Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!!

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!!

Nu stiu cum e in Bucuresti dar in Timisoara Fun Curier este de toata jena.De sarbatori am asteptat aproape trei saptamani dupa un colet trimis din Bucuresti.La fel de neseriosi sunt si cei de la Cargus:cinci zile un colet de la Odorheiu Secuiesc.Eu am folosit Atlassib si am fost destul de multumit.Pentru greutati mari pretul e aproape la jumatate .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da , se stie ... da' la ei e o sarbatoare continua ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Si la mine au trecut sarbatorile. Iar la Posta Romana o intarziere de 3 luni mi se pare imensa. Eu deja am crezut ca s-a pierdut coletul.

LE. Am sunat asa, din curiozitate la ei. Cica au incercat ieri sa-mi inmaneze coletul la ora 19.47. Mda ... " 24.02.2016 19:39:37

CLUJ-NAPOCA Intrare in depozit". Nu au decat s-o plateasca ei.

Editat de vas_adam2000
Link spre comentariu

2 cazuri concrete cu Urgent - Cargus

1. Colet trimis din Bucuresti la Brasov pe 15 dec si refuzat de destinatar (se mai intampla).

Pe la sfarsitul lunii Ianuarie, imi amintesc de coletul ne-returnat si sunt la Call Centerul lor.

Dupa 45 de minute, imi raspunde o doamna draguta care ma lumineaza: "daca expeditorul nu face cerere expres la telefon sau mail ca vrea coletul inapoi, curierul nu il returneaza ca poate se razgandeste destinatarul".

2. Colet trimis cu ramburs si plata la destinatie. Coletul a fost ridicat si achitat de catre destinatar.

Dupa cateva zile imi vine rambursul cu surpriza: mi se cere si mie sa platesc transportul de retur al rambursului.

Ii explic curierului si ii demonstrez pe awb-uri ca transportul a fost suportat intergral de catre cumparator dar nimic.

In consecinta, satul de bazaconiile lor, fac plangere on-line la ANPC.

In cateva zile primesc mail de la Urgent -Cargus (cu cei de la ANPC in cc) cu scuzele de rigoare si cu faptul ca voi primi rambursul fara alte taxe.

Trece o saptamana si nimic. Ma suna apoi o doamna de la ANPC sa ma intrebe daca s'a rezolvat. Ii povestesc de mail si de faptul ca rambrusul tot intarzie.

In urmatoarele 2 zile, soseste si rambursul. Apoi telefon de la ANPC sa se asigure ca s-a rezolvat.

O mare bila alba pentru ANPC.

Editat de yitzack
Link spre comentariu

2. Colet trimis cu ramburs si plata la destinatie. Coletul a fost ridicat si achitat de catre destinatar.

Dupa cateva zile imi vine rambursul cu surpriza: mi se cere si mie sa platesc transportul de retur al rambursului.

Ii explic curierului si ii demonstrez pe awb-uri ca transportul a fost suportat intergral de catre cumparator dar nimic.

Pe AWB era trecut si transportul rambursului suportat de cumparator, sau doar transportul produsului?

Daca ai trecut doar transportul produsului, costul rambursului cade automat in sarcina expeditorului.

Noi avem zilnic rambursuri, si cand mai uitam sa trecem pe comanda "ramburs suportat de destinatar" pac, ne taxeaza. Pe buna dreptate de altfel, astea-s regulile lor pe care le-am acceptat.

@nessum: "triada g_oazei"?!?!?:ha::ha::ha:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Pe AWB era trecut si transportul rambursului suportat de cumparator, sau doar transportul produsului?

Daca ai trecut doar transportul produsului, costul rambursului cade automat in sarcina expeditorului.

Noi avem zilnic rambursuri, si cand mai uitam sa trecem pe comanda "ramburs suportat de destinatar" pac, ne taxeaza. Pe buna dreptate de altfel, astea-s regulile lor pe care le-am acceptat.

@nessum: "triada g_oazei"?!?!?:ha::ha::ha:

Nu sunt absurd.

Pe awb era trecut ca taxele de transport dus (al coletului) si retur (al rambursului) sa fie achitate de cumparator.

Cand lasi coletul la curier si acesta te intreaba cine plateste transportul, intrebarea cuprinde si transportul retur al rambursului.

Curierul care a adus initial rambursul a constat acelasi lucru, dar daca in sistem aparea ca eu trebuie sa platesc, el nu imi putea lasa rambursul fara sa incaseze de la mine.

ANPC -ul a rezolvat problema in timp scurt si elegant. Parerea mea;

Pe langa plangere, le-am atasat copie dupa awb-uri si atat.

Link spre comentariu

Posta Romana.

Vineri pune expeditorul din Cluj coletul, marti il ridic de la Oficiu Postal din Bucuresti. 12ron cu ramburs! :grin:

Au inceput sa se miste rezonabil dar am inteles ca au majorat tarifele. :hl

TVA a scazut, pretul carburantului s-a diminuat! :twisted:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Colaborez cu Fan curierul de cativa ani , intradevar sporadic , odata pe luna poate , o singura data au dat-o in bara , am trimis un colet cu ramburs de 100E , am scris mare cat casa pe "eticheta format A4 lipita pe colet " ramburs 100 euro , agentul a trecut pe AWB la rubrica de ramburs doar " 100 ". Am primit ramburs 100 ....... de .......lei.Din pacate nu am putut dovedi ca am trecut acolo 100 euro , sistemul de supraveghere nu are o fidelitate atat de mare incat sa se poata vedea de la 5-6 metri ce am scris eu acolo iar coletul a fost predat catre curier de catre o alta persoana.Ce la vie...

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Nici posta romana nu e mai buna. Am doua colete cu nimicuri de ridicat. De trei ori am fost saptamana aceasta, coada se intindea afara din oficiul postal. De doua ori am stat cate o jumatate de ora, nu am reusit sa intru in cladirea oficiului. Inauntru mai erau vre-o 30-40 de oameni, afara in fata mea vre-o 10. Deci inca vre-o 2ore de stat. Bineinteles, programul lor de lucru e alta batjocura. Cine lucreaza si nu e patron, doar fugind de la serviciu poate ajunge sa-si ridice coletul. Posta e situata in celalat capat al orasului. Am ajuns sa dau pe motorina mai mult decat valoarea cumparaturilor. Si uite asa se intorc coletele la expeeditor si sunt luat drept neserios eu. Sa nu mai zid de doua colete care trebuiau sa ajunga prin decembrie. Nu au ajuns nici astazi. Expeditorii mi-au returnat banii, am primit vot negativ pe ebay ... Al treilea desi era trecut: fragil ... a ajuns in varianta de resturi elecronice.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Azi m-a lovit una din minunile Fan Curier - am fost anuntat prin SMS sa ma duc sa-mi ridic un colet depus pe 1 martie si care nu a putut fi expediat ... n-am nici o idee ce ar fi dar ma duc ca-s curios ... maxim .. in afara de faptul ca pe 1 martie e ziua lu' mama ... nu-mi aduc aminte altceva , cu atat mai putin sa am cumva o legatura cu un colet expediat ... eu ? ... ce colet ? ... aia e ziua in care organizez teleconferinta cu restu' fiilor si fiicelor , umblu de nebun dupa tort aleg trandafirii lu' mama cate unu' pentru fiecare an cucerit pana acum cu drapelu' sus ... nic' colete ... pe 1 martie ...

... sau ... care dom'le mi-ai trimis palinca cu Fan ? daca am zis ca nu vreu , pai nu vreu ... ca mai am ...sa vezi ca m-au chemat sa ridic doar bidonu' ...

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

care dom'le mi-ai trimis palinca cu Fan ? daca am zis ca nu vreu , pai nu vreu ... ca mai am ...sa vezi ca m-au chemat sa ridic doar bidonu' ...

eu nu am trimis nimic, la cat de buna a fost am lins-o pe toata:):):)

Link spre comentariu

S-a confirmat ca ai lins-o ... nu era nici o palinca scursa din bidon si din pacate nici un lingou de platina care n-a putut fi expediat ca era zgariat ...era doar un mic pachetel cu niste stutze ... mi l-au dat inapoi turtit bine calcat de o masina ... au zis sa le aduc aminte sa-mi dea gratuita urmatoarea expeditie . Fara nici o intentie de despagubirire fie si simbolica , numai un ne pare rau blamajit acolo din obligatie ...

... gratuita ... bine , daca-i gratis , cu placere ... dar oare o mai fi ... urmatoarea ...??? ...

Link spre comentariu

Cand am facut upgrade la camera video, curierul ales de expeditor a fost Cargus. Livrare sambata. Evident ca sambata program scurt, asa ca atunci cand am vazut ca programul se cam apropie de sfarsit dau o fuga la ei la sediu.,... coletul in sediu....ca nu s-a intors inca colegul .. ok...vreau sa-l ridic....rambursul era 13.500 lei...."va trebuie buletin"...fatuca ... iti dau AWB....iti zic de la cine e coletul ... si basca un ramburs considerabil....cine mama dracu iti da tie 13.500 lei ca-mi arati decolteul generos asa ?! Dupa interventia expeditorului cu chiu cu vai a renunta gloaba la buletin, sub amenintarea directa a expeditorului ca renunta la contract ....

Urmatoarele colete de la acelasi expeditor s-au livrat la Fan-Curier.... unde...alta dandana....

Comanda obiectiv aparat foto - 1.500 euro. Ma prezint la sediu sa-l ridic (asa cerusem) si in vreme ce numaram banii, apare si coletul ... cu o talpa de pantof peste....evident ca am refuzat coletul (mentionez ca scria FRAGIL pe colet). Intrebat de ce renunt, zic ca acolo este aparatura optica de precizie si ca eu nu iau asa ceva ... sun si furnizorul....ii explic...ii fac poza...I-am lasat certandu-se, dupa 2 zile m-am dus singur la Timisoara si mi-am luat "jucaria"...

Posta Romana(easca) - comand ceva din UK. Dupa vreo 4 saptamani, primesc REAVIZ ca-mi pleaca inapoi coletul. Ma duc ridic coletul, intreb cine se ocupa de impartirea corespondentei ca nici eu nici sotia nu primim in timp util multe acte/documente si ne ingreuneaza activitatea. Nu primesc un raspuns, ne ratoim unii la altii...degeaba...dupa 2 saptamani primesc instiintare ca am de ridicat colet....ma infiintez acolo...stau 2 ore la coada ... cand ajung la rand...."Ati mai rdicat coletul asta odata"....concluziile le trageti singuri....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Oricum, in perioada asta toate serviciile de curierat si celebra Posta Romana sunt la pamanat, sunt depasite de volum, parca nu ar fi in fiecare an Pastele si Craciunul!

Sa vedem cum o sa fie de Black Friday?

Au timp sa se pregateasca si sa isi optimizeze rutele.

Nu se pot eschiva "ca in decembrie i-a luat iarna prin surpindere'' ca pe aia de la CNADR...:dr3

Marti am comandat o chestie ieftina la un magazin care nu are punct de lucru in Bucuresti si ziceau ca livreaza joi. Azi e vineri si nu m-a cautat niciun curier...

Evident ca nu i-am crezut si ma astept sa livreze joia viitoare!

Nu stiu cum au reusit astia de la Cargus sa obtina contractele de livrare, ca li s-a dus buhul la cat sunt de ''eficienti''! :uameni

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Urgent Cargus-ul curului loveste din nou.

Cum este posibil ca dupa 5 ore de cautat pe google, zeci de telefone date la toate numerele de telefon afisate ca apartinand Urgent - iar ultimele 3 ore petrecute de vorba cu operatori (daca am prins linia) sau ascultand robotul - sa nu afli un numar de telefon al depozitului din Craiova ?!

Refuz sa cred ca exista asa ceva in domeniul serviciilor private, unde se presupune ca eficienta este dusa la cote mai ridicate fata de Posta Romana. Depozit, locatie, punct de lucru - cum vreti sa-i spuneti - fara telefon in anno domini 2016 ?!!!!! Cum p. m. e posibil ?!

PS. Coletul este un generator de curent care-mi trebuie cat de repede cu putinta, avand in vedere ca adresa unde doresc livrarea in cateva ore nu mai este valabila ... Abia luni voi fi iar in locatie.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Cred ca deja il poti numi CURgus ... :uameni ...Eu cand sunam asa ii intrebam dupa jde minute pe hold..."alo, dispeceratul CURgus?" (de inchis nu inchid telefonul clientului :ha:)

Intre timp am mai patit si eu vreo doua chestii, livrari la sfantul asteapta, "peste vreo doua-trei zile cum avem si noi timp" tot cu aceeasi curieri ... parca ai dracu stiu ca la mine trebuie sa dea buleala. Rata a fost de 25-75 (25 buleala - 75 treaba dar m-am obisnuit deja! :hw)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

de ce nu incercati sa lucrati cu Fan curier? Ei cica is mai seriosi. Eu am avut cu Fan curier numai experiente bune.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Cred ca tine si de zona. Pe aici, prin Vale cam toti curierii sunt OK, am avut de-a face cam cu toti si nu pot zice ca am avut probleme cu ei. La Oradea insa m-am lovit recent de DPD si au fost de mirul lumii... nici macar centrul lor national nu reusea sa ii prinda la telefon, d'apai amaratul de client aflat in cautarea unor colete. Am banuiala ca in orasele mari cam toti au probleme serioase cu subdimensionarea si calitatea personalului.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Salut, eu lucrez si cu fan si cu cargus si cu amandoua am un procentaj cam cum a spus si ionut de 25-75...dar cu ocazia asta mai fac economie la bani....toate coletele care nu imi ajung in 24 ore cum scrie in contract...fac frumos sesizare in in care le explic ce prejudicii mi-au adus ...de imagine si materiala deoarece sunt persoana juridica...si nu platesc taxele de expediere. Ca si informatie...pe partea de vest a tarii... Arad, Timis, Bihor toate curieratele au probleme de personal....pe Timisoara au detasat de la Bucuresti...(hoteluri platite...diurne)....

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Noi in Agnita, indiferent de curier, platim odata transportul pana la Medias de ex. si de la Medias pana in Agnita, se dubleaza. Iesim mai ieftin daca mergem noi la sediile Fan sau Urgent din Sibiu sau Medias...

Orice am cumpara de pe net, este o adevarata aventura, avem totusi putin noroc cu site-urile care au tarif fix la transport...

Cu Posta RO, a durat 7 zile sa primim un plic de la Tg. Jiu, cand am primit actele respective, erau expirate :(

Deci, este destul de extravaganta viata in cel mai central oras din Romania :ha: , practic nu ne putem baza pe nici un curier pentru ca ne "falimenteaza".

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Cred ca tine si de zona. Pe aici, prin Vale cam toti curierii sunt OK, am avut de-a face cam cu toti si nu pot zice ca am avut probleme cu ei. La Oradea insa m-am lovit recent de DPD si au fost de mirul lumii... nici macar centrul lor national nu reusea sa ii prinda la telefon, d'apai amaratul de client aflat in cautarea unor colete. Am banuiala ca in orasele mari cam toti au probleme serioase cu subdimensionarea si calitatea personalului.

Zoli, la mine in zona Fan Courier-ul din (pacate,fericire) se pare ca este curierul cu cele mai putine "pete". DPD sau DHL aici sunt raritati. Nemo isi da silinta. Urgentul sunt pur si simplu nesimtiti. Am ajuns vineri la ei in sediu (in Craiova au mai multe puncte de colectare si dupa multe lupte si cautari am aflat care le e sediul) si dupa 15 minute de uitat unii la altii am fost intrebat de taina. W T F ? De fapt, am intrebat sa fiu auzit "E cazul sa injur sa ma bage cineva in seama ?!" ....

Tu zici ca centrul lor national nu reusea sa-i prinda la telefon, dar eu de la centrul national nu am reusit sa aflu un numar de la centrul zonal ..... ca de acolo m-as fi descurcat (cum de altfel am si facut). Operatorul (atunci cand nu a fost robot) mi-a zis ca nu are decat un interior ....."Bun....va rog sa-mi faceti legatura cu centrul" ...."va transfer la celalat operator, ca aici este expeditia" ....si am ajuns iarasi la robot....

Probleme cu curierii am avut, dar sincer nici una de pana acum nu se compara cu asta ... oricum, de acum incolo, daca cel de la care cumpar nu trimite cu orice alt curier in afara de Urgent Cargus, renunt la comanda. Nu mai accept sa platesc transport si sa ma duc eu sa-mi ridic coletul sau sa-i dau de urma.

PS. Sa mai pomenesc oare ca am platit inainte valoarea coletului + transport ?!

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare