acestor aspecte reprezinta prioritatea absoluta a companiei in acest moment si depunem toate eforturile pentru a micsora impactul asupra business-ului dumneavoastra.

Multumim anticipat pentru intelegere, pentru orice detalii va stam la dispozitie si va vom tine la curent, prin intermediul agentilor de vanzari dedicati, cu evolutia rezolvarii acestei situatii.

Cu respect,''

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Nu stiu ce se intampla dar la scurt timp dupa ce am facut topicul pe forum am fost sunat de un curier. Posibil sa fie concindenta sau poate ca sa nu...(oricum multumesc colegului care a vazut/daca a vazut si a dat banana mai departe). Cealalte probleme le-am rezolvat ajutat fiind de colegul Nessum.

Cert este ca se pare ca acel colet care a plecat ultimu si de la distanta cea mai mare ajunge primul ... O fi vreo noua

metoda mai revolutionara de sortare ...cine stie... :ha:

Nu ma enervez dar sunt anumite chestii care ma preseaza si pe mine (tert beneficiar) si mi se pare aiurea sa-i spun omului ca un idiot de curier a ratacit coletul lui in conditiile in care vorbim de posta foarte rapida si platita ca atare (livrare in 24h).

Eu nu livrez si nici nu primesc zeci de colete ...doar ocazional. Dar de azi incolo ...gata cu curierii ...O sa livrez si primesc prin batrana Posta Romana.

Acu modific titlul ...poate le primesc si pe celelalte! :ha:

@Caphone

In hartia aia primita de voi nu zice nimeni nimic ca pe perioada cat livreaza miertzea si dvinerea tocmai serviciile lor s-au ieftinit considerabil?

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!!

Stimati colegi!

Tin sa va reamintesc pe aceasta cale, ca sunteti cetateni europeni si aveti drepturi! Pentru nemultumirile voastre, exista institutia de stat :OPC! Apelati cu incredere:grin:

Link spre comentariu

Stimati colegi!

Tin sa va reamintesc pe aceasta cale, ca sunteti cetateni europeni si aveti drepturi! Pentru nemultumirile voastre, exista institutia de stat :OPC! Apelati cu incredere:grin:

ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (http://www.anpc.gov.ro/)

Link spre comentariu

Stimati colegi!

Yeah....you have the right to remain silent...anything you say can and will be used against you:ha::ha::ha:

Tare asta cu OPC'u.

Auzi tu, curierii cred ca nici macar prin contract nu se obliga 100% sa-ti ridice/livreze coletul, se disculpa ei cumva in scris, daramite sa reclami ca i-ai chemat ca persoana fizica, si ei n-au venit mai baiete...:ha::ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salutare! caz concret expediat marfa unui client din bihor omul drept multumire imi trimite una sticla palinca dupa cca 10 zile cu awbul in fata poze pe mail fanul a facut sticla pierduta!! culmea omul a pus palinca intr un pet, greu de spart !! lucrez zilnic cu fanul sunat in stanga in dreapta raspunsul!! sa spart petul!! sa i arda pe mate!!

SANTANA ANIBAL
Link spre comentariu

''Stimati Parteneri,

Compania noastra a intrat in data 4 Ianuarie in ultima etapa a integrarii celor doua entitati - Urgent Curier si Cargus - si anume migrarea pe o platforma operationala comuna.

Din punct de vedere tehnic, intreaga activitate a fost mutata pe o noua aplicatie, cu scopul de a aduce un plus de valoare serviciilor oferite de compania noastra. A existat un plan complex de testare a functionalitatilor noii platforme insa, in momentul trecerii “live” , intampinam o serie de probleme de natura tehnica, care afecteaza procesul operational: emiterea notelor de transport, transferul datelor expedierilor in platforma operationala, preluarea comenzilor si livrarea expedierilor conform timpului de tranzit.

Departamentul nostru IT lucreaza intens pentru remedierea situatiei si ne dorim ca in cel mai scurt timp sa revenim cu vesti mai bune.

Dorim sa va asiguram ca rezolvarea acestor aspecte reprezinta prioritatea absoluta a companiei in acest moment si depunem toate eforturile pentru a micsora impactul asupra business-ului dumneavoastra.

Multumim anticipat pentru intelegere, pentru orice detalii va stam la dispozitie si va vom tine la curent, prin intermediul agentilor de vanzari dedicati, cu evolutia rezolvarii acestei situatii.

Cu respect,''

Vrajeala si gargara!

Din septembrie, merg zilnic la depozitul Urgent de pe Soseaua Magurele, sa ridic marfa de la un furnizor. Au mai dat o buleala - doua, ca nu gaseau un colet din mai multe, dar pana la urma se rezolva. Saptamana asta insa, e jale mare! Am luat coletele de la ei cu o zi intarziere, in prima zi, si apoi am colete pe care nu le-au gasit nici dupa 2 zile... Astfel ca am anuntat furnizorul sa-mi trimita prin agentul lor de acum, inclusiv marfa "pierduta", chiar daca asta inseamna ca-mi ajunge marfa spre sfarsitul zilei in loc sa fie dimineata la curier, dar asa macar pierd doar o zi, decat "zile fara numar" cu Urgentu'. Aia zic ca deja cauta sa schimbe curierul pentru ca au avut multe plangeri. Si probabil ca multe firme se vor muta la altii.

Problema lor nu este de "aplicatie & soft", ci de prostia din capul lor. Asta cu "softul" e bagata de multi ca sa-si ascunda incompetenta. Acum, comparativ cu ce a fost anul trecut, depozitul ala e mega full, niciodata in astea 4 luni nu am vazut asa ceva, nici macar in decembrie cu nebunia din Vinerea Fraierului, sunt colete peste colete la gramada, unele in ceva cosuri, etc, astfel ca este imposibil sa cauti in gramezile alea. Se pare ca nu au suficienti oameni, suficient de bine pregatiti si responsabili, palmasii de acolo sunt foarte "relaxati", si cine a dat startul acestor "transformari" in cadrul firmei a fost un tembel inconstient, total pe langa domeniul ala de activitate. Cand te apuci de asa ceva, o faci cand esti sigur ca tranzitia se face in regula, cu erori reduse. Insa haosul care este acum acolo, pare ca nu poate fi controlat. Sunt curios cum vor scoate camasa, pana la urma.

Link spre comentariu

.........Sunt curios cum vor scoate camasa, pana la urma.

Si daca "n-o vor scoate", crezi ca vor pati ceva....? Ma indoiesc, dar nu prea tare ca nu vreau sa ma rup !

Concurenta reala nu exista pentru ca toti furnizorii de astfle de servicii se comporta identic, iar de reclamat, n-ai unde....

Si contract daca ai avea cu ei, crezi ca te ajuta in vreun fel justitia ? Canci !

Link spre comentariu

Din aceleasi considerente am utilizat o perioada Posta Romana pentru servicii de coletarie. Exceptand faptul ca poti trimite si bombe atomice ca nu te intreaba nimeni ce este in colete ( pentru aceasta sunt de apreciat , curierii rapizi te pun sa deschizi coletele ca sa vada ei daca nu cumva vinzi antrax in loc de faina ) , incetineala si birocratia sunt groaznice. Daca trimiti si cu ramburs , au un sistem idiot de calcul al valorii percepute , cat despre operativitatea la ghiseu , risti sa se termine programul daca ai 10 persoane inaintea ta . Din pacate , nici Posta nu este o alternativa demna de luat in considerare .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Trebuia sa primesc par avion 2 colete... cam 1metru cub un colet. Livrare domicilu.

Sunt instintat de firma de curierat ca au sosit si ar trebui sa fiu prezent la deschiderea lor de agentul vamal pt conformitate si eventuale taxe

Ok.. merg la Otopeni, contactez agentul si intru in zona Cargo..

Si stai si cauta... cam o ora in depozitul ala mare, dar nu exagerat de plin.

Binenteles...nu au fost gasite. Noroc cu agenta vamala draguta si nu m-a mai chemat si ziua urmatoare. Pt ca insemna alti 60 km prin trafic...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Azi, dupa interventii si ceva panarama am primit si ultimul colet...Stupefiant la unul dintre colete transportul a fost nesimtit de scump in ciuda faptului ca timpul de tranzit la Cargus-Urgent Curier a fost de 5(cinci) zile intre doua orase mari din Romania in conditiile in care sarbatorile au trecut deja de ceva zile. Cred ca daca expeditorul utiliza DHL-ul ma costa mai putin. Ma simt exact ca atunci cand te duci la o curva urata si proasta care are pretentii ca e supermodel...

Nu le fac plangere la OPC, acum ca problema s-a rezolvat. In al 13-lea ceas realizez ca rau este foarte usor sa faci, asa ca ma rezum doar in a relata aici un episod urat din ciclul curierii "rapizi ca melcu pe faianta"!

Pe de alta parte OPC-ul e un fel de scuipat in ocean ... si n-am de gand nici sa-mi fut timpul si nici nervii sa stau sa scriu scrisori de amor in speranta ca poate intr-o zi cu soare va veni Fat Frumos pe un cal alb si va taia capul zmeului.

Dupa aceasta urata experienta tai de pe lista tot ce inseamna "curier rapid" apeland doar la posta romana si la colegii care au drum prin zona. Ceea ce va sfatuiesc si pe voi.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Patanie actuala cu renumita firma superserioasa Cargus. Am facut o comanda on-line, coletul trebuia sa ajunga luni.

19.02.2016 16:55:39

BUCURESTI

Ridicare din comanda client fara scanare

19.02.2016 16:55:39

BUCURESTI

19.02.2016 16:55:40

BUCURESTI

19.02.2016 19:45:32

BUCURESTI

Intrare in depozit cu transfer din site

19.02.2016 20:15:47

BUCURESTI

PL Procesat in locatie (Huid: H00000000126578)

19.02.2016 20:16:55

BUCURESTI

DF Iesire din depozit catre tranzit

20.02.2016 6:39:33

CLUJ-NAPOCA

AF Sosire in centru (Huid: H00000000126578)

20.02.2016 6:47:04

CLUJ-NAPOCA

AR Deconsolidare in centru

22.02.2016 9:56:41

CLUJ-NAPOCA

Spre destinatar

22.02.2016 18:21:02

CLUJ-NAPOCA

Destinatar negasit la domiciliu: Trimis SMS

22.02.2016 19:14:45

CLUJ-NAPOCA

Revenire in depozit avizat (nelivrat)

22.02.2016 19:28:21

CLUJ-NAPOCA

Intrare in depozit

23.02.2016 10:38:22

CLUJ-NAPOCA

Spre destinatar

23.02.2016 19:29:30

CLUJ-NAPOCA

Intrare in depozit

24.02.2016 10:10:53

CLUJ-NAPOCA

Spre destinatar

24.02.2016 19:39:37

CLUJ-NAPOCA

Intrare in depozit

Cica nu au gasit destinatarul. Tampenie mai mare nu am auzit. Luni, cand ei spun ca nu m-au gasit ... au ridicat un colet de la mine ... Chiar l-am intrebat pe curier daca nu am un colet la el. Raspunsul lui: NU! Deci ca sa ridice coletul am fost acasa (birou) iar sa-mi predea un colet nu. Bineinteles ca la birou de la 7.30 la 17 este non stop cineva. Dar ei nu au adus coletul si continua seria minciunilor cu sms-ul trimis de ei. Eu nu am primit nici un sms. Traiasca urgent-curier, firma serioasa ...

PS. Nici posta romana nu e mai buna. Colet trimis de chinez in 5 noiembrie. Ajunge in tara pe 4 decembrie. Primit aviz ... astazi. La aproape 3 luni de la intrarea in tara. Chinezul mi-a virat de mult banii inapoi in cont. Si uite asa ma fac de ras in fata lui ...

Link spre comentariu

Iuhuuu ... stati asa sa zic si io ... cat alerg dupa Fan Courier ... cred ca sunt pe o lista visinie ( sau ... maro ... ??? ... ) lipita pe undeva pe dupa usa unei toalete din sediu ... altfel nu-mi explic unele din astea ... inexplicabile...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare