f_zoltan Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! O fi o intamplare ca si aici Fan e cel mai OK? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Din pacate Cargus-Urgent au mari probleme. Mie saptamna trecuta un pachetel de maxim 100g a facut din jud.HD pana la Bucuresti in jur de 6 zile... Fan Curier sunt TOP si de incredere. Sper ca in viitorul apropiat Posta Romana sa scape de capushala si sa se apropie de DEUTSCHE POST. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! ...... Sper ca in viitorul apropiat Posta Romana sa scape de capuseala si sa se apropie de DEUTSCHE POST. :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Fan Curier sunt TOP si de incredere. Stai in ghete ca nici cu FC nu ne ie rusine. Mie de exemplu mi-au pierdut anul trecut un set de acte originale auto. Colac peste pupaza mai erau si de BG adica acte la care nu poti scoate duplicat. Cu mega noroc le-am gasit dupa cateva zile in care nu intelegea nimeni de ce aveam awb-ul dar nu se gasea in sistem. Sper ca in viitorul apropiat Posta Romana sa scape de capushala si sa se apropie de DEUTSCHE POST. Visezi prea frumos si o sa ai surpriza cand te trezesti ca o sa ai doar chilotii uzi iar "mandra" din vis e plecata la Torino sa faca si ea niste banuti. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Da...cred ca am fost prea subtil :ha::ha::ha: trebuia sa fiu mai grosier!:old:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! O alta firma de care sa va feriti este "Sameday". Ce nume ironic nu? :ha: Firma colaboreaza cu e-mag. Am plasat o comanda de 2 produse la ei si am primit ulterior un e-mail ca se vor livra cu AWB nr... in ziua X La cateva ore alte 2 e-mailuri in care ma informau ca 1 un produs se va livra in ziua X iar altul in ziua X+1. In prima zi...ceata londoneza. A doua zi, cand mai erau 2 ore pana la ora limita cand faceau livrari m-am apucat sa le car basculante de organe. Nimeni nu stia ce s-a intamplat, nu se stia unde sunt coletele si nici cand/daca se face livrarea. Asa se intampla cand firme de apartament isi iau angajamentul unor contracte pe care nu le pot duce. Nici nu vreau sa ma gandesc daca as fi comandat online mazare, orez sau zahar vrac. :grin: Zambiti, maine poate sa fie mai rau. De exemplu sa primiti un colet prin Posta Romana trimis cu CFR :ha: De fapt mi-am adus aminte ca e SF...la CFR s-a desfintat coletaria iar vagoanele au ajuns la fier vechi din motive straine si necunoscute :old Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! O alta firma de care sa va feriti este "Sameday". Ce nume ironic nu? :ha: Firma colaboreaza cu e-mag. Am plasat o comanda de 2 produse la ei si am primit ulterior un e-mail ca se vor livra cu AWB nr... in ziua X La cateva ore alte 2 e-mailuri in care ma informau ca 1 un produs se va livra in ziua X iar altul in ziua X+1. In prima zi...ceata londoneza. A doua zi, cand mai erau 2 ore pana la ora limita cand faceau livrari m-am apucat sa le car basculante de organe. Nimeni nu stia ce s-a intamplat, nu se stia unde sunt coletele si nici cand/daca se face livrarea. Asa se intampla cand firme de apartament isi iau angajamentul unor contracte pe care nu le pot duce. Nici nu vreau sa ma gandesc daca as fi comandat online mazare, orez sau zahar vrac. :grin: Zambiti, maine poate sa fie mai rau. De exemplu sa primiti un colet prin Posta Romana trimis cu CFR :ha: De fapt mi-am adus aminte ca e SF...la CFR s-a desfintat coletaria iar vagoanele au ajuns la fier vechi din motive straine si necunoscute :old Pe vremea lui Ceasca era fitza sa trimiti colete prin mecanicul de locomotiva, pachetele ajungeau mereu, se contoriza doar intarzierea trenului:grin: "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Urgent-Cargus: comand ceva piese de masina si dupa o saptamana (vineri) primesc doua sms-uri, cum ca sunt foarte ocupati si isi cer scuze, dar imi vor livra coletele sambata sau luni. Da de unde. FanCourier e si mai tare in nesimtire si imbecilitate: gasesc doua oglinzi originale de Pajero in partea ailalta a tari. Vorbesc cu domnul, mi le si trimite in 22. Vine si ziua de 23-24- nimic. In 25 avand un ramburs de ridicat (proasta de la fan curier cluj nu a tercut adresa de ramburs si desi le-am transmis telefonic unde s-o aduca, dupa o saptamana nimic) intreb si de coletul cu oglinzi. N-o gaseste, probabil e la curier. Vin acasa si astept. Nimic. Sambata sorumea primeste un colet cu fancurier. Il intrebam pe curier daca nu are un colet si pentru mine? Cum sa nu. Mi-l aduce sus. Bineinteles, fancurierul de la expeditor mi-a gresit numarul de telefon. Dupa care surpriza. Nu il poate scana si nu poate incasa banii. Pur si simplu nu a vrut sa ii intre codul in scanner. Imi spune ca va duce coletul la sediu si fiind sambata nu are ce face, se intoarce luni. Ii spun ca e fragil si nu-mi place ca o plimba de-am pixu'. Promisiunea ca se va intoarce luni a ramas promisiune. Nici pana acum nu am primit coletul. Si mai ciudat e ca pe site-ul firmei sus amintite apare ca si livrat ... vineri la ora la care mi s-a comunicat ca nu mi-l pot inmana la sediu pentru ca este la curier. Ciudat, coletul ce conform lor mi-a fost inmanat vineri pe la pranz a venit si a plecat mai departe de la mine sambata la pranz. Sunt curios, daca expeditorul se duce sa-si incaseze banii, ce se va intampla? Daca mi-l aduce de acum incolo nu-l voi prelua decat cu conditia s-o pot desface si vedea ca nu e sparta. Daca nu ma lasa, nu are decat sa achite fancourierul. Am ajuns ca posta romana salivreze coletele in 3-4 zile si firmele de curierat rapid in cateva saptamani. Editat Noiembrie 30, 2016 de vas_adam2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Din ciclul FanCurier... Luni trebuia sa trimit la Ploiesti un plic de maxim 10g. La numerele de pe site raspundea doar robotul. Dupa 20 minute de asteptare, trimit email sa chem curierul. Le spun intervalul orar, etc... Ma programeaza si imi vad de treburile mele. Dupa 5 minute email de la o anume Madalina Zaharia (madalina.zaharia@fancourier.ro), ca nu pot trimite curier ca e f.aglomerat si sa merg eu la unul din punctele de colectare si sa depun plicul.:old In disperare de cauza am facut-o si pe asta. Acolo coada de vreo 12-14 pesoane, drept pentru care am asteptat vreo 30 de minute. Ieri trebuia sa ajunga plicu'. Aia fiind firma ''germana'' aveau program de ''vineri'', adica pana la ora 16. Il sun pe branch managerul de la FanCurier Ploiesti, pe care-l cunosteam de cand stateam acolo si il rog sa prioritizeze, ca e f.f.urgent. :al:al:al Omul s-a agitat sa rezolve dar...:uameni Nici pana azi plicul nu a ajuns la destinatie. Probabil ca lunea viitoare o sa fie livrat, ca urmeaza mini-vacanta de Ziua Nationala. Nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie in perioada Craciunului... :dr3:dr3:dr3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! E isteria sarbatorilor, comenzi pe net, cadouri...etc. Eu am primit un colet expediat cu Fan din 22nov ...abia ieri. Curierul de pe masina mi-a spus ca in mod obisnuit face 30-50 livrari pe zi, dar acum avea in masina 127 de livrari de facut, in conditiile in care ,unii cetateni nu sunt acasa , trebuie sa treaca pe la ei de 2 -3 ori ca sa predea coletul , altii nu au banii pregatiti ...etc, timp pierdut... E clar ca firmele de curierat sunt depasite de situatie, nu pot suplimenta numarul de masini si nici cel de curieri , ca e si asta o treaba specializata , nu poti inventa oameni si masini peste noapte. Cui nu-i plac asemenea situatii, nu are decat sa isi faca cumparaturile sau expeditiile inainte sau dupa asa zile de sarbatoare. Nu le iau apararea ca si eu sunt client lovit de situatie dar nici asa jale mare si nervoasa nu-i vad rostul . Hai sa fim sanatosi cu totii ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Parerea mea este ca pur si simplu se lacomesc (ca pe-aia cu "luatul pe nepregatite", tipic romaneasca, mi-e sila s-o mai amintesc...) : si-au redus personalul ca sa-si scada costurile si nici macar in aceste perioade de varf nu catadicsesc sa faca anagajari temporare. Ar putea sa faca angajari pe 3 luni : noiembrie, decembrie si ianuarie. Don Luigi, nu-i deloc asa ! Hai sa fim seriosi, ce mare facultate iti trebuie ca sa fii sofer livrator ?!? Editat Noiembrie 30, 2016 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Parerea mea este ca pur si simplu se lacomesc (ca pe-aia cu "luatul pe nepregatite", tipic romaneasca, mi-e sila s-o mai amintesc...) : si-au redus personalul ca sa-si scada costurile si nici macar in aceste perioade de varf nu catadicsesc sa faca anagajari temporare. Ar putea sa faca angajari pe 3 luni : noiembrie, decembrie si ianuarie. Don Luigi, nu-i deloc asa ! Hai sa fim seriosi, ce mare facultate iti trebuie ca sa fii sofer livrator ?!? Taticu ...io sunt patron , nu ai idee ce criza de personal e pe piata muncii ... Dai anunt de angajare si nu suna nimeni cu lunile !!!! Aceeasi poveste o aud si de la altii in alte domenii . Tineretu vrea salar, masina,laptop si sa se plimbe in oras , nu are chef de munca . Daca se poate bugetar la mamica sau taticu la servici ...si mai bini. Si apropo ... Cam ai idee ce inseamna sa dai la "neica nimeni" un bus de 30.000E , marfa si bani pe mana ...de sarbatori ? PS: somaj de 3,58% in Bucuresti, in conditiile in care anul asta s-au inchis 14.000 de firme cu concedierea a 60.000 de cetateni ... !!! Iti dai seama ca majoritatea oamenilor astora presteaza afara? Somajul e mic pt ca multa lume pleaca. Suntem acum in tara vreo 16.mil , mai putini decat la recensamantul din 1929 ! Problema incepe sa fie grava , astea sunt numai niste semne de inceput ... Trebuie sa ne obisnuim cu asemenea situatii.. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Parerea mea este ca pur si simplu se lacomesc (ca pe-aia cu "luatul pe nepregatite", tipic romaneasca, mi-e sila s-o mai amintesc...) : si-au redus personalul ca sa-si scada costurile si nici macar in aceste perioade de varf nu catadicsesc sa faca anagajari temporare. Ar putea sa faca angajari pe 3 luni : noiembrie, decembrie si ianuarie. Don Luigi, nu-i deloc asa ! Hai sa fim seriosi, ce mare facultate iti trebuie ca sa fii sofer livrator ?!? Lucrurile nu sunt chiar atat de simple: 1. Curieratul are o "elasticitate" destul de redusa la volumele sezoniere. Nu e vorba numai de angajati temporari, e vorba si de masini, spatiu de depozitare etc. Nu poti cumpara 100 de masini in noiembrie-decembrie si in ianuarie sa le dai inapoi firmei de leasing 2. Peste tot in lume activitatea de "soferie" este remunerata la limita salariului minim. In Sua e mega scandal cu soferii UBER care vor cresterea salariului minim tocmai pe aceasta spetza 3. Clientul "dicteaza" pretul. Firmele de taxi din Bucuresti care au incercat sa creasca tariful la 1,79lei/km pe promisiunea ca ofera servicii mai bune au pierdut un numar semnificativ de clienti si au revenit tariful celorlalte firme. Vrem servicii, dar nu suntem pregatiti sa platim mai mult pentru ele. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! "unii cetateni nu sunt acasa , trebuie sa treaca pe la ei de 2 -3 ori" ... S-a inventat telefonul. Si sa iti dea un interval orar de max 2 ore, nu de o zi. Eu trebuia sa stau acasa din data de 23 sa astept coletul? Sa sune cu o zi inainte si sa stabilim un interval rezonabil. Dar s-o si respecte. De la fan primesc sms-ul de obicei dupa ce deja am in mana coletul. Daca primesc sms-ul la ora 10-11 pentru ziua curenta, nu ma ajuta cu nimic, sunt la servicu deja. Sa nu comandam in perioada aceasta? Acum au aparut la vanzare, sunt fragile, sunt raritati. Cu componentele de pc ce sa-i spun clientului? A, hai dupa pc peste un an, poate reusesc cei de la curierat sa-mi livreze piesa? Am ajuns sa nu mai comand din magazine on-line din tara daca folosesc servicii de curierat. Sau sa le comand din germania etc cu dhl. Oglinzile amintite sunt o exceptie, negasindu-le altundeva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! "unii cetateni nu sunt acasa , trebuie sa treaca pe la ei de 2 -3 ori" ... S-a inventat telefonul. Si sa iti dea un interval orar de max 2 ore, nu de o zi. Eu trebuia sa stau acasa din data de 23 sa astept coletul? Sa sune cu o zi inainte si sa stabilim un interval rezonabil. Dar s-o si respecte. De la fan primesc sms-ul de obicei dupa ce deja am in mana coletul. Daca primesc sms-ul la ora 10-11 pentru ziua curenta, nu ma ajuta cu nimic, sunt la servicu deja. Sa nu comandam in perioada aceasta? Acum au aparut la vanzare, sunt fragile, sunt raritati. Cu componentele de pc ce sa-i spun clientului? A, hai dupa pc peste un an, poate reusesc cei de la curierat sa-mi livreze piesa? Am ajuns sa nu mai comand din magazine on-line din tara daca folosesc servicii de curierat. Sau sa le comand din germania etc cu dhl. Oglinzile amintite sunt o exceptie, negasindu-le altundeva. Lasa bre ca nu mori ..... Te-ai obisnuit rau , dar acu stai la coada si la MCDonalds in drive de iti vine cu acru, iti trece si foamea.De la coada iti scriu. Asa-i de sarbatori, buluceala maxima ;). Editat Noiembrie 30, 2016 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Taticu ...io sunt patron , nu ai idee ce criza de personal e pe piata muncii ... Dai anunt de angajare si nu suna nimeni cu lunile !!!! Aceeasi poveste o aud si de la altii in alte domenii . Tineretu vrea salar, masina,laptop si sa se plimbe in oras , nu are chef de munca . Daca se poate bugetar la mamica sau taticu la servici ...si mai bini. Si apropo ... Cam ai idee ce inseamna sa dai la "neica nimeni" un bus de 30.000E , marfa si bani pe mana ...de sarbatori ? PS: somaj de 3,58% in Bucuresti, in conditiile in care anul asta s-au inchis 14.000 de firme cu concedierea a 60.000 de cetateni ... !!! Iti dai seama ca majoritatea oamenilor astora presteaza afara? Somajul e mic pt ca multa lume pleaca. Suntem acum in tara vreo 16.mil , mai putini decat la recensamantul din 1929 ! Problema incepe sa fie grava , astea sunt numai niste semne de inceput ... Trebuie sa ne obisnuim cu asemenea situatii.. Lucrurile nu sunt chiar atat de simple: 1. Curieratul are o "elasticitate" destul de redusa la volumele sezoniere. Nu e vorba numai de angajati temporari, e vorba si de masini, spatiu de depozitare etc. Nu poti cumpara 100 de masini in noiembrie-decembrie si in ianuarie sa le dai inapoi firmei de leasing 2. Peste tot in lume activitatea de "soferie" este remunerata la limita salariului minim. In Sua e mega scandal cu soferii UBER care vor cresterea salariului minim tocmai pe aceasta spetza 3. Clientul "dicteaza" pretul. Firmele de taxi din Bucuresti care au incercat sa creasca tariful la 1,79lei/km pe promisiunea ca ofera servicii mai bune au pierdut un numar semnificativ de clienti si au revenit tariful celorlalte firme. Vrem servicii, dar nu suntem pregatiti sa platim mai mult pentru ele. Am inteles si va respect parerea, e asa cum banuiam : la noi nu sunt solutii pentru nimic ! Drept pentru care o sa adaug inca o chestie in apoftegma bine-cunoscuta si tot tipic romaneasca : "Victima si pagubitul sunt vinovati, iar clientul e un idiot !" REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! nissan4x4, nu o sa mor. Dar vanzatorul ma va considera nesimtit ca nu am preluat coletul si va trebui sa plateasca transportul tur-retur pentru un colet. Pentru mine cinstea e pe primul loc. Insa nici fraier nu sunt sa platesc o caruta de bani pentru un produs fragil aruncat zece - nspe zile de "doreii" din depozit. Vanzatorul e de buna credinta, eu la fel. El nevinovat, eu nevinovat. Nesimtitii de la fancourier ... Nu inteleg, daca pentru a-si deschide o afacere de genul au nevoie de autorizari, "organul" ce-i autorizeaza de ce nu le retrage licenta din moment ce este evident, ca nu pot desfasura serviciul respectiv? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Am inteles si va respect parerea, e asa cum banuiam : la noi nu sunt solutii pentru nimic ! Drept pentru care o sa adaug inca o chestie in apoftegma bine-cunoscuta si tot tipic romaneasca : "Victima si pagubitul sunt vinovati, iar clientul e un idiot !" Astral, piata de curierat e una dintre cele mai concurentiale. Numai in Bucuresti sunt cateva zeci de firme, nu te obliga nimeni sa lucrezi cu una dintre firmele mari. Inclusiv la cumparaturi online ai de multe ori alternative dintre care poti alege. In ceea ce priveste telefonul pe care ar trebui sa-l dea curierul clientului e o chestie utopica atunci cand ai cateva zeci de colete pe zi livrate in cateva ore. Pur si simplu nu cred ca poti face o livrare in functie de optiunea clientului. Cei de la Fan Curier suna de fiecare data inainte de livrare cu cateva minute, daca nu esti acasa macar nu se mai chinuie sa gaseasca loc de parcare, sa dea jos pachetul si sa caute intrarea. In plus in ziua livrarii primesti un SMS cu nr. de telefon al curierului, eu sun de fiecare data sa vad cam la ce ora ajunge In vest e mai simplu, daca nu esti acasa ti-l lasa la usa. Eu i-am rugat acum ceva timpa pe cei de la Cargus sa lase un ramburs la un vecin si au fost de acord. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Am inteles si va respect parerea, e asa cum banuiam : la noi nu sunt solutii pentru nimic ! Drept pentru care o sa adaug inca o chestie in apoftegma bine-cunoscuta si tot tipic romaneasca : "Victima si pagubitul sunt vinovati, iar clientul e un idiot !" da bre, sa plangem pe tastatura ... Siii, daca tot e vremea tristetilor .. pe vremea lui Ceausescu: - m-a lasat tata la o coada a iau un sac de cartofi , am stat 2 zile la coada , cu inscriere seara si confirmare dimineata pe liste, era ajun de sarbatori , s-a pus de viscol si noi statea la coada, afara, insirati pe langa vitrina aprozarului. Vreo 100 de oameni devenisem oameni de zapada.. - am facut o coada la benzina de 7 zile la benzinaria Baneasa, dormeam si noaptea in masina , mancam paine goala si mai era un nene care facea ceai si imi mai dadea cate o bucata de branza. Am vrut sa plec dar nu mai aveam benzina nici pana acasa ... masina nu o porneam , o impingeam , cu cum coada am luat-o de sus de pe strada Jiului ...am impins Dacia cativa kilometri. si altele Nu era bine ca era atunci asa , dar inteleg sa se planga copii astia care de cand au deschis okii stiu de MCDonalds si Altex, nu niste hoaste batrane si greu incercate ca noi. Eu inteleg graba de a fi servit, de a primi coletele ...dar voi intelegeti ce se intampla? Pur si simplu oamenii sunt depasiti de situatie . M-am intors de la Paris, sunt cozi enorme peste tot , ca vrei in Turnul Eiffel sau la Sephora sau ZARA niste toale. Oamenii stau cuminti, socializeaza , schimba impresii, zambesc ... E nivelul urmator de educatie civica , sa intelegi si sa accepti ceea ce se intampla , fara sa hulesti, fara sa injuri sau sa scrasnesti din dinti. Sa ne bucuram ca suntem sanatosi si alaturi de cei dragi de sarbatori Sa ne bucuram ca locuim intr-o tara unde nu ne culcam cu frica de bombardamente , fara a sti daca ne mai trezim maine de dimineata Sa nu bucuram ca coletele noastre ne sunt aduse la usa de niste oameni care alearga pt noi , indiferent de e ploaie sau viscol, si cumva ne poarta de grija...chiar daca intampina greutati si apar intarzieri .. Editat Noiembrie 30, 2016 de nissan4x4 2 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Lasa bre ca nu mori ..... Te-ai obisnuit rau , dar acu stai la coada si la MCDonalds in drive de iti vine cu acru, iti trece si foamea.De la coada iti scriu. Asa-i de sarbatori, buluceala maxima ;). Atat ne-a ramas in Romania de facut...sa stam la coada la mec si la shaorma si sa luam m**e de la curieri. Dupa aia de fiecare data, culmea nesimtirii, sa mai si bagam mana in buzunar sa platim si sa lasam si o mica spaga (sa indrazneasca unu sa sustina contrariul). :ha: Bah hai sa va spun eu cum vad lucrurile: activez intr-o bransa care e legata de servicii. Cand am ceva de facut, ninge, ploua, a iesit Dunarea din matca, mort-copt imi respect obligatiile contractuale. Ca e duminica, sarbatoare legala, taiere de mot, preput, plm...asta sunt! In cazul serviciilor de curierat, sunt perioade ale anului cand sunt depasiti si e de inteles pana la un punct dar sunt unii care sunt idioti care mai mult decat atat, mai si semnalizeaza! :grin: Razvane, ce faci frate, acum esti avocatul curierilor ...pune numarul tau de telefon acilea, hotline ...ca de cate ori se intampla dastea sa primesti apeluri cu "multumiri" numa bune de pus in frigider... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Si apropo ... Cam ai idee ce inseamna sa dai la "neica nimeni" un bus de 30.000E , marfa si bani pe mana ...de sarbatori ? PS: somaj de 3,58% in Bucuresti, in conditiile in care anul asta s-au inchis 14.000 de firme cu concedierea a 60.000 de cetateni ... !!! Iti dai seama ca majoritatea oamenilor astora presteaza afara? Somajul e mic pt ca multa lume pleaca. Suntem acum in tara vreo 16.mil , mai putini decat la recensamantul din 1929 ! Problema incepe sa fie grava , astea sunt numai niste semne de inceput ... Trebuie sa ne obisnuim cu asemenea situatii.. Tind să cred că nu mă înșel: curierii locali (distribuitorii/colectorii de colete) nu sunt angajati ci au contracte de colaborare cu societățile de curierat. Formulă găsită de către companii pentru reducerea costurilor (taxe și impozite la stat, mai ales). Și o metodă de închiriere a autoturismelor și/sau comodat cu opțiune de cumpărare. Nu este (nu la toți) același lucru ref transporturile extraurbane unde, parte din motivele exprimate de dvstră, se merge pe mijloace și angajați proprii. Există și mici transportatori rutieri (diverse mma-uri auto) care și-au vopsit mașinile așa cum le-a cerut societatea de curierat pentru care lucrează. Așadar, pe plan local (n-am văzut niciun contract de colaborare ca să știu clauzele de performanță/nivelul minim de servicii agreate - vorba vine, căci cred că-i mai mult contract de adeziune) calitatea serviciilor ține, mult, de dorința și voința curierului local. Imaginea de piață, totuși, este dată de performanțele ambilor (compania brand și colaboratorii curieri locali). Chestia cu calitatea forței de muncă (și toate celelalte chestiuni conexe) rămâne în picioare, din păcate.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Mihai asa este, zonal firma de curierat are alta societate care se ocupa de distributia corespondentei si sa coletelor, firma care la randul ei subinchiriaza prestatori de servicii. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! nissan4x4, nu o sa mor. Dar vanzatorul ma va considera nesimtit ca nu am preluat coletul si va trebui sa plateasca transportul tur-retur pentru un colet. Pentru mine cinstea e pe primul loc. Insa nici fraier nu sunt sa platesc o caruta de bani pentru un produs fragil aruncat zece - nspe zile de "doreii" din depozit. Vanzatorul e de buna credinta, eu la fel. El nevinovat, eu nevinovat. Nesimtitii de la fancourier ... Nu inteleg, daca pentru a-si deschide o afacere de genul au nevoie de autorizari, "organul" ce-i autorizeaza de ce nu le retrage licenta din moment ce este evident, ca nu pot desfasura serviciul respectiv? Bre domnule, da rau mai esti ... :) lasa banii la un vecin , daca zici ca esti om cinstit , nu te-o fura , nu? Da , ai dreptate sa le ridice licenta la Fan Courier , ere mai misto la coada la Posta, mai vorbeai, mai o tzuica ca bate vajul. Eu sunt pentru ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Atat ne-a ramas in Romania de facut...sa stam la coada la mec si la shaorma si sa luam m**e de la curieri. Dupa aia de fiecare data, culmea nesimtirii, sa mai si bagam mana in buzunar sa platim si sa lasam si o mica spaga (sa indrazneasca unu sa sustina contrariul). :ha: Bah hai sa va spun eu cum vad lucrurile: activez intr-o bransa care e legata de servicii. Cand am ceva de facut, ninge, ploua, a iesit Dunarea din matca, mort-copt imi respect obligatiile contractuale. Ca e duminica, sarbatoare legala, taiere de mot, preput, plm...asta sunt! In cazul serviciilor de curierat, sunt perioade ale anului cand sunt depasiti si e de inteles pana la un punct dar sunt unii care sunt idioti care mai mult decat atat, mai si semnalizeaza! :grin: Razvane, ce faci frate, acum esti avocatul curierilor ...pune numarul tau de telefon acilea, hotline ...ca de cate ori se intampla dastea sa primesti apeluri cu "multumiri" numa bune de pus in frigider... :ha: matali esti un om deosebit, asta se stie . Ma intreb de ce nu faci un Fan4x4 Curier, ca sa ne "multumesti" pe toti ... Sau o posta4x4 ...;) :) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Si matale ai devenit avocat bre ...se pare ca in Romania ...doar asta ramane o meserie de viitor...:ha: Lasa oamenii sa se racoreasca, nu vezi ca s-au proptit cu umarul in usa frigiderului astora si nu se mai inchide? Mai bine ...meri matale si fa-le o oferta cinstita astora de usa, balamale si un cos hd sa-si tie lamaile sa nu li se aplece cand inghit specialitatile (fineturile), sa stim o treaba. :ha: Dupa cum vezi ...treaba asta cu posta nu e una tocmai usoara, mai mult iei decat dai, deci nu ma bag, zic pas ...dar de avocati la posta intotdeauna e loc. Chiar si din oficiu. :grin: LE ...putem sa o dam in orice fel de caterinca vrei ...chiar si neagra ...asa cum am centura! :ha: Editat Noiembrie 30, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate