Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!!

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!!

Daca in perioada asta firmele de curierat aveau tariful zero nu se mai jeluia nimeni. Dar la ce tarife au e mizerabil ca nu isi respecta obligatiile contractuale!!! :hw

Poate reusesc ametitii astia sa resusciteze Posta Romana apoi sa vezi piata cu adevarat concurentiala.

Visez...si eu la un pahar de vin. :x

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca in perioada asta firmele de curierat aveau tariful zero nu se mai jeluia nimeni. Dar la ce tarife au e mizerabil ca nu isi respecta obligatiile contractuale!!! :hw

Poate reusesc ametitii astia sa resusciteze Posta Romana apoi sa vezi piata cu adevarat concurentiala.

Pe de-o parte, contractul, cu tarifele agreate, le au cu furnizorii/vânzătorii mărfurilor (că de aici a plecat problema întârzierilor și nu din cauza tranzacțiilor între privați). Chiar dacă, în esență, tot cumpărătorul plătește.... Dacă nu ne-am mulțumi cu puțin, adică vreau să zic doar să ne ștergem la colțul gurii de balele lăsate de nu știu ce gadget sau piesă de schimb sau chiloței cu danteluțe pentru o memorabilă (la vârsta noastră) și unică noapte de Crăciun cu amanta, am refuza primirea coletelor ce sunt livrate cu întârziere față de data livrării asumată. Dar, na, cine s-ar mai lăuda a doua zi prietenilor cu noul ”nu-ș ce” achiziționat sau cum am dat-o cu cracii în sus, pentru două minute, ”pe-a mea”. Adică, vreau să spun, fiecare pe-a lui....

Ai dreptate și cu mocangeala, dar plusez: se pare că nouă nu ne convine nici măcar când primim de pomană.

Nici măcar tu nu crezi ce spui cu venerabila și (dez)onorata Poștă Română. Pentru că te-ai exprimat așa cum ai făcut-o!:h5

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Atat ne-a ramas in Romania de facut...sa stam la coada la mec si la shaorma si sa luam m**e de la curieri. Dupa aia de fiecare data, culmea nesimtirii, sa mai si bagam mana in buzunar sa platim si sa lasam si o mica spaga (sa indrazneasca unu sa sustina contrariul).

Statul la coada si luatul la m*ie pe bani a devenit din pacate un sport national.

Dupa 90 romanii au inceput sa spere ca vor scapa de statul la coada si au visat creduli la un trai mai bun, la un respect ce i se cuvine sau la civilizatia aia "din vest"

Iluzia a inceput cu cozile de la dozatoarele TEC, hot dog (continua si azi la IKEA 2016) sau la cozile de la FNI.

Ca de fiecare data statul a fost garantul furtului iar cetateanul dupa fiecare teapa, simtind o usturime severa, s-a tratat cu alifie pe baza de musetel in zona unde il vede soarele mai putin.

Revenind la subiect, firmele de curierat de pe piata sunt cateva mari in timp ce restul mai mici subcontracteaza cu balele la gura fiecare colet, fiecare plic.

Ca un exemplu Cargus a fost cumparat de DHL dar continua sa functioneze pe piata sub acelasi nume.

Marea majoritate a masinilor sunt in leasing operational, firmele dribleaza statul la maxim iar OPC-ul si ITM-ul sunt garantii din partea statului ca cetateanului ii revine doar teapa.

Cand o sa intelegem la nivel de natie ca trebuie sa avem parte de serviciile platite, atunci facem un pas inainte si uitam de cozile si resemnarile comuniste care insemnau foarte putin sau deloc.

Viseaza viseaza, treaba lor e sa distruga Posta Romana prin aceleasi servicii de cacat.

PS: La oficiul postal de la Sala Palatului din Bucuresti printre restrictiile la coletarie avem:

-este interzis sa trimiti albine vii

-este interzis sa trimiti pui de o zi

Am cerut amuzat lamuriri de la factorul postal de la ghiseu.

Baiatul a reactionat imediat la gluma si mi-a raspuns:

"Daca albinele sunt impaiate iar puii au doua zile, atunci nu vad nici o problema" !

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Cargus o sa se uneasca cu DPD deci jale mare, ramane Fan Curier care nu isi vede de treaba si livreaza frigidere si masini de spalat de la emag.Eu trimit colete zilnic la munca, am ajuns sa lucram cu trei curieri Fan, Dpd si Urgent Cargus, avem probleme chiar si cu Fan care livreaza coletele in tara cu intarziere.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Astept o noua expeditie prin Cargus ...alta aventura ...de fapt doua colete ...unul vine de pe extern cu DPD ...culmea nervilor intinsi, oare? :ha:

Lucreaza vreunu dintre voi la Cargus? :grin: Si daca ar fi asa ce sunteti prosti sa recunoasteti? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Plicul meu trimis prin FanCurier a facut intre Bucuresti si Ploiesti 7 zile!!! :ce:ce:ce

Nici Posta Romana nu o sa doboare acest record!!!

IMG_20161205_111512.jpg.765da43e4f3b43e65e1a869835abfd20.jpg

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

La Fan s-a imputit treaba si mai rau.

Trebuia astazi sa trimit la Craiova 2 cauciucuri.

Intrucat destinatarul sta aproape de locatia Fan din Craiova am fost obligat sa apelez la ei.

Prima operatoare cand a auzit ce vreau sa trimit mi-a inchis telefonul.

Crezand ca poate am inchis eu din greseala, am asteptat iar 10-15 min si dupa ce am reusit sa dau de un operator mi-a spus sec:

"Datorita numarului foarte mare de comenzi, nu mai ridicam colete voluminoase pentru persoane fizice"

PS: E vreun coleg ce are drum de la Bucuresti la Craiova zilele astea?

Editat de pantzerrow

Link spre comentariu

Chiar ca s-a imputit. Nici acum nu am oglinzile desi din 23.11.2016 este in Cluj si am incercat deja de doua ori sa le ridic din sediul lor. Expeditorul a sunat la ei(nu stiu la ce numar, cel din Cluj e inexistent) si i s-a comunicat ca adresa mea nu exista. Adresa la care a incercat curierul sa livreze, a tot scanat la mine in casa hartia, dar fara rezultat spun ei ca nu exista. Nu a putut incasa rambursul, nu mi-a lasat coletul. Ma intreb, cum poate fi o adresa la care ai fost deja inexistenta? Si mai rau e ca pe site-ul si evidentele lor coletul figureaza ca si livrat cu o zi inainte de a veni cu ea curierul la mine. Am incercat sa ridic de la sediu, lucru imposibil: cica deja l-am ridicat :))) Mai nou se pare ca motoul lor nu e "oriunde cu placere" ci "oricand cu neseriozitate maxima".

Link spre comentariu

Am reusit sa dau de ei pe telefon. Conform dudui care mi-a raspuns eu sunt cel prost si vinovat. Cica de ce nu am trecut pe hartia de expeditie daca am sau nu interfon la scara, curierul nestiind unde sa ma caute :))))) La intrebarea cum m-a gasit cand nu a reusit sa scaneze, mai ca nu m-a facut prost. Cica s-a incercat livrarea in 2 si 3 decembrie. Minciuna. In 3 decembrie am preluat un colet de la fan in propria-mi casa. L-am intrebat pe tip daca nu cumva mai am un colet la el si nu aveam. Cand i-am zis dudui de livrarea din 3, livrare facuta la o adresa unde nu scria daca am sau nu interfon, care cica e inexistenta si incompleta si totusi m-a gasit curierul lui, mi-a spus sa incheiem conversatia ca ocupam linia degeaba.

Nesimtitii de la fancurier nu au nimic de pierdut. Daca eu nu preiau coletul, se intoarce la expeditor si incaseaza taxa tur-retur, altfel nu i se va inmana produsul. De asta isi permit sa fie asa excroci. Practic ei nu au nici o raspundere fata de clientii batjocoriti.

Link spre comentariu

"Datorita numarului foarte mare de comenzi, nu mai ridicam colete voluminoase pentru persoane fizice"

Cand nu exista agent disponibil sa-ti preia coletele, mergi la sediul din Calea 13 Septembrie nr. 63 si lasa-le acolo.

Au program pana la ora 21:00

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Bila alba ptr Urgent-Cargus. Mi-a venit coletul azi (sa ma consider norocos?)... :ha: Sa vedem celalalt colet... Cei drept am facut o reclamatie azi deja la ei online, la telefon aceeasi placa ...."infund" ...nu am primit raspuns dar macar am primit coletul ...

Nu m-a sunat nimeni, n-am primit SMS ...m-a sunat la un moment dat curierul sa imi spuna ca ajunge in 5 minute ... :ce. A venit un nene inchiriat ...totul ok! Nu eram chiar in zona ...dar ne-am sincronizat pana la urma! :wink:

Link spre comentariu

Cand nu exista agent disponibil sa-ti preia coletele, mergi la sediul din Calea 13 Septembrie nr. 63 si lasa-le acolo.

Au program pana la ora 21:00

Am cerut ceva lamuriri privind aceasta varianta insa mi s-a spus clar si raspicat ca nu e numai problema legata de agentul ce colecteaza coletele ci si o problema de procesare si transport a coletelor voluminoase.

O sa mai incerc maine.

Probabil daca o sa le ia o sa vina banii ramburs la Paste..le Cailor.

Merci oricum. :h5

Link spre comentariu

Am cerut ceva lamuriri privind aceasta varianta insa mi s-a spus clar si raspicat ca nu e numai problema legata de agentul ce colecteaza coletele ci si o problema de procesare si transport a coletelor voluminoase.

Nu te mai deranja cu call centeru.

Eu expediez numai de acolo orice, de la plicuri la kituri de suspensie de 70kg.

Iar pentru returul banilor, foloseste cont colector ca in 24 de ore de la incasare se transfera banii.

Editat de minitehnicusro
  • Like 1

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

anul trecut pateam aceleasi chestii cu Fan Curierul

cand am dezmembrat patrolul si toata lumea vroia cauciucurile,bara fata...etc chestii relativ voluminoase,grele si la care taxele erau pe masura eu le-am depus/expediat direct de la sediul lor...:) dar surpriza aia cu sloganul... si cu termenul...:):):)

cauciucurile au ajuns la cine le dorea in vreo 18 zile!!!

bara fata ARB in vreo 14 zile!!!

iar cea mai tare a fost coletul lui Pedro la Cluj...fara suparare dar aia de la Fan Cluj niste nesimtiti grupa mare

a facut coletul aproape 20 de zile dupa ce m-au mintit pe fata ba ca au fost livrate ba ca nu au fost ridicate ba ca au fost returnate

am facut si reclamatie telefonica, si scrisa si pe e-mail dar pana nu am vorbit cu o donsoara de la sediu de la Fan care a fost foarte amabila cel putin cu mine nu sa rezolvat problema

cu mine acolo a pus mana pe telefon a sunat in vreo 5 locuri si pana la urma a dat de aia din Cluj i-a facut ca troaca de porci apoi mi-a zis ca revine ea cu un telefon catre mine sa imi spuna ce si cum :)

asa a si facut si a doua zi ma sunat si mi-a spus ca este gasit coletul si chiar acum e in drum spre livrare ca urmareste ea personal acea expeditie,ma sunat apoi chiar si dupa ce i-a aparut in sistem confirmarea ca a fost livrat

asta e partea de poveste pe care o stiu eu, dar Pedro are alta si cu baiatul lui de la atelier ,dar ce conteaza e ca pana la urma a ajuns la destinatie cu muuuult prea multa intarziere si pt pretul aferent cerut tinand cont de greutatile coletelor care variau intre 70-150 kg adica expeditii cu taxe de la 100-200lei, cred ca daca mergeam linistit si economic la banii astia ii livram eu coletul direct lui Pedro :):):)

Link spre comentariu

Plicul meu trimis prin FanCurier a facut intre Bucuresti si Ploiesti 7 zile!!! :ce:ce:ce

Nici Posta Romana nu o sa doboare acest record!!!

Stai linistit, Posta Romana bate orice record!

Scrisoare recomandata Bucuresti - Valenii de Munte, trimisa cu PrioriPost (i-am zis aleia sa bage tot acolo, sa ajunga cat mai repede) m-a costat dublu fata de Fan Curier. A facut vreo 20 zile pana la Valeni si vreo 10 zile, confirmarea de primire :(

Nu era ceva urgent, doar o prelungire de dovada de condus :(

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

inca odata va recomand sa faceti reclamatii scrise pe mail...la care primiti numar de inregistrare...si explicati in mail ca nelivrarea coletelor la timp , conform contractului, aduce firmei dumneavoastra daune materiale si de imagine, si solicitati ca taxele de expediere sa nu fie facturate. Eu la toate solicitarile facute pana acum (si nu sunt putine) am primit aviz favorabil solicitarii mele.

de la mine pentru URGENT

Buna ziua,

va rog sa verificati traseul awb 813690627 expediat pe data de 21.11.2016 care ar fi trebuit livrat pe data de 22.11.2016 la destinatar...si abia pe data de 25.11.2016...s-a incercat prima livrare....nu este normal !!! Coletul a plecat din Bucuresti sector 4 si trebuia sa ajunga in Bucuresti sector 5...de ce dureaza trei zile ??? Coletul a fost refuzat de client deoarece nu mai avea ce sa faca cu marfa expediata. Va rog sa tineti cont ca nerespectarea contractului ne aduce prejudicii materiale si de imagine. Va rog ca atat taxele de expediere cat si cele de retur sa nu imi fie facturate.

Precizez ca cele mentionate mai sus se pot proba cu acte si martor – clientul. Va multumesc pentru intelegere.

cu stima Bogdan Toma

de la URGENT

Va contactam in legatura cu sesizarea numarul 225100/05.12.2016, referitor la nota de transport 813690627.

In primul rand va cerem scuze pentru aceasta intarziere si va asiguram ca departamentele responsabile au fost anuntate in vederea aplicarii masurilor ce se impun in vederea evitarii acestor situatii.

Va aducem la cunostinta ca pentru taxelele de transport,tur-retur, se va emite factura storno.

In speranta unei bune colaborari, va ramanem la dispozitie si va rugam ca ori de cate ori aveti o remarca sau sugestie cu privire la serviciile noastre sa nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima,

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Uite aici raspuns de la fancurier dupa ce au intarziat vre-o doua saptamani cu o livrare si i-am sesizat si in scris (bineinteles, prima data am incercat telefonic, unde o duduie din Bucuresti mi-a spus nonsalant, ca o intarziere de o luna la curierat rapid e acceptabil): "Buna ziua,

Dorim sa ne cerem scuze pentru intarzierea survenita in livrarea expeditiilor, din pacate pe zona Cluj intampinam o situatie destul de delicata generata de volumul foarte mare de marfa pe care il inregistram.

Livrarile se fac in limita posibilitatilor.

Va asiguram ca suntem direct interesati ca situatia sa fie remediata.

Mentionam insa ca si in perioada urmatoare exista posibilitatea sa mai existe intarzieri in ceea ce priveste livrarile catre Cluj pentru ca la baza acestora stau factori care nu pot fi controlati in totalitate de societatea noastra.

Expeditia se afla in posesia curierului destinatar urmand a se livra in cursul zilei de azi.

Cu brespect,

Description: Alice Andreescu"

"Livrarile se fac in limita posibilitatilor." - deci nu exista un termen de 48 ore.

" la baza acestora stau factori care nu pot fi controlati in totalitate de societatea noastra." - lipsa de personal nu poate fi controlata de firma respectiva?

Asta a fost pe la inceputul lui octombrie. Deci in doua luni managementul firmei a fost incompetenta in a rezolva situatia de la Cluj. Umbla un zvon, ca, angajatii din Cluj au demisionat in bloc din cauza suprasolicitarilor la care au fost expusi pentru un salar mizer. Cei noi au vrut sa ceara 300 de lei in plus la salarul mizer. Pana aici zvonul, sustinut de ce stiu sigur, ca mi se livreaza coletele de catre angajatii din Bucuresti detasati in Cluj (deci li se plateste cazare, diurna etc). Din moment ce ei nu au nimic de pierdut (doar expeditorii si destinatarii) nu au de gand sa faca vre-o schimbare.

Link spre comentariu

Povestea mea cu cargusu ...

"Buna ziua,

Mi-a fost trimis ieri un colet din Lugoj. AWB CGS729XXXXXU, cu livrare expresa SAMBATA si ramburs. Pana la aceasta ora inca nu am primit SMS cu numarul agentului care se ocupa cu livrarea si nu am fost contactat/cautat de nici un curier.

Serviciul de relatii cu clientii, nu functioneaza, l-am acesat de doua ori si cand ajungi la 15 minute de asteptare automat apelul se inchide.

Serviciul de relatii cu clienti online de asemenea nu functioneaza. Nu se incarca aplicatia.

Pe tracking apare la aceasta ora ca acel colet a plecat din Lugoj si cam atat.

Incepand cu maine e foarte posibil sa lipsesc cateva zile, deci automat nu pot primi coletul.

Nu sunt la prima experienta de acest gen cu compania dumneavoastra.

Nu stiu pana la ce ora aveti program azi, dar cu siguranta de saptamana viitoare in cazul in care nu se livreaza azi (data stabilita in AWB) puteti sa luati in calcul faptul ca mai aveti inca o reclamatie la autoritatile competente si de luni incolo voi refuza plata transportului la primirea coletului.

Numarul meu de telefon este 0xxx xxx xxx

O zi buna, "

N-am primit nici un raspuns pana la aceasta ora dar cel putin ...am primit coletul...:wink:

Cealalta combinatie ...am inteles ca pana la urma vine cu alt curier NEMO (vine de pe extern)...m-au avizat de azi ...ptr ziua de joi! Hai sa vedem ...ce si cum!

Faza asta cu "lucram pe salariu mizer" mi se pare meschina! Cine ii obliga sa lucreze pe salariu mizer? Piata de munca e larga...exista atatea meserii. Adica te duci semnezi un contract pe o suma si dupa te plangi ca e prea putin si ceri marire. De aia suntem unde suntem ... Esti platit ptr o treaba, o faci. Consideri ca nu mai esti platit destul, sau nu mai esti in stare de treaba aia, zici pas. E simplu.

Link spre comentariu

Probleme cu astia sunt in toata tara: http://adevarul.ro/news/societate/ce-cadou-demos-nicolae-mi-a-facut-firma-urgent--cargus-romanian-1_5846da345ab6550cb82bac23/index.html

Varza, varza...varza! :ce

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Mica atenție lăsată de mulți depăşeşte de multe ori venitul din contract. Asta la curieri. Dacă e şi o mică bisericuţă prin care se împart ceva oscioare şi la TESA atunci toată lumea e mulţumită, cu precădere angajatorul, care ştie de aranjament dar îi convine din plin dpdv făcut maţu' gros cât parizeru'.

Cu toate astea, motivul perpetuării fenomenului rămâne clientul. Lipsa de reacţie, parcă tot tu ai spus mai înainte ref micul bacşiş lăsat indiferent de cât de mult a întârziat coletul, permite ciumei să-şi facă mendrele în continuare.

Cu un pic de efort, de fapt minimă dorinţă de a pune lucrurile pe un făgaş normal, se pot schimba multe, exemplu perfect fiind cazul tău (apropos, ai şi alt număr de mobil decât cel din semnătură? :wink:).

Dar.....timpul e scurt pentru mulţi dintre noi şi nu ne permitem să-l pierdem cu mizerii şi rahaturi de'astea. Tre' să facem bani, furându-ne singuri căciula....

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Probabil ca tot ce se scrie aici oglindeste perfect ...cum dau altii chix profi ...da' pe banii, timpul si nervii nostri.

E greu sa fii profesionist, uneori chiar imposibil si la un moment dat sa spunem ca ar putea exista circumstante oarecum atenuante sa nu poti fi cum ar trebui sa fii. Dar ce naiba o fi asa de greu sa fii macar...normal? Ajungem dupa atatea chixuri ...intr-o situatie "inedita" de genul meu si ne intrebam retoric ca prostii: "Oare e normal sa fie normal?"

Cand am deschis topicul asta ...aveam 3 colete pe drum de cateva zile bune, si am fost sunat imediat de curier ...la cateva ore dupa ce am scris aici...

Acu iar ...am scris aici ...le-am trimis si niste carne prin imeil sa aiba acolosea de un senvis cu sorici asta ca vine craciunu, iar ... am fost sunat rapid de curier ...coincidenta sau nu, dracu stie ...se poate!...ca tot intrebi de ce mi-am pus numaru de telefon la semnatura, domnu'. (na ca nu mai e ...ca am primit coletu :ha:)

Cred ca ar trebui creata o sectiune pe forum numita "valea plangerii" special ptr situatii de acest fel (nu neaparat cu curieri)...am impresia ca orice informatie din categoria asta este indexata rapida de gogule si lucrurile poate ca se vor misca altfel.

In ceea ce priveste fancurier ...au mai comis-o si astia dar ma stiu cu agentul de zona mea, am facut schimb de carti de vizita, am descoperit chiar ca avem dube la fel :grin:...am de trimis, il sun, merg dupa el, am de primit, ma suna omu ca stie ca sunt maidanez si imi place sa umblu si nu stau in lant intr-un loc. Si nu l-am auzit vreodata sa se planga ca e prost platit, ca nu i-au terminat astia statuia la sediu sau ca e pe combinatie la drum de seara cu vreo pasarica din depozit.

Congluzia mea e ca o parte din porci mor acusica inainte de craciun, dar in egala masura intotdeauna scapa suficienti porci care vor trai for ever ! ...Uneori insa se poate ...de cele mai multe ori NU, cel putin in Romania! Si totul depinde de oameni.

Editat de Astral

Link spre comentariu

Ca tot romanu de black friday adica pe 19 noiembrie mi-am cumparat si eu un hard disk extern.L-am primit azi 7 decembrie.A facut 18 zile din Bucuresti pina in Craiova....traiasca fane curieru.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Azi la sediul Fan am fost informat oficial ca livrarile se fac in 5-7 zile .

Cu inima stransa dar si cu indarjirea 'resolverului' am lasat o expeditie la Fan ... si una la Urgent-Cargus ... Daca e cazul , poimane dublez expeditia pe cai neoficiale la maxi-taxi ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare