Yonutz Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Na ca si celelalte colete au venit LA TIMP... :grin: ...O fi ceva neregula? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Ca tot romanu de black friday adica pe 19 noiembrie mi-am cumparat si eu un hard disk extern.L-am primit azi 7 decembrie.A facut 18 zile din Bucuresti pina in Craiova....traiasca fane curieru. Pai, sa te duci la vomare si sa-i vomezi pe aia care o sa va faca centura la Bals ca de-aia intarzie currrrierii ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Ba, m-ati bagat in boala cu topicul asta!!!:wink: De vreo 2 saptamani, m-am tot fofilat sa-i iau cadou lui fi-mea si cum am tot amanat, azi am inceput sa dau din colt in colt. Dupa ce am tot citit topicul zilele astea, eram chitit sa ma duc sa-l iau direct din magazin,dar diferenta de pret, m-a facut sa-l comand online (online, era la jumatate de pret, fata de magazin). L-am comandat si ma rugam sa scrie orice in mail, numai Cargus, nu. Ce credeti? Nu a venit mail-ul de confimare, ci un mail de la Urgent Cargus, cum ca au preluat coletul si ca mi-l livreaza maine!!! :ha: Acum, om trai si om vedea! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Ba, m-ati bagat in boala cu topicul asta!!!:wink: De vreo 2 saptamani, m-am tot fofilat sa-i iau cadou lui fi-mea si cum am tot amanat, azi am inceput sa dau din colt in colt. Dupa ce am tot citit topicul zilele astea, eram chitit sa ma duc sa-l iau direct din magazin,dar diferenta de pret, m-a facut sa-l comand online (online, era la jumatate de pret, fata de magazin). L-am comandat si ma rugam sa scrie orice in mail, numai Cargus, nu. Ce credeti? Nu a venit mail-ul de confimare, ci un mail de la Urgent Cargus, cum ca au preluat coletul si ca mi-l livreaza maine!!! :ha: Acum, om trai si om vedea! Hai La multi ani, Busule si sa-ti traiasca aia mica! Se pare ca au terminat livrarile de Black Friday si acum sunt putin mai relaxati... :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Tocmai am primit pachetul!!! :bannana Nu stiu ce aveti voi, cu Cargus-ul, dar la mine s-au miscat super bine :ha: Am incredere in ei ... d-aia folosesc in continuare FanCurierul! :ha::ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Eu nici pana acum nu am oglinzile de la fancurier. Din 23 noiembrie sta in depozitul din Cluj. O alta comanda de la emag livrabil prin Posta romana imi sta la avizare in Bucuresti din data de 2 decembrie. Ciudat ca in aceasi comanda am avut un laptop si separat memorii. Coletul cu memorii e in Cluj deja din 5 decembrie iar laptopul asteapta sa fie avizat in Bucuresti ... Asta a fost ultima mea comanda online. De acum incolo ma intorc la cumparaturile de stil vechi. Mi-e scarba de firmele asa zise de curierat rapid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Acu iar ...am scris aici ...le-am trimis si niste carne prin imeil sa aiba acolosea de un senvis cu sorici asta ca vine craciunu, iar ... am fost sunat rapid de curier ...coincidenta sau nu, dracu stie ...se poate!...ca tot intrebi de ce mi-am pus numaru de telefon la semnatura, domnu'. (na ca nu mai e ...ca am primit coletu :ha:) Eu cred că îngerul tău păzitor :ih, ăla specializat pe rezolvarea problemelor cu curierii :pl, și-a făcut datoria nefiind în cantonament :mici::x:bleah. Altfel nu se explică miracolul! Indexarea a fost făcută rapid, așa că nu ne aburi și fă pe niznaiul cu ștergerea tardivă a numărului de telefon....:uameni :h5 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Acum ceva timp, nu foarte mult, conta mult mai mult cuvantul decat orice intelegere scrisa si semnata. Am invatat meserie de la oameni care au facut afaceri "cu vorba". Am apucat si eu ceva timpuri in care s-au facut astfel de afaceri. Acum nici cu hartia scrisa si cu stampila deasupra nu mai esti sigur de nimic. Pana la urma nu e vorba strict de curierii care intarzie cu expeditiile. E vorba de o stare de fapt in care ne scaldam de mai multi ani in lupta acerba ptr supravietuire. Ne pierdem treptat calitatile, mandria, demnitatea si tot ce mai e de pierdut ... V-ati pus vreodata intrebarea cati dintre absolventii de facultate pleaca la cules capsuni si cati sunt angajati la firme de curierat care nici macar meseria asta nu sunt in stare sa o faca asa cum trebuie? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Colet plecat miercuri din HD spre Buc. Ma asteptam sa nu'l primesc joi dar speram sa'l primesc macar vineri. Coletul nu a ajuns nici pana acum. Sunat la Fan zilnic: -joi cica curierul a fost la locatie dar adresa era gresita. Dupa ce am lamurit aspectul asta, au intors-o ca era numarul de tel gresit, am lamurit'o si pe asta si in final raspunsul a fost ca nu se stie motivul pentru care coletul nu a fost livrat. -vineri nici un semn de la ei. La telefon am inteles ca coletul nu se stie pe unde se afla.."nu putem garanta ca il puteti ridica de la sediu Fan deoarece nu stim unde exact se afla, posibil Otopeni" -sambata am fost la sediu Fan Otopeni iar baietii de acolo foarte fericiti mi'au confirmat ca coletul meu a fost inregistrat de ei la Otopeni, in 10 min il aduc din depozti. Dupa jumatate de ora sunt anuntat ca coletul nu exista acolo, nu se stie pe unde e. Cadere nervoasa, amenintari, etc. Nu eram singurul, mai era un tip ce astepta ceva piese si parea de neclintit acolo pana nu primeste piesele. Nu cred ca le'a primit. Azi dimineata printr'o relatie care cunoaste pe cineva care stie pe altcineva care cunoaste un sef pe la Fan, obtin un numar de telefon al unui curier care sustine ca are coletul meu in masina si il voi primi astazi. Concluzia o trageti voi. Colac peste pupaza, la sediu Otopeni batea vantu, nici pomeneala de aglomeratie sau agitatie. Poate erau trimisi toti angajatii din depozit pe teren sa suplimenteze carentele de soferi livratori.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! LE: Dupa pile le spital daca vrei sa te operezi, va trebui sa ne obisnuim si cu fenomenul "pile la curier", daca'ti vrei coletul. Iar PSD a castigat cu 45%. Nu'mi vine in cap decat: https://www.youtube.com/watch?v=rJIJt7oH0bM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Noi vineri am primit un colet expediat in 23.09.2016. Deci dupa aproape trei luni ... fancurier ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
medvesh Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Buna seara, vineri 09.12 am comandat de pe net 4 anvelope, azi 12.12 au sosit, dupa cum am ramas cu cei de la magazin..... Din partea mea toate bune,si un plus pentru Cargus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Noi, firma, avem contract cu Urgent de cativa ani. Il cunosc personal pe Balasoiu, si nu fac din asta vreo bravada, nu l-am sunat niciodata cand au intarziat coletele:grin:, desi as fi putut. Totul ok pana anul trecut sau acum doi ani, nici eu nu mai stiu, cand Urgent a fost preluat de Cargus, care a fost preluat de DPD, care este in cardasie cu...in fine. A durat mult tare pana au intrat intr-un relativ normal, colete intarziate, ratacite, revenite, retrimise, acum se misca aproape bine. In afara de Fan Courier, DHL si UPS, niciunul nu mai are flota proprie...au subinchiriat diversi concetateni posesori de dube in agonie. Oameni buni, toti de pe aceasta stanca intampinam situatii bune sau mai putin bune, si actionam in consecinta. Imi pare rau ca spun asta, dar asta-i realitatea. Ce nu-mi place...intransigenta...de parca fiecare dintre noi este perfect...perfectiunea pura si imaculata, te caci perfect...marturisesc ca am fost si eu asa, insa am invatat ca e muuuult, mult mai bine sa fii...tolerant. Sa primiti pachetele sanatosi! Nu intotdeauna conteaza cand:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Ca mai intarzie coletele o zi, doua, trei nu ar fi o problema asa mare. Unii insa cred ca inca asteapta colete de pe vremea lui Ceasca. Si deja sunt resemnati cu ideea ca lasa awbul prin testament nepotilor. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: Cargus-Urgent Curier: SERVICII DE TOT CACATUL!!! Noi, firma, avem contract cu Urgent de cativa ani. Il cunosc personal pe Balasoiu, si nu fac din asta vreo bravada, nu l-am sunat niciodata cand au intarziat coletele:grin:, desi as fi putut. Totul ok pana anul trecut sau acum doi ani, nici eu nu mai stiu, cand Urgent a fost preluat de Cargus, care a fost preluat de DPD, care este in cardasie cu...in fine. A durat mult tare pana au intrat intr-un relativ normal, colete intarziate, ratacite, revenite, retrimise, acum se misca aproape bine. In afara de Fan Courier, DHL si UPS, niciunul nu mai are flota proprie...au subinchiriat diversi concetateni posesori de dube in agonie. Oameni buni, toti de pe aceasta stanca intampinam situatii bune sau mai putin bune, si actionam in consecinta. Imi pare rau ca spun asta, dar asta-i realitatea. Ce nu-mi place...intransigenta...de parca fiecare dintre noi este perfect...perfectiunea pura si imaculata, te caci perfect...marturisesc ca am fost si eu asa, insa am invatat ca e muuuult, mult mai bine sa fii...tolerant. Sa primiti pachetele sanatosi! Nu intotdeauna conteaza cand:h5 Perfect de acord. Tot respectul pentru atitudinea asta. Este un ideal foarte sanatos pentru psihic de urmat. Problema apare cand te duci linistit si (crezi tu) pregatit pentru orice situatie, sa iti ridici coletul de la sediu (dupa ce deja ai acceptat sufleteste ca datorita volumului mare de livrari in curs, coletul tau nu a putut fi livrat la adresa de destinatie nici dupa cateva zile), primesti confirmarea ca coletul este in sediu iar dupa jumatade de ora auzi ca nu poate fi gasit, de fapt. Este de la sine inteles ca operatorul care a avut ne-norocul de a fi angajat pe acest post in acest moment nu are absolut nici o vina. El iti comunica doar ce vede pe monitor: conform AWB-ului, coletul este in depozit. Problema apare atunci cand datorita firii umane slabe si predispuse la a pacatui, simti cum o caldura iti patrunde trupul si se acumuleaza in cap, moment in care incerci sa filtrezi ce debiteaza creierul catre corzile vocale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate